- Konu Sahibi AngelStoOcry
-
bende geçen gün tekin acar da denedim.bir bileğime estee lauder pleasure,diğerini gucci flora sıktım ve 1 saat kadar bekledi.guccinin parfümlerini kullandım ve beğenirim de ama,flora baştan saf çiçek kokusu ve hiçbir çekiciliği yok gibi geliyo,bir süre sonrada çok sert bir kokuya dönüşüyo ve benim içimi baydı,bayılacaktım.tercihimi estee lauder dan yana kullandım.yani ben kendi adıma hiiçç beğenmedim,guccinin eski parfümleri çok daha güzel ve çekici
herhalde esmerlerde kalıcı olmayan bır koku.o kadar müthiş bir kokusu var ki begendım ama daha sephoradan cıkar cıkmaz bılegımdekı parfümden eser bile kalmadı.bi cok yerde de kalıcı değil denıyor..silajı zaten soz konusu değil .kokusuna bayılmama rağmen hayatta almam
Ben esmerim :)
Uydurmuyorum ama 3 gün kokusunu alıyrum :)
Hmm olablr canm benm yağlı biraz. Valla çok beyenyrum sevgilimde çok seviyo o parfümüm çabuk bitmesn dye sadece sevgilimin yanna gidince sürüyrum , ona özel yaniee süpermiş o zaman , keşke bende de öyle olsaydı ama cilt rengınden cok cılt tipiyle alakalı da olabilir..benım cıldım kurudur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?