flörtüm kilo mu versen dedi..

Bunu diyen erkekle alakalı 3 ihtimal var bence. Ya geçmişi feci kirli hiv virüsünün yeryüzü şubesi olmuş birisi, ya kadınlarla iletişime giremeyen iletişim sorunları olan bir dangoz -ki öyle gözüküyor, yada iktidarsız bir 31ci. Üç ihtimalde hiçbir kadına gelmez. 32 yaşına gelmiş imkanı yok yani

3 cocugun var ama bakireyim diyen bi kadin vardi ya ahahha yalan yaaa

-Sizin yaşınızdan ötürü, yaş farkı problem. Yoksa takıldığım bir şey değildir.
-Görücü usulü gibi tanışacak bir yaşta değilsiniz, ne olur değerinizi bilin.
-Kimseyle birlikte olmadığını gerçek kabul edersek, bu çok büyük bir problem. Sağlıklı olan sizin gibi başka ilişkileri de olması gerektiğiydi.
-Dış özellikler dışında huyunuz suyunuzla ilgili eleştiri olabilirdi, fiziksel eleştiriyi kabul etmem mümkün değil.

evlenmek gibi bir merağım yok böyle birbirinize uyarsınız bir konuşun denilenerek tanıştık
Bu tarz tanışmalardan evlenenler falan var ama benim önyargılarım bana denk gelene kadar geçmeyecek sanırım.biri birine tanıştırılıyorsa o tanıştırılan kişinin tam bir sünepe ve zavalli olduğunu düşünüyorum hep.ki tecrübe ettiklerim de o yönde.bir umut en zavallı ve çaresiz kişileri birine kakalamaya çalışıyorlar işte.kafamdakini yazdım tabi.değişmiyor işte.

Benim de aklıma gelenler üç aşağı beş yukarı böyle ama yazmak istemedim. Çok tuhaf değil mi 32 yaş ve hiç sevgilisi olmamış.
Buna Kadir bile inanmaz

Eee kadınla kolkola gezecek, seks yapacak.partnerinin hakkı olmayacak da kimin hakki olacak?

Seninki de az densiz değilmiş.ben olsam devam etmezdim valla.çok kırıcı geldi bana.

Valla şu durumda madem beni beğenmiyorsun sittir git o zaman derdim sanki şehzade kendisi Gerçekten şaşırdım şöyle densiz ve saygısız biriyle evlenecek bir kadın değilsin sen , neden evlendin?

Söylediği şeyi bir kenara bırakın 23 yaşında su gibi gencecik kızsınız ne işiniz var 32 yaşında bir adamla üstelik uzak mesafede.

Hem de 32 yaşına kadar kimseyle olmamış!!!
Seçenek 1: yalancı
Seçenek 2: kadınlarla ilişki kuramayan bir hödük

İki durum da bu adamı sepetlemek için geçerli sebepler.

Ha ayrıca daha 1 aylık tanıdığım sevgilim bile olmayan adam bana bunu diyemez önce dönsün kendine baksın senin yanında dede gibidir.

Ben arkadaşlarınıza çok kızdım. Size layık göre göre bu embesili mi buldular. Şekil yok, kültür yok, görgü yok. Direkt yol verin gitsin. Daha flörtken kiloya kusur bulan ilişki ilerleyince neler neler der. Kimse de manken gibi görünmek zorunda değil. Boyunuza göre incecik değilsinizdir ama normalsinizdir yani. Obez de olsanız flörtün buna yorum yapma hakkı yok. Çok ilerlemiş ilişkidir sonradan salmışızdır birbirinin huyunu suyunu bildikten sonra konuşulur o ayrı. Ama daha ilk görüşmelerde kilo ver demek çok ayıp. Ayı herif. İlişkisi olmadıysa bile bundan olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…