selamlar. hemen bişiler çiziktirivereyim şuraya :1rolleyes:
21 yaşımdayım. boy kilodan başlamak gerekirse, boyum 1.68, kilom 54. ama sanırım olduğumdan zayıf gösteriyorum, annem hariç kimse inanmıyor 54 olduğuma. kaydirigubbakcemile3 İnce görünüyorum anlayacağınız; hatta bi iki kilo alsam fena olmaz diyorum =)
metabolizmam hızlı sanırım, ben çok yememe rağmen çok hızlı kilo alamam. ama tabi dikkat ettiğim şeyler de var. çok fazla ekmek yemiyorum, öğünlerimi küçük tutuyorum. az yemeye alıştıkça mide küçülüyo çünkü. a.s en önemlisi ve sağlıklısı da günde 2 lt su içmeye çalışıyorum.
bunun haricinde her gün mutlaka egzersiz yapıyorum; bitakım bacak ve kalça hareketleri ile en 20-30 mekik. çünkü azcık kilo alsam göbeğe toplanıyor benim :kedi: onu böyle engelliyorum. kalça ve bacak hareketlerini zaten kaçırmıyorum, çünkü vücudumun en beğendiğim yerleri onlar, selülit melülittir aman efenim kendini salmaktır böyle şeylerden korkuyorum a.s
günlük bakıma gelince her sabah ve akşam yüzümü nemlendirici sabunla yıkarım. önceden sivilceli bi hatundum, o zamanlardan alışkanlık oldu; sivilce tedavimden sonra sabah-akşam temizliğini bırakmadım cildimin. (sivilce sorunu olan arkadaşlar, rouctane kesin çözüm, kesinlikle öneririm.)
işte ne bilim haftada bi manikürümü yaparım, cildime gül suyuyla yaptığım kil maskesinden uygularım, saçıma zeytinyağlı maskemi koyarım. aklıma gelenler bunlar =)