-
- Konu Sahibi Ankara7689
Kesin pişmandır.Bu olaydan patladığında hamileymişsiniz, sonra bir bebiş daha yapmışsınız. Muhtemelen 1 tane daha yapacaksınız. Adamın başkasına asılması durdurmuyor çünkü
Ne kadar acımasız yorumlar yapılıyor 3. Çock tamamen plansız bir şeklde oldu ve 7 yıllık süreçte eşim o güveni gerçekten sağlamştı zaten 3 yıldır evde birlikte çalışıyorduk telefonun şifrelerini herşeyi bilirm ve eşimin bizsiz sosyal hayatı kesinlkle yoktur face instegram bütün sosyal medyada benle çekildiği fotoları çocukları hep paylaşır gizli birşeyini yakalamamştmNe boşanmasi ilk gördüğünüz de 2. Cocugunuza hamileymişsiniz. Sonra 3. çocuk olmuş.
Şimdi tekrar görünce mi boşanacaksınız.
Dikkat edin tekrar hamile kalmayın…
E tamam o zaman boşanma. Ne diyelim.Ne kadar acımasız yorumlar yapılıyor 3. Çock tamamen plansız bir şeklde oldu ve 7 yıllık süreçte eşim o güveni gerçekten sağlamştı zaten 3 yıldır evde birlikte çalışıyorduk telefonun şifrelerini herşeyi bilirm ve eşimin bizsiz sosyal hayatı kesinlkle yoktur face instegram bütün sosyal medyada benle çekildiği fotoları çocukları hep paylaşır gizli birşeyini yakalamamştm
2 çocuk değil 2. Çock zaten hamileymşm olay olduğunda öğrenmiştik 3. Çock oldu ve sorn 1-3 çocuk olması değil yani bilemiyorum bu durumu nasıl aşarım başka olumsuz bir yanı olsa oda destekler ama bize karşı bu kadr iyi olması beni düşündüren yani hiç bir olumsuz yanı olmayışı yoksa bir kötü yanı olsa zaten böyle derm düşünmem şuandada diyorumki boşanarak çocuklarıma karşı bencillik mi yapmş olurm çocklar olmasa zaten düşünülecek bir durum değil kabul ediyorumE tamam o zaman boşanma. Ne diyelim.
Bu olayı görüp 2 cocuk daha yapan sizsiniz biz değiliz.
Unutamadı ise o kadını unutamamıştır.
Fırsatını bulsa, kadın da yüz verse sadece kalple kalmaz, fiziksel olarak da aldatılırsınız.Merhaba Eşimin 7 yıl önce bi kadınla yazışmalarını yakaladım normal yazışmalardı ama eşim kahve içmek istedi kadın kabul etmedi çünkü oda evli 2 çocğu var daha sonra ben dayanamadm yakaladığımı söyledim baya zorlu bi süreçti eşim çok üzüldü pişman olduğunu hissettirdi tam o dönem 2. Çocğma hamile oldğmu öğrendik derken biz hayatımza devam ettk yıllardır başka yanlışını görmedim evcimendir 3 çocğmz var çocklarm babalarını çok sever oda düşkündür bana değer verir hiç birşeyi kısıtlamaz karışmaz geçen ay telefonunda arama geçmişinde o kadının hesabını arattğnı buldm tabi gene tartıştık sadece meraktan arattğını söyledi sanırm bu kadın bunda takıntı oldu ve daha doğrusu aşık oldu . Dün gece ciddi ciddi konştm ayrılmak istediğimi söyledm ama kesinlkle istemiyor ve sanki oda bu duruma çok pişman hallerinden hareketlerinden anlıyorm 3 çocğm var babalarına çok düşkünler ne yapacağımı bilmiyorum çok Çaresizim çok
İyi de bakmayan yok ki.2 çocuk değil 2. Çock zaten hamileymşm olay olduğunda öğrenmiştik 3. Çock oldu ve sorn 1-3 çocuk olması değil yani bilemiyorum bu durumu nasıl aşarım başka olumsuz bir yanı olsa oda destekler ama bize karşı bu kadr iyi olması beni düşündüren yani hiç bir olumsuz yanı olmayışı yoksa bir kötü yanı olsa zaten böyle derm düşünmem şuandada diyorumki boşanarak çocuklarıma karşı bencillik mi yapmş olurm çocklar olmasa zaten düşünülecek bir durum değil kabul ediyorum
Eşiniz istikrarlı ve azimli biriymiş. O olsun bu olsun dememiş, aynı kadına sabitlemiş kendini. Size de tebrik etmek düşüyor. Bir umut deniyor adam, elbet bir gün o karşılığı bulur. Hamile olup aldatılınca boşanılmıyor mu? Sadakatsiz, aklı başkasında adamlardan ayrılmak yasak mı günah mı?2 çocuk değil 2. Çock zaten hamileymşm olay olduğunda öğrenmiştik 3. Çock oldu ve sorn 1-3 çocuk olması değil yani bilemiyorum bu durumu nasıl aşarım başka olumsuz bir yanı olsa oda destekler ama bize karşı bu kadr iyi olması beni düşündüren yani hiç bir olumsuz yanı olmayışı yoksa bir kötü yanı olsa zaten böyle derm düşünmem şuandada diyorumki boşanarak çocuklarıma karşı bencillik mi yapmş olurm çocklar olmasa zaten düşünülecek bir durum değil kabul ediyorum
Eşinizin evliyken başka kadına aşık olmasını geçiyorum, evli çocuklu bir kadına çıkma teklifi etmesi ahlaksızın önde gideni olduğunu gösterir. Hiç ahlak değer yargısı kalmamış, madem aşık oldu kalbine gömecek yada sizden ayrılıp yoluna bakacaktı. Kadın evli olduğu için eşinizde sizden ayrılmıyor, bu kadın bekar olsa değil 3 çocuk 10 çocuğuda olsa kapıya koyardı sizi, sanıyosunuz ki evliliğini çocuklarını sevdiğine yanınızda duruyor.2 çocuk değil 2. Çock zaten hamileymşm olay olduğunda öğrenmiştik 3. Çock oldu ve sorn 1-3 çocuk olması değil yani bilemiyorum bu durumu nasıl aşarım başka olumsuz bir yanı olsa oda destekler ama bize karşı bu kadr iyi olması beni düşündüren yani hiç bir olumsuz yanı olmayışı yoksa bir kötü yanı olsa zaten böyle derm düşünmem şuandada diyorumki boşanarak çocuklarıma karşı bencillik mi yapmş olurm çocklar olmasa zaten düşünülecek bir durum değil kabul ediyorum