Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımcıklarım..ah ben sizin yerinizde olacam..kim tutar beni..aynı şehirde
canımsın benim yabugün aslında handanı arayıp kadıköyde bir kahve içelim diyecektim.ama uyumuş kalmışım
bu hatun çok şişman benden nerdeyse dört tane çıkar
gerçekten kafayı yediğimin göstergesi.
çiçeğim ankara bana biraz zor. anneciğim galiba kardeşlerimde kalacak.
yaş 91 oldu. akli melekesi gidip gelmeye başlamış. iş güç yapamıyormuş.
habire uyuyor diyorlar. evleri kiraya verip yanlarına almak istiyorlar.
henüz tam karar alınmadı. bende durumun farkındayım. onun için en iyisini istiyoruz.
kadın tuttular istemedi. bir sürü sorunlarımız oldu. yani sorunum tek bunlar değil.
şu sıra ne olacağınıda pek bilemiyorum. karışık durumlardayız. ben alsam ankaradaki çevresini arayacak. oturup ortak karara bağlayacağız. keşke hep benimle olsa. anam benim bir tanedir. ona kıyamıyorum. sorun bende çok yani.
Selam şekerlerrrr iyi haftalar herkeseeee
yeni bir hafta. inşallah güzel geçer. ben yorgunum. malum ev halkı haftasonu başımdaydı. yordular beni.:96:
Selammmm kızlarrrrrrrrrrr ne haberrrrrr ...Betül ablammm nasılsın yoruldun sende demiiii uzat ayaklarını dinlen biraz ..
Barçom sen ne yapıyonnn işler bitmiştir herhaldee
Çiceğimmmm sende evdesin artık çıkarıyorsun keyfini demii
Sinemmm senden ne haberrrrrr fıstıkkkk
Lereeenimm nasılsınızzzz özlüyoruz sizi ya
Selammmm kızlarrrrrrrrrrr ne haberrrrrr ...Betül ablammm nasılsın yoruldun sende demiiii uzat ayaklarını dinlen biraz ..
Barçom sen ne yapıyonnn işler bitmiştir herhaldee
Çiceğimmmm sende evdesin artık çıkarıyorsun keyfini demii
Sinemmm senden ne haberrrrrr fıstıkkkk
Lereeenimm nasılsınızzzz özlüyoruz sizi ya
ne olsun tatlım gene şifayı kaptık sanırım.bugün okula gittim geldim ama bi allah biliir bi ben beni geçte efede başladı tek tek öksürmeye yavrum benim bu sene amma çok antibiyotik kullandı.bu sene grip süründürüyor resmen .sizlerde iyisiniz inşallah hepinizi öpüyoruz
günaydın fıstığım Şimdilik işleri bitirdik
Geçmiş olsun bebem
Benim eşimde grip oldu
Birde o haliyle çalışıyor garibim