• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar flormar perfect coverage fondoten

ben mat velvet olandan aldım çok memnunum kullanımı çok kolay bi kere kapatıcılıpıda iyi yağlı cildime de çok uydu tavsiye ederim :)

Kızlar yüzümde pek sorun olmamasına karşı ben maybelline affinitone kullanıyordum iyi güzel ama yüzüm pütür pütür oluyordu.Bu fondoteni kullandım gerçekten yüzünüzde çok sivilce falan yoksa porselen gibi yapıyor.

Ayrıca cildi yağlı olanlar sakın kullanmasın zaten parlaklık veriyor yağlı yağlı gözükür yüzünüz.Onun için mat olan fondoteni var
İkisinide tavsiye ederim

Kapatıcılığı süper ötesi bence...Cildimde çok fazla renk düzensizlikleri var ama hepsini kusursuzca kapatıyor :8: benim tek şikayetim kalıcı değil. üzerine transparan pudra da geçiyorum yinede elimi yanlışlıkla yüzüme değdirince elime hafifde olsa bulaştığını görüyorum malesef :44: 12 saat kalıcılık asla yok bence... bu arada cildim yağlı değil normal cilt...

arkadaşımın ısrarıyla aldım. ben fondotenmiş pudraymış öyle şeylerden korkarım. annem hep korkutur hah sür yüzüne sonra niye düzelmiyo yüzüm diye ağla der. ne kadar gerçekçi bilemiyorum :1: 4 defa kullandım ve sivilce yapıp yapmama konusunda tam emin değilim. çünkü son sürdüğümde yüzüm morardı nedenini anlamadım. sonra pıtır pıtır sivilceler fışkırdı. ben bunu yeni aldığım sarımsak şampuanına bağladım. o günden beri sürmeye cesaret edemedim maalesef.. yakın zamanda yeniden deneyeceğim.
kapatıcılığı fiyatına göre çok iyi, benim bile lekelerim kapatıp porselen yüz ortaya çıkardıysa yoruma gerek yoktur diye düşünüyorum. :1:

bu fondötenim bitmek üzere. tekrar alırmıyım kararsızım. ama kötü diyemem, gayet güzel.çok kapatıcı bi özelliği olmasada.. kalıcıda olmuyor benim cildimde. kapatıcılığı iyi ve mat görünüm veren bi fondötene ihtiyacım var. fondöten değilde bu yaz favorim flormarın bronzing powderı. daha bugn aldm ve devasa büyüklükte, çookkkk güzel bayıldım

Bende bu fondotenden kullaniyorum ama yeterince dagitmama rağmen sürdükten bir iki saat sonra topak topak bir görüntü oluşuyor sürekli lavaboya gidip düzeltmek zorunda kaliyorum sizdede oluyor mu

Bende kullaniyorum 3 aydir bu fondoteni. Hem uygun fiyatli hem kalici. Ustune pudra ile sabitledigim zaman yazin bu sicaklarda bile kac saat disarda oldugum halde akmamisti. Memnunum :halay:

Back