Fiziğim.

hiç bir fizik farkınız yok arkadaşınla. öyle bir çok zayıf durmuyorsun.

hatta sen o arkadaşın daha bile kilolu göründün bana.

bence sen takıntı yapmışsın.

Evet zayıf durmuyorum ama üst kısmım zayıf olduğu için denediğim kıyafetler oturmuyorlar üzerime. Ayrıca arkadaşımla aramızda 1 2 kilo oynuyor 5 kilo yok aramızda sanırsam o 42 43 bende 44 46 arası gidip geliyorum. Ramazan girdiğinden beridir de 44 de kaldım.

taşıdım ben. bu arada biraz kilo al. pasta börek ye:)
benim yerimede ye hatta. feci rejimdeyim çünkü:)

Az önce evdeki çocuklara sucuklu yumurta yaptım :KK70: Kokusu beni mest etti oruçlu oruçlu canım daha bir çekti :) Tatlıyla pek aram olmasada ( çikolatayı saymıyorum :KK70: ) Pasta börek çok yapar yerim ama atıyorum bu haftayı çok iştahlı geçirip çok yiyip 3 kilo felan aldığımda sonraki 2 hafta boyunca da iştahım kapanıyor bazen hiç yemek yemediğim halde hala da yemek istemiyorum. Sonra tekrar başa sarıyor bu durum. :p

Senin en azından göğüslerin var benim göğüslerimin altı çok ince :KK43: Boydan bir resim atayım.

Elbiseli olan benim ve elbisenin lastiğinin olduğu kısım çok ince göğüslerim de küçük olduğu için üst bedenime bir şey uyduramıyorum. Annem ne kadar kilo alırsan al orası fazla gelişmez en fazla kalçalarına alırsın kiloyu diyor. Aynı elbise yanımdaki ark.da cok daha güzel duruyor boyumuz ve kilomuz aynı ama onun göğüsleri ve o kısmı bana göre daha yapılı olduğu için :)

canım resmini mesaj düzenlemeden kaldır bence yüzün açıkta alıp kullanırlar.

Senin en azından göğüslerin var benim göğüslerimin altı çok ince :KK43: Boydan bir resim atayım.

Elbiseli olan benim ve elbisenin lastiğinin olduğu kısım çok ince göğüslerim de küçük olduğu için üst bedenime bir şey uyduramıyorum. Annem ne kadar kilo alırsan al orası fazla gelişmez en fazla kalçalarına alırsın kiloyu diyor. Aynı elbise yanımdaki ark.da cok daha güzel duruyor boyumuz ve kilomuz aynı ama onun göğüsleri ve o kısmı bana göre daha yapılı olduğu için :)

Merhaba. Lise öğrencisiyim 169 boyum ve 44 kiloyum. Göğsümün altı ile belimin arası olan kısım cok ince. Ayrıca göğüslerimde küçükler ve giydiğim ,aldığım hiç bir kıyafet üzerimde düzgün durmuyor. Kapalı bir kızım. Ferace, tunik vb.giymek istiyorum ama 36 bedenleri dahi doğru düzgün üzerime olmuyorlar. Çevremde ki insanlar bunu sürekli dile getiriyorlar ilk başta pek umursamamıyordum ama artık kafama takılan bir konu oldu üstüne de aldığım kıyafetler de üstüme olmadıkları için sinirlerim bozuldu. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı acaba tavsiylerinize açığım :) Eki Görüntüle 1574223

Sadece kilo alman gerekiyor. Sorunun yok yani. Kilo alınca ince dediğin kısım daha hoş durur.yine diğer bölgelerine göre ince olur ama daha hoş durur

X