• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORA BY GUCCİ deneyen varmı acaba?

Hmm olablr canm benm yağlı biraz. Valla çok beyenyrum sevgilimde çok seviyo o parfümüm çabuk bitmesn dye sadece sevgilimin yanna gidince sürüyrum , ona özel yani :-):-)
çok masum bir koku tertemız..çiçek kokusu oyle olcak işte hafıften de meyvemsı gıbı ama işte kalmıyo bende..sen güle güle kullan o vakit :) :)

slm AngelStoOcry
ben flora by gucci yi gecen hafta sonu aldım.kokusu çok güzel yaz aayı için ideal.hafif taze bi kokusu var.adamı bogmuyor ve kalıcı.dün dışarı çıkmak için sürdüm ama hala kokusu burnuma geliyor.bayıldım kokuya şiddetle tavsiye ederim..a.s...
ne kadara aldınzz kac

gucci flora naif bir koku. Hiçbir gizemi, sinsiliği olmayan taze saf içaçıcı bir çiçek kokusu. parıltılı notaları var böyle içinize çektikçe ooh dedirtecek. Asla baymayan, ağırlaşmayan yazlık güzel bir koku. Amma velakin kalıcılığı kişiye göre çook değişiyor ben kendi tenimde bu anlamda performansını beğenmedim.
ayyy bugün bir bayan sıkmıs kuaförde cook kalıcıydı girince direk kokuyu sordumm hatta gucci flora mı dedim bayan ewett dedi cok kalıcıydı ben bu kokuyu sewiorm ama içindeki bişi benii rahatsiz edioo sizin favorilerinz neler ?

Back