- 13 Temmuz 2024
- 9
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi PembisGirl
Aynı şehirdeyiz ama aramızda biraz mesafe var ayarlayamadık bir türlüYüz yüze gelmeden flört edecek kadar yoklukta mu bu gençlik
İlişkiden beklentiniz ne ? Eğer ciddi bir ilişki beklentisindeyseniz hareketi hala arayışta olduğunu gösteriyo dikkati yeterince sende olsaydı bence hala sosyal medyada kız kovalamazdı . Bence kes iletişimiMerhaba hanımlar.
Uzatmadan derdimi paylaşmak istiyorum. Yaşım 23. Flört ettiğim kişide 23 yaşında. 3-4 aydır tanışma sürecindeydik. Henüz yüz yüze buluşma ayarlayamadık. O yüzden sadece telefon üzerinden yazışıyoruz,görüntülü araşıyoruz ve telefonlaşıyoruz. Yakın bir zamanda yüz yüze gelmeyi teklif etmişti. Bu aralar buluşma yerini ayarlayacaktık ta ki bugün başıma bir şey gelene kadar.
Kendisi bir sosyal medya uygulamasi var. Açıkça yazabiliyor muyuz buraya bilmiyorum ama tktok uygulaması. Oradan bir kız görüyor ve ınstada bu kız ile takipleşiyor. Bu arada bu olaydan oncede ara sıra kız takip ettigi oluyor ama genelde kızlar bunu takip etmiyor. Daha sonrada kızları çıkarıyor.
Ben çok dikkate almak istemiyordum. Tanışma sürecindeyiz sonuçta flört ediyoruz henüz bir ciddiyetimiz yok. Sevgili bile değiliz olabilir ekleyebilir gibi bir düşüncedeydim ama. tktoktan gorup eklemek de.. Biraz moralimi bozdu açıkçası bu konu.
Bu bey ile konuşmalı mıyım sizce bu konuyu?
Daha yüz yüze bile gelmedik. Acaba o yuzden mi henuz beni ciddiye almıyor da bu şekilde hareketler sergiliyor. Napacağımı pek bilemedim.
Bildiğim şey çok üzüldüm ve kırıldım. Bana karşı bir saygısızlık olarak görmeye başladım artık.
Bu durum seni rahatsız ediyorsa yarın sevgili olsan da evlensen de rahatsız edecek. Adamın karşı tarafı tanırken radarları kapanmıyor. Sorsan içerikleri beğendim takip ettim der kurtarır.Merhaba hanımlar.
Uzatmadan derdimi paylaşmak istiyorum. Yaşım 23. Flört ettiğim kişide 23 yaşında. 3-4 aydır tanışma sürecindeydik. Henüz yüz yüze buluşma ayarlayamadık. O yüzden sadece telefon üzerinden yazışıyoruz,görüntülü araşıyoruz ve telefonlaşıyoruz. Yakın bir zamanda yüz yüze gelmeyi teklif etmişti. Bu aralar buluşma yerini ayarlayacaktık ta ki bugün başıma bir şey gelene kadar.
Kendisi bir sosyal medya uygulamasi var. Açıkça yazabiliyor muyuz buraya bilmiyorum ama tktok uygulaması. Oradan bir kız görüyor ve ınstada bu kız ile takipleşiyor. Bu arada bu olaydan oncede ara sıra kız takip ettigi oluyor ama genelde kızlar bunu takip etmiyor. Daha sonrada kızları çıkarıyor.
Ben çok dikkate almak istemiyordum. Tanışma sürecindeyiz sonuçta flört ediyoruz henüz bir ciddiyetimiz yok. Sevgili bile değiliz olabilir ekleyebilir gibi bir düşüncedeydim ama. tktoktan gorup eklemek de.. Biraz moralimi bozdu açıkçası bu konu.
Daha yüz yüze bile gelmedik. Acaba o yuzden mi henuz beni ciddiye almıyor da bu şekilde hareketler sergiliyor. Napacağımı pek bilemedim.
Bildiğim şey çok üzüldüm ve kırıldım. Bana karşı bir saygısızlık olarak görmeye başladım artık.
Allah gerçekten böyle insanları islah etsinBu durum seni rahatsız ediyorsa yarın sevgili olsan da evlensen de rahatsız edecek. Adamın karşı tarafı tanırken radarları kapanmıyor. Sorsan içerikleri beğendim takip ettim der kurtarır.
