Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

başka istediğin bişey varmı pekı

He cnm sen şu takas düşünensin hatırlayamadım ben ya .. Sütyen ve fön makinası için sen bana fiyatı de onların ben sana önereyim. takasla peşin değişir fiyatlar.

Hemde beden ver ben sana olanları çıkartayım. Koltuk altından bir cm ver bakayım.

mayolar kaç beden

sen bana burdan yolasana l beden 42 beden

$2014-02-24 10.28.40.jpg $IMAG1172.jpg $IMAG1174.jpg

Bunlar 42 bedene uyumlu olanlar cnm Nelson TCM ve Kom marka

kaç bedenlerrr....

Cnm tek alt kom'dan 42 beden için şüpheliyim. O zaten tek bir alt ama o bikiniye uyuyor değiştirilerek giyilebilir. Bikiniler iyi durumda ne söküğü yırtığı yok taş gibi duruyorlar. Tek üst boyundan bağlamalı siyahı iki ürün seçiminde zaten hediye gönderiririm cnm

$IMAG1167.jpg

Bu L Bedene badi gibi olur.

$IMAG1169.jpg

Bu zabitare s/m yazıyor ama l olur yumuşacık çok esnek.

$IMAG1168.jpg

Bu l İse olmaz cnm..

Tmm cnm Bluzlerden falan beğendiğin varsa bak ikisini 5 tl'ye bırakırım. Olmadı adresi gönder yarın öğleye kadar gönderirsen yarın paketini çıkartırım cnm ..

Canim ogleden sonra eve gelince bakacagim diger urunlere haberlesiriz..

canım merhebe bikinilerin mayoların kullanım durumu ve bedenleri nedir acaba?

Merhaba cnm

TCM Marka iyi durumda söküğü yırtığı falan yok. 38 beden yazıyor ama 38 büyük 42'ye kadar rahat olur.

$IMAG1172.jpg

NELSON Marka 38 beden yazıyor ama yine 40 olur. Buda iyi durumda ortadaki tek alt kom marka 38 40 olur. Kom tek alt hiç giyilmemiş sıfırdır. Bu takıma uyuyor değiştirlerek giyilebilir.

$IMAG1174.jpg

T-BOX M beden yazıyor 36/38 olur.

$IMAG1185.jpg

KOTON 36/38 Olur. Bunu beğeniyorum ama giyicek vücut nerede :)

$IMAG1176.jpg

36 Beden marka yazmıyor yine markadır. Etiketi Kesilmiş.

$IMAG1184.jpg

42 / 44 Beden arası olur. Basene göre değişir.

$2014-02-24 10.28.40.jpg

36 38 Beden arası olur. Buda yine tek alt

$2014-02-23 22.39.55.jpg

Zeki üst bu iyi durumda değil bunu istiyene aldıkları yanında hediye göndericem. 80 85 olur.

$IMAG1183.jpg

Ighh anlamadın kuzum herhalde :)

Yani iki bluz beş lira olur bluzle bugidiler olmaz pışşşık :)

Bugidiler beş tmm ikide bluz seç on lira ödemeli çıkartırım diye dedim. O bluzlerde hep batik mudo falan ..

O zaman bir tshirt daha begeniyim dedigin gibi 10 olsuun

Canim sadece bigudi yollasan yeterli yaa ozelden hesap bilgilerini yazarsan sevinirim birde hangi sehirdesinn??

Hesap bilgisine gerek yok cnm .. Sen bana ad soyad telefon ve adres gönder PTT den kapıda ödemeli göndericem 5 bugidiler 4,5 kargosu olur 1 kg kadar 9,5 ödemeli çıkartırım.

X