- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
ohaa bu fiyatlar ne biz kır düğünü yapacağız nişanlım 5000 tlden fzla vermem dedi bizim burda en kral düğün 12000 tl siz naptınız öyle ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nikahta da takı takıyorlar yetmez mio çevrenize ve bakış açınıza göre değişir. ben takı geleneğimizi çok seviyorum şahsen :))))
ohaa bu fiyatlar ne biz kır düğünü yapacağız nişanlım 5000 tlden fzla vermem dedi bizim burda en kral düğün 12000 tl siz naptınız öyle ya
Canım nikahta da takı takıyorlar yetmez mi
Antalya'dayım ben de bizimki de güzel yer yahu 60000'i duyunca aklımı yitirecektimsizin orası neresiyse biz oraya yerleşeim canım :) istanbuldayız biz.
Antalya'dayım ben de bizimki de güzel yer yahu 60000'i duyunca aklımı yitirecektim
aman benim için önemli olan açık alan da olması nasıl olduğu önemli değil diyeceğim ama ailesi otel de istiyor ben kırda bakalım kim galip gelecekvalla benim de bir tansiyonum düşmüştü o fiyatı ilk öğrendiğimde ama gül sultan yalısı çok güzeldir...neyse benim düğün mekanım da fena değil caanım =)
Öncelıkle mutlukuklar senin gibi acık havada isteyen illa gelinimiz yüzünden cunartesi köprü manzaralı harika bi yerde yapılan düğünümüz yağmur yüzünden rezil oldu konuklar gitti .hepimiz sudan cıkmıs balıga döndük.çok söyledik ama dinlemediker açık hava çok riskli kı hava belli olmuyır kapalı şık vi yerde yap canın cok samımı benim fikrin sonra bizim gelin gibi auratın asık gezme cok sinir bozucu emin olHerkese merhaba,
Mayısta nikahımız oldu. Şimdi ise eylül-ekim ayları için düğün mekanı araştırıyoruz İstanbul'da. Benim istediğim havuz başı veya deniz manzaralı bir mekanda kokteyl tarzı bir düğün yapmak. Nişanlım ve ailesi ise düğün dediğin yemekli olur diyorlar. Çeşitli düğün salonlarına bakıyorlar. 250-300 kişi civarı olacak kişi sayısı. Onların baktıkları yemekli salonlar benim düşündüğüm kokteyl mekanlarından daha uygun. Bu durumda nişanlım hem yemek yok hem de pahalıya gelecek hiç mantıklı değil diyor o tarz mekanlarda kokteyl düğünü yapmak.Fakat ben de nedense beyaz giydirilmiş klasik düğün salonlarından pek hazzetmiyorum. Başkalarının nişan ve düğünlerine katıldığımda az çok ilerde kendim için kafamda neyi isteyip neyi istemediğimi belirlemiştim. Kapalı düğün salonu bunların başında geliyor. Sosyal tesisler olabilir, restoran olabilir. İlla çok pahalı yerler olacak diye bir kaygım yok ama şık bir mekan olması isteğim. Sizce beklentilerim fazla mı? Düğünü erkek tarafı yapar deyip pek karışmamak mı doğrusu? Sorun şu ki durumları çok da iyi değil, belirli bir bütçe dahilinde yapılmak zorunda herşey. Ama bu da bir kez yaşayacağımız bir olay. Tarih konusunda eylül ekim aylarında havuz başı veya açık alan düğünlerinde yağmur riski de var elbet. Bazen de bunu düşünerek salon olsun kafamız rahat olsun diyorum ama durup durup netten Mihrabat Korusu, Yıldız Hisarüstü Tesisleri gibi çok şık düğün mekanlarına bakıp iç geçirirken buluyorum kendimi. Bir gelin düğün mekanı konusunda eşinin ailesiyle ters düşüyorsa kendi isteğinde ne kadar diretmeli? Fikirlerinizi bekliyorum.
