Flagly 500 mg kullanan var mi?

Ben böyle yaşamayı öğrendim, artık cok olmuyorum adet önceleri atak oluyor onuda yumurtalama baslayınca birer gün arayla kefire baslıyorum sonrasında haftada 1-2 iciyorum rahatlatıyor. Hiç bir ilaç bana çare olmadı. Kullanmayı bıraktım artık
Bana da hic bir ilac fayda etmedi gecirmiyor her adet öncesi ilk kanamada anam agliyor sanki yara var gibi bir agri ve yanma oluyor nedenn bilmiyorum

Benim piyasada kullanmadığım ilaç vs kalmadı arkadaşlar tüm mantar konularında yazmışlığım da vardır neredeyse. Hastalığın türkiye temsilcisiyim yani😂

İlaç kullanmayı kestim, kafaya takmıyorum. Gidip bimden kefiri alıyorum haftada 2 hafif kaşıntı baslarda 3-4 gün üst üste iciyorum
Geçti yani ataklar oluyor arada yumurtlama denemi 1 gün kaşıntı oluyor kefir icip hafifletiyorum.

Kafaya takmayın kaşıntınız hafifse bile ilişkiye girmeyin ve kaşımayın yayılıyor. Ben kaşıntım hafif olduğunda ilişkiye ara vermeyip yaydım her seferinde. Kaşıdım ettim süreç çok uzadı.

Sirkeymis yoğurmus yiyin icin ama asla sürmeyin. Doktorum en son hic bi sey değdirme dedi. Su dahi. Sirke öneren cok ama o farklı bi sirke arkadaslar arastırın göreceksiniz marketten aldığımız değil. Hafif gecirse bile atakları mantar en icte olduğu icin fayda etmiyor. İceriye degdirmeye kalkmayın florayı bozup cok ugrasırsınız. Sabun vs de sürmeyin.

Herkese geçmiş olsun

Hanımlar hala devam ediyor mu bu rahatsızlığınız bilmiyorum ama bende aynı problemleri yaşadım en sonunda bana da doktor mixovül ve candimax tedavisini başlattı bunun yanında ped kullanımını bıraktım bunun yerine başlarda menstrual kap yani huni şeklinde bir ürün kullandım markası da Allmatters (diğerlerine güvenmiyorum sahte çakma ürün olabilir) şimdilerde ise tampex kullanıyorum yoğun zamanlarda beni idare ediyor. Bunun dışında regli olmadığım zamanlarda evde uyurken uyanıkken iç çamaşırı giymeyi bıraktım biraz garip gelebilir ama ilk zamanlarda akıntı sıkıntı olsa bile sonradan geçmeye başladı alıştım, bu sayede bölgem nemden uzaklaştı ve kaşıntılarım geçti ha bu arada sabunmuş sirkeymiş sakın değdirmeyin bende yapmıştım ama çok yanlış orada bulunan iyi huylu bakterilere de zarar verip daha çok dengesini bozarsınız. Banyo yaparken sadece suyla temizliğini yapın ve bırakın. Tuvalet kullanımında da suyla temizleyip peçete ile kurulamak en iyi çözüm yoksa sadece suyla yapılsa nemli kalır ya da sadece peçete ile temizlik yaparsanız tahriş edersiniz benden söylemesi. Yıllardır boşuna acı çekmişim en başından bunları uygulasaydım keşke diyorum ama neyseki tecrübe oldu umarım birilerine faydam olur. not: doktorunuz kültür alsın ayrıntılı testler yaptırmakta fayda var. Bir de yemeklerinizde soğan sarımsak kullanın mutlaka geçen bir yerde gördüm doğru yanlış bilemem fransız kadınlarında rahim hastalıkları çok düşük olmasının sebebini sabahları soğanlı çorba içmelerine bağlıyorlardı sabah içmek biraz abartı ama gündelik hayatta doğal antibiyotik olarak gerekli olduğunu düşünüyorum bende çok kullanırım tavsiye ederim.

Back
X