Cok evhamliyim elimde degil malesef arastiriyorum öyle iciyorumHer ilacın yan etkileri var bu kadar düşünme doktorun verdiyse kullan bi yan etki görürsen doktoruna başvur.
Kullanmadim tereddütlerim vardi aslinda cok da rahatsizdim ama simdi sogan suyuna başladım ve başladığım gün bile akintim oldu bakalim iyi gelicekmiMantardan çok çektim insanın canına tak edince gözü pek bi sey görmüyor iyi gelsin de diye düsünüyor. zamanınız var demek ki :)
Okadar çok kullandımki hiçbiyerim karıncalanmadı:)Hanimlar merhaba. Bitmeyen vajina yanmalarim yüzünden doktora gittim acildeki doktor idrar testi yapti ve bakteri var birde vajinit olmuşsun dedi. Neyse bana travazol krem ve flagly antibiyotik flucan verdi. Bu flagly antibiyotik icin yorumlari okudum internetten ve ilac yan etkilerini okudum biraz tırstım acikcasi herkes yok demir para yutmua gibi metal kokusu var yok ellerde karincalanma var bilmem ne. Lütfen kullanan varsa bana soyleyebilirmi? Nasil bir yan etki yapıyor. Kullanmam da lazim yoksa enfeksiyon gecmicek. Benimle paylasirmisiniz yorumlarinizi?
Rahmi inceltiyor soğan suyuKullanmadim tereddütlerim vardi aslinda cok da rahatsizdim ama simdi sogan suyuna başladım ve başladığım gün bile akintim oldu bakalim iyi gelicekmi
Bilmiuorum iyi gelirmi gelmezmi ama antibiyotik alsin istemiyorum vücudumRahmi inceltiyor soğan suyu
Oylemi iyi geldimi size bende kullanabilirim ozaman degilmi yani okadar iyi geldiki yorumunuz cok teselkur ederimBen kullandim evet tadi kötüydü surekli agzimda aci bi tat vardi.onunla beraber bide fitil vermisti.iyi gelmisti bana.
Baska sikayetleriniz olmadi demi bende baslayayim ozaman ilaca artikBen kullandim evet tadi kötüydü surekli agzimda aci bi tat vardi.onunla beraber bide fitil vermisti.iyi gelmisti bana.
Yok olmadi kullan bencedeBaska sikayetleriniz olmadi demi bende baslayayim ozaman ilaca artik
Ilaci bitirdiniz mi hepsini bide kullaninca akıntınız oluyormuyduYok olmadi kullan bencede
Benim rahim agzi yarasi var demisti dr bide mixovul diye bi fitil vermisti.hepsini kullandim.benim asiri akintim olmustu ama fitilden kaynaklida olabilirIlaci bitirdiniz mi hepsini bide kullaninca akıntınız oluyormuydu
Akintinin olmasi iyi birsey çünkü öyle atiyosun bende baslicam ben bekar olduğum icin fitil veremedi o yüzden antibiyotik verdi.Benim rahim agzi yarasi var demisti dr bide mixovul diye bi fitil vermisti.hepsini kullandim.benim asiri akintim olmustu ama fitilden kaynaklida olabilir
Evet evet bi sonraki gittigim dr baya gecmis yaran demistiAkintinin olmasi iyi birsey çünkü öyle atiyosun bende baslicam ben bekar olduğum icin fitil veremedi o yüzden antibiyotik verdi.
Bakteri kaynaklı değil mi? Ben hergün kefir ev yoğurdu tüketiyorum 3 aydır. 2 aydır da bir diş sarımsak yutuyorum ama pek bir gelişme yok. Cok üzülüyorum. Kaşıntı oluyor arada o zmn da sirkeyle yıkıyorum bikaç gün rahatlama oluyor.Ben böyle yaşamayı öğrendim, artık cok olmuyorum adet önceleri atak oluyor onuda yumurtalama baslayınca birer gün arayla kefire baslıyorum sonrasında haftada 1-2 iciyorum rahatlatıyor. Hiç bir ilaç bana çare olmadı. Kullanmayı bıraktım artık
Bence sirkeyi bırakın. Kefir bana çözüm oldu bimden meyveli alıyorum bide sade de değil bana iyi geldi canımBakteri kaynaklı değil mi? Ben hergün kefir ev yoğurdu tüketiyorum 3 aydır. 2 aydır da bir diş sarımsak yutuyorum ama pek bir gelişme yok. Cok üzülüyorum. Kaşıntı oluyor arada o zmn da sirkeyle yıkıyorum bikaç gün rahatlama oluyor.