Bazısı için normal bazısı için sıkıntılı bir durum. Sen sevmiyorsan bulaşma
Senin gibi kaç tane cebinde kız tutuyordur Allah bilir
Evet sanırım haklısınız… Her gün arıyor,yazıyor ama ne bileyim bir yandanda kız kovalaması. Çok üzülüyorum kendimeİlişkiden beklentiniz ne ? Eğer ciddi bir ilişki beklentisindeyseniz hareketi hala arayışta olduğunu gösteriyo dikkati yeterince sende olsaydı bence hala sosyal medyada kız kovalamazdı . Bence kes iletişimi
evet ben de boyle dusundum beni ciddiye almadigi bariz ortadaalt tarafi instadan tanisip uc bes sohbet ettiğiniz insanları cok ciddiye almayin bence
bu flort falan da degil, naparsa da yapar. zaten size dm atan baskasina da atmıştır, adam yolunu bu sekilde buluyordur. bir gün tanisir, anlasir, gercek bir ilişkiye baslarsaniz boyle seylerden rahatsiz olabilirsiniz ama simdilik sadece onlinedan konusuyorsunuz. bir sorumluluğunuz yok ne sizin ona ne onun size. ben de yan kaldirimdan gecse tanimayacagim, henuz elini tutup öpmedigim, onlinede oylesine yazıştigim bir adami ne ciddiye alirim ne de gram sadakat duygum olur
e siz de ciddiye almayin. alt tarafi yazdigi dmye cevap verdigi icin konustugu bir kızsin (belki de bu sekilde konustugu on kizdan biri) neden ciddiye alsin ki?evet ben de boyle dusundum beni ciddiye almadigi bariz ortada
Kız ne üzülüyosun yolla gitsin fırsatı ona bırakırsan daha da üzülürsün. Ayrıca arkadaşların dediği gibi 4 ayda yüzyüze gelmemeniz de tuhaf.Evet sanırım haklısınız… Her gün arıyor,yazıyor ama ne bileyim bir yandanda kız kovalaması. Çok üzülüyorum kendime
bir ara küsmüştük 1 ay kadar konusmadik. her yerden çıkarmıştım sonra yine geldi konusmak istedi aslinda 1,5 ay adam akıllı konusmusuzdurKız ne üzülüyosun yolla gitsin fırsatı ona bırakırsan daha da üzülürsün. Ayrıca arkadaşların dediği gibi 4 ayda yüzyüze gelmemeniz de tuhaf.
Anladm üzgünüm ama odak noktası siz değğllsilzbir ara küsmüştük 1 ay kadar konusmadik. her yerden çıkarmıştım sonra yine geldi konusmak istedi aslinda 1,5 ay adam akıllı konusmusuzdur
Merhaba hanımlar.
evet maalesef oyle. Dun soyledim “dikkatin yeterince bende değil. bana gore biriyle tanısırken birilerini eklemek saygısızlıktan başka bir sey degil. daha fazla konusmak istemiyorum basina gelince anlarsin iyi aksamlar” diyerek sonlandirdim.Bu dönem erkeklerinin çoğu bitmek bilmeyen bir av içinde maalesef siz de seçeneklerden herhangi birisiniz. Hala arayışta, gözü de fıldır fıldır her mecradan hedef seçiyor. Bundan olmaz kesinlikle
Hiç konuşmayın bence. Çevremde ciddi ilişki isteyen sadakatli düzgün hiçbir erkek flörtü olunca sosyal medyadan kız ayıklamakla uğraşmadı. Kafaları hep ne yapalım ne konuşalım çok mu hızlı gidiyorum vs gibi şeylerle meşguldü çünkü flörtü öylesine değil o kişiyle bir ilişkileri olsun diye seçtiler. Sizi de niye böyle düzgün adamlar bulmasın ki? Yeter ki siz yanlışı vaktinde görüp yanlış adamları eleyinevet maalesef oyle. Dun soyledim “dikkatin yeterince bende değil. bana gore biriyle tanısırken birilerini eklemek saygısızlıktan başka bir sey degil. daha fazla konusmak istemiyorum basina gelince anlarsin iyi aksamlar” diyerek sonlandirdim.
“Konuşuruz bekle” diye bir yanıt aldım. Konuşmak istemediğimi söylememe rağmen uzatmaya çalışıyor
Fazla bağlanma sende herif rezil çıktı Rıza BabaEvet sanırım haklısınız… Her gün arıyor,yazıyor ama ne bileyim bir yandanda kız kovalaması. Çok üzülüyorum kendime