• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORA BY GUCCİ deneyen varmı acaba?

AngelStoOcry

.........................
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
56
1
86
Antalya
arkadaşlar bu koku yeni çıktı gucci nin tüm serisini begenirim.benim imkanım olmadı bakmaya..eger kokusuna bakan veya alan varsa bilgi verebilirmi acaba.şimdiden tşk.a.s.

slm AngelStoOcry
ben flora by gucci yi gecen hafta sonu aldım.kokusu çok güzel yaz aayı için ideal.hafif taze bi kokusu var.adamı bogmuyor ve kalıcı.dün dışarı çıkmak için sürdüm ama hala kokusu burnuma geliyor.bayıldım kokuya şiddetle tavsiye ederim..a.s...

vallaha ben yurtdışında yaşadıgım için burdaki bi magazadan aldım.Ama en ucuzunu aldım çok araştırdım.benim aldıgım fiyat 44 pound' tu.başka yerlerde 55 pounda kadar çıkıyordu.

dün gittim sordum.isimini bile bilmiyolar.sayemde ögrendiler:roflol:türkiyeye daha gelmedi sanırım..neyse canım.sagol.bilgin için

kızlar bu parfümü deneyen var mı aranızda?
ben ykm de peşpeşe bir sürü koku denedim, biri buydu
ama kokularını birbirine karıştırdım ya
şuan bileğimdeki koku hangisi bilmiyorum
ama bunu istiyoruuummm

ben sevmedim ustelik emin olmak icin testerini alip evde denedim ve bekledim koku degisir mi diye ama yok ben gercekten sevmedim en azindan tenimde sevmedim...

gucci flora naif bir koku. Hiçbir gizemi, sinsiliği olmayan taze saf içaçıcı bir çiçek kokusu. parıltılı notaları var böyle içinize çektikçe ooh dedirtecek. Asla baymayan, ağırlaşmayan yazlık güzel bir koku. Amma velakin kalıcılığı kişiye göre çook değişiyor ben kendi tenimde bu anlamda performansını beğenmedim.

gecenlerde tester denedim, kız st üste o kadar çok şey sıktı ki orama burama
hangisi flora by gucci ydi bilmiyorum
ama tahmin ettiğim kokuysa harikaydıı

bende geçen gün tekin acar da denedim.bir bileğime estee lauder pleasure,diğerini gucci flora sıktım ve 1 saat kadar bekledi.guccinin parfümlerini kullandım ve beğenirim de ama,flora baştan saf çiçek kokusu ve hiçbir çekiciliği yok gibi geliyo,bir süre sonrada çok sert bir kokuya dönüşüyo ve benim içimi baydı,bayılacaktım.tercihimi estee lauder dan yana kullandım.yani ben kendi adıma hiiçç beğenmedim,guccinin eski parfümleri çok daha güzel ve çekici:50:

bende geçen gün tekin acar da denedim.bir bileğime estee lauder pleasure,diğerini gucci flora sıktım ve 1 saat kadar bekledi.guccinin parfümlerini kullandım ve beğenirim de ama,flora baştan saf çiçek kokusu ve hiçbir çekiciliği yok gibi geliyo,bir süre sonrada çok sert bir kokuya dönüşüyo ve benim içimi baydı,bayılacaktım.tercihimi estee lauder dan yana kullandım.yani ben kendi adıma hiiçç beğenmedim,guccinin eski parfümleri çok daha güzel ve çekici:50:

bendede aynı şekilde oldu ilk çok hoş gelsede bi yarım saat sonra acayip ağırlaştı ve burnuma resmen çürümüş gül kokusu gelmeye başladı.ama beğenenleri de var acaba bizim tenimizemi gitmedi bu koku.

Son düzenleme:
KESİNLİKLE Harika bi koku kullanmaktaym ve bittiğinde yine alıcam tenime giden en iyi koku diyebilirm hem kalıcı hem çok doğal..

herhalde esmerlerde kalıcı olmayan bır koku.o kadar müthiş bir kokusu var ki begendım ama daha sephoradan cıkar cıkmaz bılegımdekı parfümden eser bile kalmadı.bi cok yerde de kalıcı değil denıyor..silajı zaten soz konusu değil .kokusuna bayılmama rağmen hayatta almam

herhalde esmerlerde kalıcı olmayan bır koku.o kadar müthiş bir kokusu var ki begendım ama daha sephoradan cıkar cıkmaz bılegımdekı parfümden eser bile kalmadı.bi cok yerde de kalıcı değil denıyor..silajı zaten soz konusu değil .kokusuna bayılmama rağmen hayatta almam

Ben esmerim :)
Uydurmuyorum ama 3 gün kokusunu alıyrum :)

ee süpermiş o zaman , keşke bende de öyle olsaydı ama cilt rengınden cok cılt tipiyle alakalı da olabilir..benım cıldım kurudur :/
Hmm olablr canm benm yağlı biraz. Valla çok beyenyrum sevgilimde çok seviyo o parfümüm çabuk bitmesn dye sadece sevgilimin yanna gidince sürüyrum , ona özel yani :-):-)

Back