• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar flormar perfect coverage fondoten

Bu Flormar'ın kapatıcılığı nasıl peki kızlar? Renk düzgünleştirmesi için tamam da benim cildim mesela sorunludur biraz, kırmızı lekeler, önceden kalma sivilce izleri falan vardır. Onları kapatabilecek güçte midir dersiniz?

MRB KIZLAR.. benm yüzümde lekeler ve kırmızlıklar varr. bana tavsiye debileceginizz bi fondoten varmı.. clinique nasıl ondan almayı düşünorum :( böle sorunları olan varsa lütfenn cvp atsnn.. cogu marka fondoteni denedm ama 1 kac saat sonra yüzümde kuruyup kalıo neden acabaa:( lütfennnnnnnnnnnn:(

Bu fondoteni şans eseri nette gezinirken gördüm.Tülin sahin'in makyaj konusundaki önerilerini okurken..fondoten ısıgı yansıtmada oldukça basarılıymıs.henüz ben de alıp kullanmadım benim yüzüm yaglı ve bi kaç sivilce izi var açıkçası biraz tereddüt ediyorum..ama kısa zamanda alıp deneyeceğim bi sonraki msjmda sonucları yazarımm görüsmek üzere bayanlar:))

Eklentiler

• $örnek.jpg
    $örnek.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 251
kızlar ben su anda kullanıyorum bu fondatenı cıldım sıvılcelı olmasına ragmen cok guzel zaten yagsız bır fondaten aksama kadar yuzumde parlama bıle olmuyorr ben tavsıye ederım herkeze.

IKOS Orjinal Wet&Dry® Mineralli Fondöten ve Pudra

Profesyonel makyaj SPF

Berlin, Londra, Milano, New York...
Fotomodeller ve film yıldızları, kusursuz ciltlerinin sırrını açıkladılar…

Yüzünüze ve dekoltenize doğal bir görünüm veren ve kusursuz bir ten sağlayan WET & DRY pudra, cilt lekelerinizi, kızarıklıklarınızı, pigment bozukluklarınızı ve sivilcelerinizi, etkili ve kalıcı bir şekilde kapatıp aynı zamanda içerdiği yüksek orandaki mineralleriyle cildinize bakım yapar.

Dermatolojik Test edilmiştir – LSF

monzalime sitesinde var ordan bakın

benim kazık gibi çıkmış köklü sivilcemi kapadı valla adam akıllı makyaj yapmadım deneme amaçlı sadece . Bugün aldım bende , pudramda flormar ojelerimde :D baya memnunum yani .

superr askımm o benmm kurtarıcmm :49: bndee baya bı beyazz tenlıyımm ama kısmenn uyum sağladıı tenımee:64:

bende yeni çıkan mat dokunuş fondoteni düşünüyorum ama nasıldır bilmiyorum :/ kullanan var mı aranızda?

Canm ben kullandım onu, cilt tonunun bi açık rengini alman gerekiyo alırsan çünkü mineralli ve mat olduğu için biraz koyu ve koyu yeşile kaçıyor ama yüzde kesinlikle btünleşip uyum sağlıyo. Gayet mat ve kapatıcılığı yüksek derecede. Yapısı da hafif ağırlık yapmıyor ve çok doğal. Sivilceler için üretilmiş bi fondöten zaten hiç sorun yaratmıyor. Flormar'ın Sheer spf15 olanı da güzel su bazlı tavsiye ederim :)

Bu Flormar'ın kapatıcılığı nasıl peki kızlar? Renk düzgünleştirmesi için tamam da benim cildim mesela sorunludur biraz, kırmızı lekeler, önceden kalma sivilce izleri falan vardır. Onları kapatabilecek güçte midir dersiniz?

Perfect Coverage'in yüksek diye duydum canm ama Matte Touch gerçekten yüksek kapatıcılıklı dene bi:)

bu benim cildime zarar vermeyen tek fondoten, ama ev arkadasım sağolsun habersiz almıs gitmiş istanbula ben 1 aydır arıorum fondoteni kac defa sevgilim geldi özel günlerim oldu ara ara cıldırdım evi kaldırdım topladım bulamadım, en sonunda bugün gittim odasına sende mi fondoten dedim, ihtimal veremedim benim tenim rus beyazı o esmer, eeee şey ben almıstım daa..dedi, eee dedim, ben onu istanbula götürdüm dedi, nerde simdi dedim, cöpte, kırdım ben onu dedi, ben bir aydır arıorum ne zaman söylicektin dedim, param olunca alıcaktım dedi almanı isteyen yok en azından slaak salak aramazdım dedim, numarasını hatırlıo musun dedim, mırın kırın ee şey yok direk attım dedi, benim tenim cok acık olduğu icin onun numarası bana sadece uyuyordu en azından numarasını alsaydın dedim. evet cok acıktı kullanamadım zaten dedi, söyle bir baktım cıktım..

bu da bu fondotenle ilgili böyle bir anımdır, simdi yenisini bulmaya calısıcam birebir bulurum insallah..

Ben de bugün aldım kızlar, kapatıcılığı kusursuz olmasa da yüksek, ama doğallık konusunda orta :) Fakat pürüzsüz ve tek renk cilt garanti bence.

Son düzenleme:
kızlar hala kullanıpta memnun olanlar var mı??bende almaya düşünüyorum. t bölgem yağlı ve bi kaç sivilce iizim var kapatır mı siizce? ve yağlı bi ürün mü?

kızlar hala kullanıpta memnun olanlar var mı??bende almaya düşünüyorum. t bölgem yağlı ve bi kaç sivilce iizim var kapatır mı siizce? ve yağlı bi ürün mü?

aynı durumdayız benimde t bölgem yağlı burdan okuduğum yorumlara göre almayı düşünüyorum bende.

$orjinal-flormar-mat-touch-fondoten-500x500.jpg

cildiniz yağlıysa mat olanı tavsiye ederim ikisini de kullandım
mat olanı daha iyi kapatıcılığa sahip

Son düzenleme:
çok saol önerin için ama kafam çok karıştı ya yağlı cilt için en uygunu böle bir fondoten mi su bazlı likit mi olması gerekiyor?

bu föndeten hafif ama sanki pudralı gibi parlamanın önüne geçiyo
benim karma cildim belli bölgelere yağlı
bi sıkıntı yaşamadım

$images.jpg
flormarın sitesine bakarken bunu gördüm birde bunu da beğendim yağsız ve ton farklılıklarını eşitler diyo bunu alıcam sanırım :D

Kesinlikle alırım ben bunu.:53:
Zaten şu sıralar fondöten arayışındayım. Denemekte yarar var. Umarım beyaz tenime uyan bir renk bulabilirim. :31:

Back