flörtüm kilo mu versen dedi..

evlenmek gibi bir merağım yok böyle birbirinize uyarsınız bir konuşun denilenerek tanıştık

Ona ne ki, konu sahibesi kac kilo olayim diye sormus mu?

yok yok ben fazla olduğunun farkındayım ama kendisi de kusursuz değil. ben kibarlık olsun diye söylemedim karşılığında da aynı inceliği bekledim yalnızca
E sen niye söylemiyorsun? Sen kibarlık ettin hoşuna gitmeyen şeyi söylemedin diye o da mı sussun:)
Uyanık önce kendi sormuş . Sonra lafı döndüremezsin diye
Keşke şey deseydin 'aslinda haklısın, biliyor musun, kilo vermek için bir salona gidiyorum. Üst katında saç ekim merkezi de var. Sen de gelmek ister misin? Konuşuruz belki indirim yaparlar. Altı aya kalmaz ikimiz de manken gibi oluruz'

yani aslında konuyu açma sebebim de bu. bir şeyleri netleştirmek

Bilmiyorum ya ben uygun görmedim size. Siz gencecik daha 20lerin başında genç kızsınız. Adamı anlattığınıza göre ruhu çekilmiş gibi davranıyor bir de dangoz. Daha cicim aylarında bu kadar pot kırılmaz.
Bir de 32 yaşında bir adamın daha önce ilişkisi olmadığına inanmıyorum

Adam daha ne yapsın.en iyi niyetli bir şekilde çekine çekine söylemiş işte.kilosu fazla olan kişilerin bu tarz yorumlara açık olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası.tabi hakaret edercesine olanlara değil.

şey yap.
sende onu tipinden kibarca vur.

Neden hiç ilişkin olmadığını anladım şimdi deseydiniz keşke...

Bu arada 32 yaşında bir insanın hayatında şu ana kadar hiç ilişkisi olmaması ciddi bir sıkıntı. Ya da yalan söylüyor, bu da ciddi bir sıkıntı.

23 yaşında, daha her şeyin başında, gencecik bir kadınsınız. Anlattığınız olaylara hiç oturtamadım sizi. Kendinize bir arkadaş çevresi oluşturun, sosyalleşin, tatil yapın, arkadaşlarınızla eğlenin...Neden bu kadar genç bir yaşta böyle bir yola giresiniz ki?

Ona ne ki, konu sahibesi kac kilo olayim diye sormus mu?
E sormuş sonuçta neyi beğenmedin diye. Hatta adam önce söylememiş,sonra usteleyince söylemiş.
Duymak istemeyen sormasın bence
sonra soru işaretlerin, olumsuz fikirlerin var mı benle ilgili diye sordu / / / sonra ben sorduğumda önce söylemedi, sonra da biraz kilon var ya onu versen daha güzel olursun sanki ama ben yanlış bakıyor da olabilirim dedi.

Konu sahibesi obez değil, 200kg değil öyle olsa bille yine kimseyi ilgilendirmez. Kimse diğer insanların bedenleri hakkında yorum yapma hakkına sahip değil, konu sahibesi memnunsa devam eder değilse zayıflar kendi beyni yok mu?? Kiloya müdahele hakkı diğer insanlara tam olarak nerden geliyor anlayamadım? Herkes kendi isine baksin, herkesin bedeni de kendi bilecegi is.

Iliski ilerlemiş olsa ve daha sonra siz kilo almiş olsaniz bana göre tamam uyarabilir ama 3 gunluk iliski ve basindan beri boylesiniz begenmiyorsa birlikte olmasin.

Ancak ikinizde birbirinizi begenmeyip en azindan iyi anlastik başka bulmakla ugrasmayalim kafasinda ilişkiye devam etme karari vermişsiniz bari duzeltilebilecek seylerde fikir belirteyim demiş dogru yanlis bilemem, siz de kafana saç eksen daha iyi deseydiniz.

Sana normal gelebilir bu tarz muhabbetler ama normali bu değil

Yok canim sen de.gayet de fazla.ben 1.68 e 53 kiloyum.ben normal gözüküyorum.

beyfendi 32. öncesinde kendi dediğine göre hayatunda kimse olmamış
bu bilgiyi doğru kabul edip kadınlara nasıl davranmayı bilmediğini çıkarıp uzak durun. İlişki yürütmeyi bilemez.
Flört ettiğin kadına zayıfla demesinden belli.
32 yaşına kadar mağarada mı yaşamış iyi kötü ilişkisi olur insanın.

Evet bence doğru da olabilir.çünkü seninle ilişki yaşama niyetim var bende beğenmediğin şeyler varsa söyle demek bence çok garip ve gıcık.iş görüşmesi mi bu? Muhabbet ilerliyorsa kendi kendine gelişir zaten.ilk buluşmada dan diye daha ayrılmadan benim hakkımda ne düşünüyorsun diyen asosyal kazmalara benziyor.

KAC ABLACİM KAC ...DANGALAK ...KENDI KAC YASINDA SIZ DAHA KUCUKSUNUZ NELER CIKAR KARSINA ...BUNUN HAMILELIGI HASTALIGI HERSEYI VAR ...BENCE SIZ DE SAC EKTIRSEN KESKE DEYIP,GORUSMEYI KESIN...AYIP YA...KILO ALINIR VERILIR BUNU DAHA BU ASAMADA YAPAN HAYATIN DIGER ALANLARINDA NELER YAPAR ...NE GEREK VAR BU YASTA?AYRICA BENIM DE GENC BIR KIZIM VAR ,KİMSENİN SIZINLE CIDDI ! DUSUNMESI LUTUF DEGIL !BOSVER UMRUNA DA KOYMA ,KILO KENDIN ICIN VERILIR ALINIR ,AYRICA HIC DE ABARTILACAK BIR KILON YOK ...KARAKTERIN SAGLAM OLSUN
SEVGILER ABLACİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…