flörtüm kilo mu versen dedi..

İlk tanıştığınızda söylemesi densizlik. Benimde eşim “Ya sen çok güzel değilsin, çok eğlenceli bir kadın da değilsin ben sana nasıl bu kadar kapıldım” demişti başlarda. 😡
Kilonuz evet fazla. Onun için değil, kendiniz için zayıflayın.

Ve evlenip iki çocuk yaptın. Valla tebrikler Nihal nasıl bu adamla evlendin

Adam size bunu söyleyebilmek için yol yapmış, kendinden ve sizden de o kadar emin ki hayır bir sorun yok diyeceginizi kestirmiş. İlişkimizde herhangi bir soru işareti var mı derken? Bu soru işareti oluşturacak bir konu onun için demek ki. O da dökülen saçına, yaşına, kasına, zayıflığına baksın. Kafamda bir tip canlandı ki acayip gıcık oldum. Ne işin var 23 yaşında 32 yaşında adamla bir çekici yönü olsa da neyse. Süper yakışıklı, süper zengin, süper akıllı falan mı? Yooo..
Şunu bir sal kendine yazık etme

Kilonuz bence boyunuza göre fazla , ha daha flört donemi başında böyle bir şey söylenmeli miydi bana kalırsa hayır , ancak bence zaten bi etkilenme yok mantık çerçevesinde gidiyorsunuz ve yaş farkınız var bilemiyorum bana kalırsa asıl sorun yaş farkınız bosverin bi iki muhabbet ve flört ile kalsın bence .

Şunu söyleyen adam artık flörtüm değil eski flörtümdür ya. Herkesin herkesle ilgili fikirleri var, tabii ki tamamıyla beğenmeyebiliriz kimseyi, hele ki sizinki gibi başlamış bir flörtte. Ama tam da sizin düşüncelerinizi paylaşmama sebebinizle, onun da böyle bir şey söylememesi gerekirdi.

Bu erkek milletindeki özgüven ne olacak böyle ya, kendinden 10 yaş küçük gencecik kadına ettiği lafa bak, sanki kendisi dünya yakışıklısı da kilo falan diyor. Sormuşsunuz söylemiş falan değil, nasıl konuşacağını bilmiyor daha. Kibarca söylemiş vs geçelim bunları, tam bir hödük.

23 yaşındasınız daha konu sahibi, cidden "tanıştırılma" vesaire söz konusu olmalı mı sizin için? Hele ki bu adamla yani. 32 yaşında hiç ilişkisi olmamış bir insan 100% sorunludur bu arada. Doğru olduğunu varsayarak söylüyorum. Arkama bakmadan kaçarım ben olsam.

Valla şu durumda madem beni beğenmiyorsun sittir git o zaman derdim sanki şehzade kendisi :KK57:Gerçekten şaşırdım şöyle densiz ve saygısız biriyle evlenecek bir kadın değilsin sen , neden evlendin?
Kapılarımda yattı Cherry. Bir sefer ayrıldık. 8. Gün gözleri kan çanağı geldi. “Ben yapamıyorum sensiz” dedi. Başlarda bu kurtulamama durumu da içten içe sinirini bozdu onun 🙁 Biz zaten taban taban iki zıt karakteriz. İkimizinde hayal ettiği profil değiliz birbirimiz. Benim için yemek karnını doyurup kalktığın sofradır. O alkol alıp, sohbet edebilirdi. Onu da yapamıyor benle.

