flensburg yasamak icin nasil bir sehir?

royem

kavgamin-cicegi
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
2.033
2.223
merhaba arkadaslar,flensburg hakkinda bilgiye ihtiyacim var,internnette aradim pek istedigim bilgiye ulasamadim.
belki is nedeniyle oraya tasinma ihtimalimiz var,orda yasiyorsaniz ya da yasadiysaniz ve de bilginiz varsa nasil bir yer oldugu hakkinda,goruslerinizi esirgemeyin lutfen...:)

royemcim, flensburg nasil bir sehir bilemem ama insallah sana sans getirir tatlim, cooook mutlu bi aile olursunuz orda :KK16::KK16::KK16::KK16:

royemcim, flensburg nasil bir sehir bilemem ama insallah sana sans getirir tatlim, cooook mutlu bi aile olursunuz orda :KK16::KK16::KK16::KK16:

tesekkur ediyorum tatlim,insallah.Bakalim hayat bize daha neler neler gosterecek.Simdilik sadece ortada is nedeniyle boyle bir plan var,daha bir kac senesi var bu isin.Ama heyecanli bir o kadar da kararsiz ve tedirginim.cunku hamburg buyuk bir sehir ,her ne kadar tam sehir merkezinde olmasamda kalabalik bir sehir de olmak iyi bir duygu,beni dusunduren tek sey ,gitme ihtimalimizin olacagi yerin cok kucuk ve cekilmez olacagi dusuncesi..bakalim,hayirlisi olsun ..guzel dileklerin icin cok sagol tatlim:):KK70:

X