Flörtüm beni otelde bırakıp gitti

Harika teşekkür ederim

adama git derseniz gider yani bence güzel bir şey yapmış. sizi rahatsız etmemek için, kendi de maç izlemek istediği için gitmiş sabah da gelirim demiş. daha ne yapsın ben düşünceli bile buldum bu hareketi açıkçası

Bence gitmeyeceksiniz bu saat olmuş hala gitme planı yapıyorsunuz. Adam da sizi fuckbuddy olarak görüyor ben çok fazla suçlanacak bişey bulamadım karşı tarafta, sizin de bi suçunuz kusurunuz yok ilişkinin dinamiği bu bence. Bu kadar zamandır tanıdığın kişiyle ya sevgili olursun, ya da bu durumda fuckbuddy. Flört daha tanışma aşamasında olup bikaç kere buluşmuş kişilere denir.

Ama şakaydı yani 7 senelik tanıdığım sonuçta insan beraber olduğu insana şaka yapamayacak mı oda bana yapıyor

Sorun şaka değil onun gidesi varmiş zaten. Yaninizda sıkılmış belli ki sıkılmasa 3 guncuk birlikte kalacagi sevgilisiyle birlikteyken hangi erkek futbol izler.

Bencede adamın gelip kendisini birşeylere ikna etmesini bekliyor.Adam yattı uyudu misler gibi konu sahibi hala burda geceden beri yazıyor .
Gidecek insan sabah yedi oldu mu basar giderdi bence.

Bu arap beyle ne kadar birlikte oldunuz ki? Boyle bir ilişkinin uzun surdugunu dusunmuyorum surduyse de istisna diyecegim, en fazla arada sirada takilma olur.

İnsanlarin belli yaşam standartlari, aliskanliklari vardir. Kisa sureli veya arada bir bunun disina cikabilirler hatta keyifli bile gelebilir ama gunun sonunda kendi zevklerini de paylaşabilecegi, kendi ortamina dahil edebilecegi birini ister insan yaninda bu da gerçekler.
O size uyum saglayabiliyorken siz onunkilere buyuk olcude dahil olamazsiniz arada o kadar maddi ucurum varken sizi maddi olarak zorlar. Normal şartlarda gercekci bir ilişki değil yani verdiginiz ornek.

olgun değilsin herkesin bir zevki var evet adam maçta izleyecek.sen dizi izlerken aynısını yapsaydı hoş olur muydu ?

Bu bebeyle birkaç mektuplasip bıraktık ya, ama aramda ciddi gelir farki olan daha ciddi bir sevgilim vardı. Onda da genelde ben organize ederdim, Hamaklı piknik, at yarışi, tiyatro,bisikletli gezi, sahilde şarap falan hep ben ayarlar, biletleri ben alırdım. Tiyatroyu ben almissam, donusteki içkiyi o ısmarladı, ya da pikniği ben hazırlayıp getirmissem akşama doğru acıkınca gittiğimiz restorantı o oderdi, bir şekilde denge sağlanırdı.
Uzun süreli birlikte olduğum insanlarda da tüm tatilimi kimseye sponsor etmem, sırf o kişi için o ülkeye gitmissem bile gidiş dönüş biletimi kendim alırım, vize paramı kendim öderim, tatildeki kişisel harcamalarımi kendim karşılarım... Tüm masraflarını sırf erkek diye bir başkasına sponsor etmenin bu kadar normal karşılandığına ben bu KKda tanık oldum (bir de yeni iş yerimdeki kızlarda,ama onlar başka hikaye).
Ne münasebet sınav için geldiğim yerde 3 günde adama 1500 lira harcatmak, ya da diğer konular için ne demek bütün yemekleri,buluşmaları,sinema konser biletlerini bir başkasına ödetmek. Nasıl bu kadar normal karşılanabilir ki, ne münasebet yani?

Çok münasebet olmuş ki harcadı işte

O şekilde yürür. Hani siz kendi butcenize gore plan yapar ismarlarsiniz ama adam plan yapinca butcemi aşiyor kabul edemem şeklinde olup devamli adami kendi butcenize uydurunca o sıkıntı olurdu diye dusundum.

Bizde de eşimle aramizda maddi fark vardi. Buyuk harcamalari kendisi karsilardi acikcasi cunku bende coook para varfa sakliyor degildim neticede, oldugu kadariyla ben de yapiyordum biseyler. Bu durum rahatsizlik verecekse iki taraftan birine o zaman devam etmez zaten zorla birlikte olmaz.

Yengeç burcu musunuz?

Valla ıyı guvenıyorsunuz adamlara da otele yanınıza cagırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…