Hanımlar hala devam ediyor mu bu rahatsızlığınız bilmiyorum ama bende aynı problemleri yaşadım en sonunda bana da doktor mixovül ve candimax tedavisini başlattı bunun yanında ped kullanımını bıraktım bunun yerine başlarda menstrual kap yani huni şeklinde bir ürün kullandım markası da Allmatters (diğerlerine güvenmiyorum sahte çakma ürün olabilir) şimdilerde ise tampex kullanıyorum yoğun zamanlarda beni idare ediyor. Bunun dışında regli olmadığım zamanlarda evde uyurken uyanıkken iç çamaşırı giymeyi bıraktım biraz garip gelebilir ama ilk zamanlarda akıntı sıkıntı olsa bile sonradan geçmeye başladı alıştım, bu sayede bölgem nemden uzaklaştı ve kaşıntılarım geçti ha bu arada sabunmuş sirkeymiş sakın değdirmeyin bende yapmıştım ama çok yanlış orada bulunan iyi huylu bakterilere de zarar verip daha çok dengesini bozarsınız. Banyo yaparken sadece suyla temizliğini yapın ve bırakın. Tuvalet kullanımında da suyla temizleyip peçete ile kurulamak en iyi çözüm yoksa sadece suyla yapılsa nemli kalır ya da sadece peçete ile temizlik yaparsanız tahriş edersiniz benden söylemesi. Yıllardır boşuna acı çekmişim en başından bunları uygulasaydım keşke diyorum ama neyseki tecrübe oldu umarım birilerine faydam olur. not: doktorunuz kültür alsın ayrıntılı testler yaptırmakta fayda var. Bir de yemeklerinizde soğan sarımsak kullanın mutlaka geçen bir yerde gördüm doğru yanlış bilemem fransız kadınlarında rahim hastalıkları çok düşük olmasının sebebini sabahları soğanlı çorba içmelerine bağlıyorlardı sabah içmek biraz abartı ama gündelik hayatta doğal antibiyotik olarak gerekli olduğunu düşünüyorum bende çok kullanırım tavsiye ederim.