- 3 Şubat 2009
- 9.841
- 16.736
- 44
-
- Konu Sahibi civilenginar
Tamam tamam düşününce vazgeçtim.Adam daha ne yapsın.en iyi niyetli bir şekilde çekine çekine söylemiş işte.kilosu fazla olan kişilerin bu tarz yorumlara açık olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası.tabi hakaret edercesine olanlara değil.
Bunu diyen erkekle alakalı 3 ihtimal var bence. Ya geçmişi feci kirli hiv virüsünün yeryüzü şubesi olmuş birisi, ya kadınlarla iletişime giremeyen iletişim sorunları olan bir dangoz -ki öyle gözüküyor, yada iktidarsız bir 31ci. Üç ihtimalde hiçbir kadına gelmez. 32 yaşına gelmiş imkanı yok yaniBilmiyorum ya ben uygun görmedim size. Siz gencecik daha 20lerin başında genç kızsınız. Adamı anlattığınıza göre ruhu çekilmiş gibi davranıyor bir de dangoz. Daha cicim aylarında bu kadar pot kırılmaz.
Bir de 32 yaşında bir adamın daha önce ilişkisi olmadığına inanmıyorum
Yeri gelmişken ne kadar zayıf olduğunu vurgulamak istedin di mi. Mesele senin kilon ya da boyun değil ki.Yok canim sen de.gayet de fazla.ben 1.68 e 53 kiloyum.ben normal gözüküyorum.
3 cocugun var ama bakireyim diyen bi kadin vardi ya ahahha yalan yaaaMerhabalar, canımı sıkan bir konuyu anlatıp fikir almak için geldim.
1 ay önce bir bey ile tanıştım, ortak arkadaşımız aracılığı ile. 3 saatlik bir mesafe var aramızda farklı bir şehirde yaşıyor. ben 23 yaşındayım beyfendi 32. öncesinde kendi dediğine göre hayatunda kimse olmamış. benim hayatımda insanlar olmuştu. tanıştıktan 15 gün sonra yanıma geldi sabahtan akşama kadar birlikteydik. muhabbeti, düşünce yapısı, anlayışlılığını sevdim. dış görünüş olarak çok etkilenmesem de dış görünüş benim için ikinci planda kaldı. kültürü, bakış açısı, aile yapılarımız da benzer olduğundan şans vermeyi seçtim. bir sonraki hafta yeniden geldi yanıma. gayet güzel vakit geçirdik. bana bakıp gülümsemeler, yüzümü izlemeler, gömleğimin-saatimin yakıştığını söylemeler. tatlı vakitlerdi yani. flört dönemindeyiz zaten. dün akşam telefonda konuşurken ilişkimizin nereye gittiğinden konu açıldı. bana ciddi baktığını vs söyledi. sonra soru işaretlerin, olumsuz fikirlerin var mı benle ilgili diye sordu. bende olmadığından (tamam bazı soru işaretlerim elbet var ama mesela saçlarının çok fazla olmaması ile ilgili bir şey söyleyemem ben. ya da başka şeyleri öyle kırılır diye düşünüp söylemedim) bu ufak sorunlar benim için ilişkiyi zedeleyecek şeyler değil, tölere edebilirim. sonra ben sorduğumda önce söylemedi, sonra da biraz kilon var ya onu versen daha güzel olursun sanki ama ben yanlış bakıyor da olabilirim dedi. ben anladım falan dedim. boyum 1.68. 72-73 kiloyum. biraz fazla olduğunun ben de farkındayım. geçen sene 66ya kadar inip işsizlik sürecimde aldım. keşke almasaydım ama bunu bana söyleyebilmesi benim canımı sıktı. soğukta yaptım, sürekli konu açmaya çalıştı, konuşturmak istedi ama ben istemedim. sonra kapattık. alınmakta haksız mıyım? nasıl devam ettirmeliyim? açıkçası kırıldım da. ben fiziksel olarak hiçbir yorum yapmadım ona, bilmiyorum belki de ben çok hassasımdır.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum..
Yok valla.ama ne varmış denecek bir kilo da değil.Yeri gelmişken ne kadar zayıf olduğunu vurgulamak istedin di mi. Mesele senin kilon ya da boyun değil ki.
Bu olgun erkeklerle genç kızlar konuşunca havalanıyorlar. Sonra böyle kusur arıyorlar. Sakın sakın bu adamla görüşmeyin. Ben anlamıyorum herkes incecik mi olacak ya
Bu tarz tanışmalardan evlenenler falan var ama benim önyargılarım bana denk gelene kadar geçmeyecek sanırım.biri birine tanıştırılıyorsa o tanıştırılan kişinin tam bir sünepe ve zavalli olduğunu düşünüyorum hep.ki tecrübe ettiklerim de o yönde.bir umut en zavallı ve çaresiz kişileri birine kakalamaya çalışıyorlar işte.kafamdakini yazdım tabi.değişmiyor işte.evlenmek gibi bir merağım yok böyle birbirinize uyarsınız bir konuşun denilenerek tanıştık
Kahkaha attım. Şahanın nevriye budak tiplemesi3 cocugun var ama bakireyim diyen bi kadin vardi ya ahahha yalan yaaa
Bunu diyen erkekle alakalı 3 ihtimal var bence. Ya geçmişi feci kirli hiv virüsünün yeryüzü şubesi olmuş birisi, ya kadınlarla iletişime giremeyen iletişim sorunları olan bir dangoz -ki öyle gözüküyor, yada iktidarsız bir 31ci. Üç ihtimalde hiçbir kadına gelmez. 32 yaşına gelmiş imkanı yok yani
Eee kadınla kolkola gezecek, seks yapacak.partnerinin hakkı olmayacak da kimin hakki olacak?Konu sahibesi obez değil, 200kg değil öyle olsa bille yine kimseyi ilgilendirmez. Kimse diğer insanların bedenleri hakkında yorum yapma hakkına sahip değil, konu sahibesi memnunsa devam eder değilse zayıflar kendi beyni yok mu?? Kiloya müdahele hakkı diğer insanlara tam olarak nerden geliyor anlayamadım? Herkes kendi isine baksin, herkesin bedeni de kendi bilecegi is.
Benim de aklıma gelenler üç aşağı beş yukarı böyle ama yazmak istemedim. Çok tuhaf değil mi 32 yaş ve hiç sevgilisi olmamış.
Buna Kadir bile inanmaz
Seninki de az densiz değilmiş.ben olsam devam etmezdim valla.çok kırıcı geldi bana.İlk tanıştığınızda söylemesi densizlik. Benimde eşim “Ya sen çok güzel değilsin, çok eğlenceli bir kadın da değilsin ben sana nasıl bu kadar kapıldım” demişti başlarda.
Kilonuz evet fazla. Onun için değil, kendiniz için zayıflayın.
İlk tanıştığınızda söylemesi densizlik. Benimde eşim “Ya sen çok güzel değilsin, çok eğlenceli bir kadın da değilsin ben sana nasıl bu kadar kapıldım” demişti başlarda.
Kilonuz evet fazla. Onun için değil, kendiniz için zayıflayın.