Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlar faceyi mesken tutmuşlar. bir sen eksiksin kadroda. hadi gel artıkta muhteşem üçlümüz ve minnak tavşanımızla hep bir arada olalım.
Ablası..öptüm ablam..yeni bir iş yeri açıyoruz.Yetişemez oldum hiç bi yere..:84:
Görev icabi giriyoeum KK yada anca..ama çok yakında açılışımız var.duyurusunu yaparım nasılsa :13:
Cnmm..süpersiniz nasıl isterdim orda olmak dayım vefat etti..geçen hafta..artık İst.a gelme şansımda çook azaldı..bakalım ne gösterecek zaman
Minnak tavşanınızdan özel selam getirdim size :80C si nde prb. varmış
Canmcmm..başaka fotonuz yok mu..konu açtınmı yoksa..belki büyütürüm diye linkini kopyaladım bakalım ya kısmet
Günaydınnnn şekerlerimmmmm mine ablayla buluşmamız süperdi yaa maşallah çokk harika bir insan
bu hafta yoğunum kızlar. oğluşum dün usta birliğine teslim oldu. o teslim olana kadar evde telefon trafiği yaşadım resmen. inanın 3 gündür uyumadım. uçakta kalbim sıkıştı deyince bende bir telaş bir telaş öfff, ana olmak çok zormuş. şimdi iyi imiş. allaha emanet yavrum. alanda askeri yetkililer karşılayıp birliğine götürmüşler. merkezde kalma ihtimali yüksekmiş. ilçelere veya köylere vermeyeceklermiş. şimdilik haberler bunlar. hepinizi öpüyorum.
ay maşallah size iki sevdiğim insan birarada keşke bende sizlerle olabilseydim
Bizide andınızmı??
Canım benim üzülme lütfen İnşallah aslanlar gibi gittiği gibi aslanlar gibide dönecek oğluşun
Mutlu pazarlar canlarım
barçmancım oğluşum benim çok şanslı. gittiği gün hemen dersanede görevlendirmişler. 4 hafta sonrada askeriyede kurs verecekmiş. yani işi tıkırında derlerya benim oğluşunda işi tıkırında. benimde moralim düzeldi çok şükür. yalnız çok dersi varmış. habire derse giriyorum diyor. şimdilik mızmızlanıyor. anacığının senelerce neler çektiğini anlasın azıcık. ama moralide çok yüksek. bu benim için yeterli.
barçmancım oğluşum benim çok şanslı. gittiği gün hemen dersanede görevlendirmişler. 4 hafta sonrada askeriyede kurs verecekmiş. yani işi tıkırında derlerya benim oğluşunda işi tıkırında. benimde moralim düzeldi çok şükür. yalnız çok dersi varmış. habire derse giriyorum diyor. şimdilik mızmızlanıyor. anacığının senelerce neler çektiğini anlasın azıcık. ama moralide çok yüksek. bu benim için yeterli.
Sağoll lokumummm hemde nasıl çınlatık varyaa ahh keşke herkes olabilseydi o günn muhteşem olurdu yaa sinem gelemedi ama inşallah başka sefere olacak çok azimliyiz buluşacaz diyee
Betül ablacımm gözün aydın olsun seninde bak gördünmü oğluşunda rahatmış ne güzell bir an önce bitirir askerliğini gelir ...Olsun dersleri çok olsun rahatya o çok öemli ablam benimm
flaşın güzel hatunları merhaba ,flaş flaş flaş kahramanmaraşlı hatunlar toplandı ve gülmekten kırıldılarsizleride andık betüş ablam senin özellikle kulaklarını çınlattık
flaşın güzel hatunları merhaba ,flaş flaş flaş kahramanmaraşlı hatunlar toplandı ve gülmekten kırıldılarsizleride andık betüş ablam senin özellikle kulaklarını çınlattık
Ohh ne güzel 4 ayak üstüne düşmüş oğluşun desene gözünaydın canım artık için rahat olsun
Hımm demek benide andınız lokumum çok sevindim
Sevgili Berfinsenam hoşgeldin
Buluşma yaptınız ha ne güzel yokmu resimler görsedik sizleride iyi yapmışsınız valla
Andık lokumumm hemde hepinizi edilerin kulaklarını çınlattık hani yakalıyordukya resşmlerde filan
Canımsın ya. senin adına çok sevindim. böyle bir buluşmayı hep istemiştin. inşallah gerisini getirirsiniz. bende niye kulaklarım çın çın ediyor diyordum.
keleşim, barçmancım teşekkür ederim. oğluş rahatladı bende rahatladım şükür. rahatı yerinde.
burada havalar çok güzel olmaya başladı. bende evde duramıyorum. habire sahile iniyorum. moral toplatıp eve geliyorum. deniz kenarında oturmaya bayılıyorum. artık evde oturamaz oldum. kavurucu sıcaklar başlamadan bu zevki tatmaya çabalıyorum.
artık izmir buluşmaları yok oldu. bende kendimce buluşuyorum.hepinizi öpüyorum.
Canımsın ya. senin adına çok sevindim. böyle bir buluşmayı hep istemiştin. inşallah gerisini getirirsiniz. bende niye kulaklarım çın çın ediyor diyordum.
keleşim, barçmancım teşekkür ederim. oğluş rahatladı bende rahatladım şükür. rahatı yerinde.
burada havalar çok güzel olmaya başladı. bende evde duramıyorum. habire sahile iniyorum. moral toplatıp eve geliyorum. deniz kenarında oturmaya bayılıyorum. artık evde oturamaz oldum. kavurucu sıcaklar başlamadan bu zevki tatmaya çabalıyorum.
artık izmir buluşmaları yok oldu. bende kendimce buluşuyorum.hepinizi öpüyorum.
Çapkın edileri anmadan olmaz değilmi fıstığım