Kisiden kisiye degisir bu. Ben biraz özenli olunsun isterim. Kastettiginiz kilo ise bilemem ben bakim anlaminda diyorum.Sadece fikir almak istiyorum. sizce karşılıklı aşk varsa fiziksel çekim Bi yerden sonra cinsel ilişki hazzını yada isteğini etkiler mi? Mesela kadın bakımlı ama erkek salmış yada kadın salmış erkek fit kalmaya devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkeğin güzel bir vücudu varsa kadın haftada 3 değilde 5 kere ister mi yada kadının vücudu güzel erkeğin ilişki isteği sayısını etkiler mi
Teşekkür ederimKisiden kisiye degisir bu. Ben biraz özenli olunsun isterim. Kastettiginiz kilo ise bilemem ben bakim anlaminda diyorum.
Eğer kadın ya da erkek pis kokuyorsa, kişisel bakımını salmışsa, obez sayılabilecek kadar kilo almışsa ten uyumu, arzulamak aşk meşk falan rafa kalkıyor.Sadece fikir almak istiyorum. sizce karşılıklı aşk varsa fiziksel çekim Bi yerden sonra cinsel ilişki hazzını yada isteğini etkiler mi? Mesela kadın bakımlı ama erkek salmış yada kadın salmış erkek fit kalmaya devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkeğin güzel bir vücudu varsa kadın haftada 3 değilde 5 kere ister mi yada kadının vücudu güzel erkeğin ilişki isteği sayısını etkiler mi
Koku önemli evet onu atlamışımEğer kadın ya da erkek pis kokuyorsa, kişisel bakımını salmışsa, obez sayılabilecek kadar kilo almışsa ten uyumu, arzulamak aşk meşk falan rafa kalkıyor.
Nereye açsam ki bilemedim :)Mune hanımmm bu konu yanlış yere açılmış
Hmm düşünelim durNereye açsam ki bilemedim :)
Bilgilendirme için teşekkür ederim, konu uygun bölüme taşındıMune hanımmm bu konu yanlış yere açılmış
Sadece fikir almak istiyorum. sizce karşılıklı aşk varsa fiziksel çekim Bi yerden sonra cinsel ilişki hazzını yada isteğini etkiler mi? Mesela kadın bakımlı ama erkek salmış yada kadın salmış erkek fit kalmaya devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkeğin güzel bir vücudu varsa kadın haftada 3 değilde 5 kere ister mi yada kadının vücudu güzel erkeğin ilişki isteği sayısını etkiler mi
Cinsel çekim fiziksel görüntüden öte birşey bence tabiki fiziksel görüntü iyiyse katkısı olur ama o enerji başka bişey benceSadece fikir almak istiyorum. sizce karşılıklı aşk varsa fiziksel çekim Bi yerden sonra cinsel ilişki hazzını yada isteğini etkiler mi? Mesela kadın bakımlı ama erkek salmış yada kadın salmış erkek fit kalmaya devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkeğin güzel bir vücudu varsa kadın haftada 3 değilde 5 kere ister mi yada kadının vücudu güzel erkeğin ilişki isteği sayısını etkiler mi
Latifeniz hoşHmm düşünelim durbuldum Makyajın Püf Noktalarına aç bence iyi mi
Şaka maksatlı dedim ben de latife olarak fark ettim olabilir yaniLatifeniz hoşama yeni açtım pek kullanmayı bilmiyorum