ya şimdi böyle bir konu açılıyorsa her cevabı vermeye ve her cevabı duymaya razı geleceksin
senin olumsuz gördüğün şeyler var mı dediğinde söyleyecektin işte
tam böyle dürüst cevaplar verilsin diye açılan bi muhabbet çünkü bu
ikili oynamaya gerek yok
saçını mı beğenmedin, kırmadan da söyleyebilirsin saçınla ilgili bi rahatsızlık mı yaşıyorsun diyebilirdin
niye sordun falan deseydi saçın seyrek sanki biraz diyecektin
saç konusunu gerçekten önemsemiyorsan fikrini söyledikten sonra ben çok önemsemiyorum, sorduğun için söyledim derdin
ben adamın seni beğenmediğini düşünmüyorum dangalaklık ettiğini de düşünmüyorum
durduk yere söylememiş çünkü sorulmuş cevap vermiş
beğenmemiş olsa iletişimi devam ettirmezdi
söylediği şeyde yalan değil açıkçası 23 yaşında gencecik bi kadınsın hayatının en güzel çağındasın
erkeği bilmem neyi boşver kilo vermek için elinden geleni yapmalısın
sen istemez misin üzerine giydiğin her kıyafet yakışsın ?
20 sene sonra zaten kilo da versen o giysiler üzerine şu yaşındaki kadar yakışmayacak çünkü bu enerjide olmayacaksın
biraz kilo versen daha iyi olur gibisinden konuştuğunda sende biraz saç takviyesi yapsan daha iyi olur diyebilmeliydin

Zayıf birini istiyorduysa öyle birini bulacaktı. Açık sözlülük böyle bir şey değil.
Benim sevgilim de kilolu, hatta kocaman göbeği var. :KK53: Adamı ilk gördüğümde de böyleydi, ben böyle seviyorum. Fit bir adam isteseydim ona göre arayışa geçmeliydim. Ha şu var, adamla uzun süredir beraberim, bir anda 30 kilo birden alsa hooop yağuşuklu bir dur bakalım deme hakkım var. Bununla konudaki adamın kilo ver demesi aynı değil.
Bu adamla olmaz diyorum kısacası.

İlk tanıştığınızda söylemesi densizlik. Benimde eşim “Ya sen çok güzel değilsin, çok eğlenceli bir kadın da değilsin ben sana nasıl bu kadar kapıldım” demişti başlarda. 😡
Kilonuz evet fazla. Onun için değil, kendiniz için zayıflayın.
Ve bu adam evlenebilmek için senin kapında yatmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

bu arada yaş konusunda diğer üyelerle aynı fikirdeyim
30 yaş üstüne özel bi zaafın yoksa 32 yaşında, tipine ayılıp bayılmadığın adamla zaman kaybetme
23 yaşındasın tam böyle kör kütük aşık olma yaşın yani
içinin gitmediği bi adamla tüketme bence bu yaşlarını mesafe falanda var zaten
senin karşına daha iyileri çıkar ben olsam dibimin düşmediği insanla zaman kaybetmem

Merhabalar, canımı sıkan bir konuyu anlatıp fikir almak için geldim.
1 ay önce bir bey ile tanıştım, ortak arkadaşımız aracılığı ile. 3 saatlik bir mesafe var aramızda farklı bir şehirde yaşıyor. ben 23 yaşındayım beyfendi 32. öncesinde kendi dediğine göre hayatunda kimse olmamış. benim hayatımda insanlar olmuştu. tanıştıktan 15 gün sonra yanıma geldi sabahtan akşama kadar birlikteydik. muhabbeti, düşünce yapısı, anlayışlılığını sevdim. dış görünüş olarak çok etkilenmesem de dış görünüş benim için ikinci planda kaldı. kültürü, bakış açısı, aile yapılarımız da benzer olduğundan şans vermeyi seçtim. bir sonraki hafta yeniden geldi yanıma. gayet güzel vakit geçirdik. bana bakıp gülümsemeler, yüzümü izlemeler, gömleğimin-saatimin yakıştığını söylemeler. tatlı vakitlerdi yani. flört dönemindeyiz zaten. dün akşam telefonda konuşurken ilişkimizin nereye gittiğinden konu açıldı. bana ciddi baktığını vs söyledi. sonra soru işaretlerin, olumsuz fikirlerin var mı benle ilgili diye sordu. bende olmadığından (tamam bazı soru işaretlerim elbet var ama mesela saçlarının çok fazla olmaması ile ilgili bir şey söyleyemem ben. ya da başka şeyleri öyle kırılır diye düşünüp söylemedim) bu ufak sorunlar benim için ilişkiyi zedeleyecek şeyler değil, tölere edebilirim. sonra ben sorduğumda önce söylemedi, sonra da biraz kilon var ya onu versen daha güzel olursun sanki ama ben yanlış bakıyor da olabilirim dedi. ben anladım falan dedim. boyum 1.68. 72-73 kiloyum. biraz fazla olduğunun ben de farkındayım. geçen sene 66ya kadar inip işsizlik sürecimde aldım. keşke almasaydım ama bunu bana söyleyebilmesi benim canımı sıktı. soğukta yaptım, sürekli konu açmaya çalıştı, konuşturmak istedi ama ben istemedim. sonra kapattık. alınmakta haksız mıyım? nasıl devam ettirmeliyim? açıkçası kırıldım da. ben fiziksel olarak hiçbir yorum yapmadım ona, bilmiyorum belki de ben çok hassasımdır.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
Birincisi, bence 9-10 yaş fark ilişki için çok fazla. (orta yaş erkeklerin bu kadar genç kızlarla olma sebebi genelde yönetmek, manipüle etmek oluyor)
İkincisi 32 yaşında adamın daha önce hiç ilişkisi olmaması imkansız. Doğruysa bile, anormal. Mutlaka bir şey vardır altında.
"Kilo mu versen" gibi laflar çok yakışıksız, ve bir kadının özgüvenini kırmaya yönelik (planlı) laflar. (Kime göre fazla benim kilom? Ya ben sağlıklıysam ve halimden memnunsam? Sana mı kaldı benim bedenim üzerinde söz hakkı?)

