- 27 Nisan 2012
- 15.033
- 17.565
- Konu Sahibi agresifkiz
kesinlikle ikisi de kötüİki türlü de kötü
daha önce de yazdım eşim hiç mi hiç sormamıştı mesela böyle bir soru
sorsa tepkili olurdum büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle ikisi de kötüİki türlü de kötü
Değilim ve gidermedim de ama ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım fazla mı abartıyorum ona da hak vermeli miyim yoksa bir daha muhattap da mı olmamalıyım cidden ne düşüneceğimi şaşırdım kafam inanılmaz karışık. Gerçi o da aramadı dünVakti zamanında yabancı sevgililerimden de almıştım ben bu soruyu.Demek ki erkek bazen her yerde erkek...merak etmiş olabilir ama merakını gidermek zorunda değilsin tabi
İşte niyeti nedir onu anlayamadım anlasam bile niyeti önemli mi o ayrı bir konu of bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdımBen sormasında çok büyük bir anormallik göremedim çünkü bunu önemseyen biri olabilir ve başından bilmek istiyor olabilir. Ama doğru zaman mı orası tartışılır. Soruya yanıtınıza gelince bu sizin özeliniz ve ne kadarını bilmesini istiyorsanız o kadar bilmek zorunda. Ama bunu soran adamları açıkçası ben hiç sevmiyorum.
Evet bu da canımı sıktı birazSiz haklısınız, şimdi bilip bilmeden niyeti hakkında yorum yapmak istemem ama ilişkinin bu kadar başında böyle soru sormasının altında, acaba sizinle yatmak istiyor da ne kadar ileriye gidebileceğini mi öğrenmeye çalışıyor siye bir sebep arardım.
Kendi haline bırak bence...Değilim ve gidermedim de ama ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım fazla mı abartıyorum ona da hak vermeli miyim yoksa bir daha muhattap da mı olmamalıyım cidden ne düşüneceğimi şaşırdım kafam inanılmaz karışık. Gerçi o da aramadı dün
Bekliyorum şu an ama ararsa ben nasıl hareket etmeliyim davranmalıyım onu kestiremiyorumKendi haline bırak bence...
Merak edebilir ama insan her merak ettiğini soramaz yapamaz neticede...merakı giderilmeyince nasıl hareket ediyor bi gözlemle
Normal davran ya,sacmalayan oBekliyorum şu an ama ararsa ben nasıl hareket etmeliyim davranmalıyım onu kestiremiyorum
Kesin ilkin olmayı istemiştir ondanAma cevap versem bile düşündüm ki acaba ne amaçla sordu benimle yakınlaşmak için mi yoksa bakire olmam onun için önemli olduğu için mi iki türlü de duruma canım sıkıldı. Kimse durduk yere böyle bir şey sormaz bence altında bir düşünce vardır
Ben onun ilki olmayacağım ama muhtemelen nasıl böyle bir hak görüyor ki kendinde anlamış değilimKesin ilkin olmayı istemiştir ondan
Bakalım ararsa göreceğizNormal davran ya,sacmalayan o
Ha bu soru yüzünden ilişkimi bitireyim mi dersen bence o da saçma
Erkeklerin, hemen hemen hepsi, bu düşüncede malasef tek umut yeni nesil erkek yetiştiren duyarlı anneler olacakBen onun ilki olmayacağım ama muhtemelen nasıl böyle bir hak görüyor ki kendinde anlamış değilim
Evet çok haklısınız. Sizce tepkim ne olmalı peki konuştuğumuzda?Erkeklerin, hemen hemen hepsi, bu düşüncede malasef tek umut yeni nesil erkek yetiştiren duyarlı anneler olacak
Sebebini sorun öncelikle oda size neden söylemediğinizi soracaktır art niyet aradım deyin açık açık devir böyle kimseye güven olmuyor deyin böyle sorunca çekindim demeyi de unutma bence bakalım ne diyecek olaydan sonra nasıl davrandı size değişti mi?Evet çok haklısınız. Sizce tepkim ne olmalı peki konuştuğumuzda?
Ben önemseyen biri olduğunu düşünüyorum. Maalesef ve ne yazık ki ülkemizde eğer yaşamışsa ciddi bakmayayım ya da nasıl rahat bir kız mı anlayayım gibi bir düşünce hala mevcut.İşte niyeti nedir onu anlayamadım anlasam bile niyeti önemli mi o ayrı bir konu of bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım
Bu sorudan sonra ben cevap vermek istemeyince biraz bozuldu neden her şeyi açık açık konuşuyoruz da bunu bana söylemek istemiyorsun dedi. Sonra biraz modu düştü mesafeli bir şekilde kapattık telefonu dün aramadı zaten bugün de arayacak mı bilmiyorumSebebini sorun öncelikle oda size neden söylemediğinizi soracaktır art niyet aradım deyin açık açık devir böyle kimseye güven olmuyor deyin böyle sorunca çekindim demeyi de unutma bence bakalım ne diyecek olaydan sonra nasıl davrandı size değişti mi?
Ben önemseyen biri olduğunu düşünüyorum. Maalesef ve ne yazık ki ülkemizde eğer yaşamışsa ciddi bakmayayım ya da nasıl rahat bir kız mı anlayayım gibi bir düşünce hala mevcut.