Hissetmiştir veya sizi beğenmiştir adını ne koyarsanız işte sizde açıkca konuşunca arkadaşız moduna girmiş hep öyle olur zaten bu tarz erkekler aşık olana kadar birileri elinin altinda olsunda konuşalım derler birisi oluncada aa pardon ben yanliş anlaşildim arkadaşiz moduna girerler insan zaman geçirince alişiyor haliyle üzülmeyin bu tarz ıssız adam modellerinden uzak durmak gerek5 6 aydir konustugum bir kac kez gorustugum ama genelde konustugum bir erkkek vardi 36 yasinda bende 28 yasindayim . Yani kadinsiniz bir erkegin size hisleri olsa hissedersiniz dimi bende hissetim bunu ona soyledim arkadas olarak birlikteyim senle dedi 7 yildir hayatina kimseyi almamis bu adam guven skntilarindan
Ama cok kirildim yani ben cunku emindim bana birseyler hissetigine..
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim....şıraakkkk konu sahibi tokadı yercanım ya dudaklarına bir yapış derim ben . kesin karşılık verecektir. Vermezse tercihi bayanlar değildir
Başka konuları da trolleyecek misiniz? Bekliyoruz.canım ya dudaklarına bir yapış derim ben . kesin karşılık verecektir. Vermezse tercihi bayanlar değildir
Ahahah ne alaka yacanım ya dudaklarına bir yapış derim ben . kesin karşılık verecektir. Vermezse tercihi bayanlar değildir
Ay troll müymüş? Düştüm ben de tuzağaBaşka konuları da trolleyecek misiniz? Bekliyoruz.
Son mesajlara bak hele.Ay troll müymüş? Düştüm ben de tuzağa
KKTC deki Doktor bu herhaldeBaşka konuları da trolleyecek misiniz? Bekliyoruz.
5 6 aydir konustugum bir kac kez gorustugum ama genelde konustugum bir erkkek vardi 36 yasinda bende 28 yasindayim . Yani kadinsiniz bir erkegin size hisleri olsa hissedersiniz dimi bende hissetim bunu ona soyledim arkadas olarak birlikteyim senle dedi 7 yildir hayatina kimseyi almamis bu adam guven skntilarindan
Ama cok kirildim yani ben cunku emindim bana birseyler hissetigine..