Flagly 500 mg kullanan var mi?

Bana da hic bir ilac fayda etmedi gecirmiyor her adet öncesi ilk kanamada anam agliyor sanki yara var gibi bir agri ve yanma oluyor nedenn bilmiyorum

Benim piyasada kullanmadığım ilaç vs kalmadı arkadaşlar tüm mantar konularında yazmışlığım da vardır neredeyse. Hastalığın türkiye temsilcisiyim yani

İlaç kullanmayı kestim, kafaya takmıyorum. Gidip bimden kefiri alıyorum haftada 2 hafif kaşıntı baslarda 3-4 gün üst üste iciyorum
Geçti yani ataklar oluyor arada yumurtlama denemi 1 gün kaşıntı oluyor kefir icip hafifletiyorum.

Kafaya takmayın kaşıntınız hafifse bile ilişkiye girmeyin ve kaşımayın yayılıyor. Ben kaşıntım hafif olduğunda ilişkiye ara vermeyip yaydım her seferinde. Kaşıdım ettim süreç çok uzadı.

Sirkeymis yoğurmus yiyin icin ama asla sürmeyin. Doktorum en son hic bi sey değdirme dedi. Su dahi. Sirke öneren cok ama o farklı bi sirke arkadaslar arastırın göreceksiniz marketten aldığımız değil. Hafif gecirse bile atakları mantar en icte olduğu icin fayda etmiyor. İceriye degdirmeye kalkmayın florayı bozup cok ugrasırsınız. Sabun vs de sürmeyin.

Herkese geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…