- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Sağol canım bende yeni başladım Ama iyi oldu
Günaydınnnn fıstıkkkk nasıl gidiyor pilates faydası oluyor demi
Günaydınlar şeker flaşcılarrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bende yeni başladım Ama iyi oldu
Günaydın lokumum Bugün ikinci platesime gideceğim Çok faydasını göreceğime inanıyorum Daha önceden başlayanlar çok memnunlarGünaydınnnn fıstıkkkk nasıl gidiyor pilates faydası oluyor demi
Günaydınlar şeker flaşcılarrrrrrrr
Günaydın lokumum Bugün ikinci platesime gideceğim Çok faydasını göreceğime inanıyorum Daha önceden başlayanlar çok memnunlar
Günaydınnnnn flaşın güzel hatunlarııııııı [/QU
Tünaydın fıstığım
Hepinizin bayramı kutlu olsun flaşın güzel hatunları daha nice mutlu bayramlara inşallah kendinize iyi bakınnn öpüldünüzzz
Oyy betüşüm gelmiş Hoşgeldin canım özlettin kendini Hepinizi öpüyorum Çiçeğim ankımsizi seviyorumEki Görüntüle 285314 hayırlı bayramlar. hepinizi çok çok öpüyorum.
Hep birlikte nice nice bayramlara..canlarım..
Eki Görüntüle 285314 hayırlı bayramlar. hepinizi çok çok öpüyorum.
Oyy betüşüm gelmiş Hoşgeldin canım özlettin kendini Hepinizi öpüyorum Çiçeğim ankımsizi seviyorum
kuzu canlarrrrrrrrrrrr nabersiniz minnak davşanınız geldi dağılın bakemmmmmmmmmmm :))))))999
barcommmmmmmmmm iyiki dogdun nice mutlu yıllarrr .....
hanımımkeleşimmmmmmmmmm sinoşunnnnn uçuyo yuvadannnnnnnn ühühühühühüühüh sözde bi kadıköy yapçektik
bir ara anlaturum durumlar karışık acıkkkkkkkkkk
teşekkürler Minnak tavşanım barçon kurban olsun sanakuzu canlarrrrrrrrrrrr nabersiniz minnak davşanınız geldi dağılın bakemmmmmmmmmmm :))))))999
barcommmmmmmmmm iyiki dogdun nice mutlu yıllarrr .....
hanımımkeleşimmmmmmmmmm sinoşunnnnn uçuyo yuvadannnnnnnn ühühühühühüühüh sözde bi kadıköy yapçektik
bir ara anlaturum durumlar karışık acıkkkkkkkkkk