Pudra, Fondöten, Kapatıcılar flormar perfect coverage fondoten

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli

bu fondoteni tavsiye ederim fiyatı cok uygun ve kalıcı surdugunuz an porselen gibi oluyor cildiniz az surmeme ragmen cok kalıcı ve yetiyor

Bende Dün aldım bu fondöteni.Satıcı kız yüzümün bi kısmında denedi.Güzel oldu.Bende aldım Bakalım, bu gece kullanacağım.umarım kalıcı olur...

kızlar fiyatını söyler misiniz? bende almayı düşünüyorum da. CADIARZU

selam:) bende sivilce problemi war......... acaba yağlı ciltler içinde uygunmudur bu fondöten:uhm:

kullandıgım icin soyluyorum bende zaten atmıyorumki kullandım cok iyiydi hem flormar urunlerini hic kullandınısmı bilmiyorum ama butun urunleride hem kalıcı hemde cok gusel

bende flormar kullanıyorum gerçekten çok güzel gerçi yüzümde hiç bi problem yok ama ben sadece renk dengesi için kullanıyorum baya güzel bi çok kişide markasını sordu hem ucuz hem güzel hemde kaliteli....

cildim yağlı ve iyi geldi diyosun yani hmmCADIARZUflormarıda severim yani bi denemek lazım

Flormar kendini cok geliştirdi önceden ucuz bi marka olması simdiki düşüncenizi değiştirmesi bence şimdi max factorle birebir maddeleri kullanıyorlar. Çok ilerlettiler kendilerini. Farkındasanız fiyatıda eskisi kadar ucuz değil Geçenlerde flormardan kırmızı pastel bir ruj aldım 15 tl Bayada kalıcı hiç bi yere bulaşmıyor...

aynen flormar artık kendini çok geliştirdi maddeleri rujlarının sürümü falan çok güzel bence saten gibi kaliteli tanınmış ürünlşerle birebir artık benim gözümde ki zaten öylede yani ve ambalajları bile çok şık artık dediğin gibi fiyatları da eskisi kadar ucuz değil mesela ben geçen yıl satıcı kızın önerisiyle rimelini aldım müthiş bişi ya avona,loreale beş basar valla takma kirpik etkisi resmenbayanssulusmile

Aynen bazı ürünleri Diğer kaliteli ürünlerden daha pahalı bi okadarda kaliteli ama... Golden rose deseniz tamam anlıcamda flormar bence digerlerine rakip su anda...hihoyyyt

göz kalemleri mesela müthiş en yumuşak uçlu göz kalemleri flormarda bence herkeste onlardan kullanıyo budur işte kalite ve benim bütün ojelerim flormar number one benim için bi defasında çok ünlü birine makyaj yapılırken görmüştüm makyözü flormar oje sürüyodu kadına demekki onlar bile güveniyolarsa ben ne diyim daha yani:sm_confused:

bende yeni çıkan mat dokunuş fondoteni düşünüyorum ama nasıldır bilmiyorum :/ kullanan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…