- 1 Ekim 2009
- 2.226
- 115
- 163
Kargoyu aldım bugün. Canım tertemiz pırıl pırıl. Ayakkabılar da çok kibar çok güzeller. Özenin için çok teşekkür ederim. Alışverişimiz hiç bitmesin bol satışlar.
Amiiinn inşallah canım



Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kargoyu aldım bugün. Canım tertemiz pırıl pırıl. Ayakkabılar da çok kibar çok güzeller. Özenin için çok teşekkür ederim. Alışverişimiz hiç bitmesin bol satışlar.
satislar devam ediyor
Çok teşekkürler aldıklarımın hepsi çok hoş.. Severek kullanacağım..:)
rica ederim guzel gunlerde kullanin hepsini :)) bende nezaketiniz icin tesekkur ederim :))
canım mavi sivri burun gibi olan ayyakabı tam 37 mi acaabaa çokk begendimmmm o ayyaakabıyyııı
canım kalip olarak 38 demem daha dogru olur aslında 37.5 falandir kalibi.sen kac numara gidiyorsun
canım kalip olarak 38 demem daha dogru olur aslında 37.5 falandir kalibi.sen kac numara gidiyorsun
canim yalniz sana kotu bir haberim var ben su an ankaradayim anneler gunu icin buraya geldim eve carsamba gunu donucem en erken o gun gonderebilirimcnm bugün ptt atmden ödeme yapmayı deniycem haberin olsun:))inşallahh olur artık:))
normalde 37 giyiyorum ama çogu topuklu ayakabım 36 oluyoo kalıptan galibaa ama o ayaakabıya bayıldımmm tamda elbiseme göree ama olmaz diyee çokk korkuyorummmm![]()
anliyorum canim ayakkabi tabanligiyla giyebilirsin ama istersen tabanlik hem ayagi kaydirmiyor hem de bir numara kucultuyor ayakkabiyi
topuguun boyuu ne kadar pekiii hiç giymedim öyle aykkabıı yürüyebilirim inşallahhhh
su an evde degilim canim o yuzden topuk boyunu olcemem ama cok yuksek ince topuk degil zaten orta boylarda topuk boyu cok yuksekte degil cok alcakta.bu arada tabanligi pentiden alabilirsin ben 4 tl ye silikon tabanlik aldim![]()