Florya sosyal tesisleri

denizzkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
233
0
46
İstanbul
arkadaslar agustosun 15 inden sonra cesitli mekanlarla görüsmeye gidicez ve artik kararimizi vercez
evliligi ilk düsündügümüzde nisanlim floryada sosyal tesislerine olsun dedi fakat ben nedense orasini hic istememistim ne olduysa artik ordan baska yer istemiyorum simdide :)) florya sosyal tesisleri hakkinda bilgisi olan varmi?? biz 200-300 kisilk düsünüyoruz.
fiyatla bilgisi olan varmi? varsa lütfen yardiminizi bekliyorum birde hangi mekani önerirsiniz ideal salonmu kir bahcelerinimi yoksa havuz basimi??

Canım ben de çok gezmiş biri olarak şunu söyleyeyim 200-300 kişi için florya sosyal tesislerini tutmak biraz anlamsız kalıyor.Daha büyük organizasyonlar için daha ideal gördüm ben orayı. Yine de siz bilirsiniz. Havuzbaşı düğünlerinde de ortam kopuk oluyor o nedenle sevmiyorum ben. Havuzun etrafına sıralanan masalar anlamsız geliyor bana nedense:)

bilemiyorum canim bende salon olmasin diye tutturdum :s
karar veremiyorum begendigim yerler cok pahali
yemeksiz diyorum herkez yemeksiz olurmu diyor kafam karisti birazda o yüzden kisi sayisini 300 civarina indirdik yoksa 500-600 kisiye yemek vermek imkansiz gibi birsey...
peki bana önerebilcegin baska yerler varmi?
havuzbasi yada deniz manzarali yada kir ola bilir cok pahali degilse yemeklide olabilir kisi sayisinida fiyata göre ayarlicaz artik napalim yani 7.000 i gecmesin dedik ama imkansiz gibi birsey

florya sosyal tesisleri için biz göüşmeye gittk 2 hafta önce ama malesef bu yıl için yer yok artı artı agustos sonunda kapanıyormuş

bence uygun bi yerde çok da güzel bi organizasyonla 500-600 kişiyede yemekli düğün yapılabilir.önemli olan senin içine sinmesi,senin beğenmen illa pahalı olan güzeldir diye birşey de yok.

cok dogru canim ama nereye baksam kisi basi 40-50tlden basliyor. florya tesisleri yemekli olanlardan en uygunuydu o yüzden düsündüm ama her türlü önerilere acigim
bildigin hosuna giden yerler varsa bana söylersen sevinirim
illa yemekli olmasi sart degil ikrami güzel olsun kaliteli olsun yeter aslinda bide bi özelligi olsun ne bilim havuz basi cok isterdim mesela
havuz basinda yemeksiz dügün yapilabilen yerler biliyormusun? avrupa yakasinda?

biz 2011 icin düsünüyoruz o yüzden sorun olcagini sanmiyorum :)

busem gelmedi bana mail felan :S serseri-1905 hotmail.de ye gönder

mrb ben aranıza yeni katıldım :) florya da ekim ayında ıdeal ssalonda düğünüm var ancak öne almak istiyoruz eğer sölesşmesini devretmek yada tarihini değiştirmek isteyenler arsa lutfen msj yazsınlar benim düğünüm 23 ekim de ...bu arad florya da pasta menüsü fiyatı 12,50 den başlıyor

canım hayırlı ugurlu olsun oncellıkle

bızde floryayı cok ıstıyoruz umarım orası olur :)) extra fıyatlar (Fotograf vıdeo susleme fln) hakkında bılgın varmı? bırde ucretlerını yazarsan sevınırım

denizkızı sende benım gibi düğün için mekan bakıyorsun bende bulamaıyorum yemekli şık ve uygun fiyata bır yer bulursan haberım olsun

ay evet cok zor ya bu ısler bılemıyorum bende begendıgım yerler cok pahalı uygun yerlerıde ben begenmıyorum :)
2011 de cogu aylar dolmuş bıle elımıze cabuk tutmamız gerekıyor
bız
-bahcelıevler ögretmenevını
-pıramıt restaurant (bahcelıevler) bıde
-florya sosyal tesıslerı dusunuyoruz

senın bıldıgın baska yerler varsa söylersen sevınırım

senın düğün ne zaman ve hangı cıvarda olcak? nasıl bırsey ıstıyorsun? acık kapalı havuz kır salon???

mılletı zaten tatmın edemıcez o yuzden yemeklı yapmaktan vazgectık onun yerıne balayımızı yurtdışında yapıcaz ve evımızı daha cok masrafla döşicez bu bıze daha mantıklı geldı :)) bence sende bı düşün :)))

canım bizim evimiz ile ilgili bir takım sıkıntılarımız vardı çok sukur bıttı ekim kasım 2010 gibi düsünüyoruz.
bir tanıdıgım bahcelıevler ögretmen evıne baktı salonun tavanı alcak çok basık bır ortam dedı.
piramiti de ben istemedım.
florya sosyal tesıslerı güzel ama orda yer bulmak mesele. ekim de yer kalmamısıt sanırım

Merhaba,
Geçen kış İstanbula gittiğimizde halam bizi Oraya davet etmişti yemek için görümcemlerle.
Bayılmış çok beğenmiştim.
Ortamı yemekleri filan çok ilgimi çekmişti.Çok da nezihdi.
sadece yazmak istedim fiyatı filan ansıldır bilmiyorum ama

piramitimı dıyorsun ?????

evet canım alt kat salon öyleymiş ama üst kat salonu cok guzelmıs benım dugun seneye olcak o yuzden sımdıden anlasırsak yer bulmakta cok zorlanıcam sanmıyorum

piramitte kına güzel oluyor,
ama floryada düğün,
eğer zamanını denk getirebilirsenizve istediğiniz tarih için nerdeyse bir yıl önceden yer alabilirseniz tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…