Muhtemelen "Bu daha genç, istediğim gibi kontrol ederim, biraz da özgüveniyle oynarsam rahat rahat manipüle ederim" kafasında. Bence uzak durun.

ya şimdi böyle bir konu açılıyorsa her cevabı vermeye ve her cevabı duymaya razı geleceksin
senin olumsuz gördüğün şeyler var mı dediğinde söyleyecektin işte
tam böyle dürüst cevaplar verilsin diye açılan bi muhabbet çünkü bu
ikili oynamaya gerek yok
saçını mı beğenmedin, kırmadan da söyleyebilirsin saçınla ilgili bi rahatsızlık mı yaşıyorsun diyebilirdin
niye sordun falan deseydi saçın seyrek sanki biraz diyecektin
saç konusunu gerçekten önemsemiyorsan fikrini söyledikten sonra ben çok önemsemiyorum, sorduğun için söyledim derdin
ben adamın seni beğenmediğini düşünmüyorum dangalaklık ettiğini de düşünmüyorum
durduk yere söylememiş çünkü sorulmuş cevap vermiş
beğenmemiş olsa iletişimi devam ettirmezdi
söylediği şeyde yalan değil açıkçası 23 yaşında gencecik bi kadınsın hayatının en güzel çağındasın
erkeği bilmem neyi boşver kilo vermek için elinden geleni yapmalısın
sen istemez misin üzerine giydiğin her kıyafet yakışsın ?
20 sene sonra zaten kilo da versen o giysiler üzerine şu yaşındaki kadar yakışmayacak çünkü bu enerjide olmayacaksın
biraz kilo versen daha iyi olur gibisinden konuştuğunda sende biraz saç takviyesi yapsan daha iyi olur diyebilmeliydin
Bu muhabbet övgü için açılır aslında. Karşılıklı kusur saymak için değil. Üzgünüm ama kim olsa bu konuşma üzerine kendini iyi hissetmez. İlerlemiş bir ilişki değil bu😬

Ve bu adam evlenebilmek için senin kapında yatmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Aynen Bissu. Evin karşısında otopark vardı. Kaç gece orda yattı saymadım. 🤷🏻‍♀️ İşte kendince mantık arıyor. “Bu kadın çok güzel değil, çok eğlenceli değil” Ben niye vazgeçemiyorum diye. Sonra kabullendi zaten.

Sevgiliniz olsa normal derdim ama daha flörtün başında irdelemesi benim de canımı sıkardı.

X