sizin de amma derdiniz oldu ya ağız tadıyla bir düğünü atlatabilseniz hayırlısıyla artık..kokteyl düğün iyi güzel hoş da konuklar bile memnun olmuyor be şekerim saatlerce çimin çimenin üstünde ne giysen olmuyor sürekli ayaktasın bir de hiç güzel olmuyor havalar da malum bir de yaz ortasında da yapmıcaksınız eylül - ekim nasıl olucak allah bilir hem fiyatlar da açık alan için fazla uçuk hem her düğün salonu öyle beyaz giydirilmiş olmuyor biraz araştırın güzel yerler var hele de bu fiyataHerkese merhaba,
Mayısta nikahımız oldu. Şimdi ise eylül-ekim ayları için düğün mekanı araştırıyoruz İstanbul'da. Benim istediğim havuz başı veya deniz manzaralı bir mekanda kokteyl tarzı bir düğün yapmak. Nişanlım ve ailesi ise düğün dediğin yemekli olur diyorlar. Çeşitli düğün salonlarına bakıyorlar. 250-300 kişi civarı olacak kişi sayısı. Onların baktıkları yemekli salonlar benim düşündüğüm kokteyl mekanlarından daha uygun. Bu durumda nişanlım hem yemek yok hem de pahalıya gelecek hiç mantıklı değil diyor o tarz mekanlarda kokteyl düğünü yapmak.Fakat ben de nedense beyaz giydirilmiş klasik düğün salonlarından pek hazzetmiyorum. Başkalarının nişan ve düğünlerine katıldığımda az çok ilerde kendim için kafamda neyi isteyip neyi istemediğimi belirlemiştim. Kapalı düğün salonu bunların başında geliyor. Sosyal tesisler olabilir, restoran olabilir. İlla çok pahalı yerler olacak diye bir kaygım yok ama şık bir mekan olması isteğim. Sizce beklentilerim fazla mı? Düğünü erkek tarafı yapar deyip pek karışmamak mı doğrusu? Sorun şu ki durumları çok da iyi değil, belirli bir bütçe dahilinde yapılmak zorunda herşey. Ama bu da bir kez yaşayacağımız bir olay. Tarih konusunda eylül ekim aylarında havuz başı veya açık alan düğünlerinde yağmur riski de var elbet. Bazen de bunu düşünerek salon olsun kafamız rahat olsun diyorum ama durup durup netten Mihrabat Korusu, Yıldız Hisarüstü Tesisleri gibi çok şık düğün mekanlarına bakıp iç geçirirken buluyorum kendimi. Bir gelin düğün mekanı konusunda eşinin ailesiyle ters düşüyorsa kendi isteğinde ne kadar diretmeli? Fikirlerinizi bekliyorum.
biz de burayı tuttuk canım 3 ekimde. sizin hangi tarih ve ne kadara anlaştınız?
Anladım cnm.bizim 250 kisilik, sophia 2 de.ben mekani hic gormedim esim gidip tuttu ama resimlerde gordugum kadariyla sophia 1 deki masal arabasi cok hos :)
baya bildiğimiz yazıyla kırkbirbin tl mi?bizim de eylülde. bizimki üst salon adı sophia 1.
300 kişi 41000 tl
şaka yapıyor galiba o ne ya antalya'da o paraya 1+1 ev alınıyor biz 5000 tl'lik düğünü nasıl yapıcaz diye düşünüyoruzbaya bildiğimiz yazıyla kırkbirbin tl mi?
şaka yapıyor galiba o ne ya antalya'da o paraya 1+1 ev alınıyor biz 5000 tl'lik düğünü nasıl yapıcaz diye düşünüyoruz
O zaman problem yok :) hep mutlu olunyok doğru canım şaka değil valla, benim ve ailemin bütçesine göre de yüksek bir meblağ ama nişanlımın ailesine göre sıkıntı yapılacak bir tutar değil, düğünü de erkek tarafı yaptığına göre benim için sıkıntı yok, eğer o tutarı ödedikten sonra kıt kanaat geçineceğimi bilsem, zorluk çekeceğimizi bilsem zaten kıyamet koparır yaptırmam ama çok şükür bütçeleri buna yetecek durumda
kız benim düğün salonumu 4 bin' e tuttuk bizdeşaka yapıyor galiba o ne ya antalya'da o paraya 1+1 ev alınıyor biz 5000 tl'lik düğünü nasıl yapıcaz diye düşünüyoruz
haklısın tabii ki bu konu da imkanları iyiyse tadını çıkar sende :)yok doğru canım şaka değil valla, benim ve ailemin bütçesine göre de yüksek bir meblağ ama nişanlımın ailesine göre sıkıntı yapılacak bir tutar değil, düğünü de erkek tarafı yaptığına göre benim için sıkıntı yok, eğer o tutarı ödedikten sonra kıt kanaat geçineceğimi bilsem, zorluk çekeceğimizi bilsem zaten kıyamet koparır yaptırmam ama çok şükür bütçeleri buna yetecek durumda