- 1 Ekim 2009
- 2.226
- 116
- 163
en sonn ne kadarr yaparsınnn bayıldımm o ayakkabıyıı canımmmmm
en son 45 yapabilirim canim biraz fiyatli almislar cunku ,hic giyilmedi geldiği gibi duruyor kutuda
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sonn ne kadarr yaparsınnn bayıldımm o ayakkabıyıı canımmmmm
en son 45 yapabilirim canim biraz fiyatli almislar cunku ,hic giyilmedi geldiği gibi duruyor kutuda![]()
canımm nolurrrr biraz daha yappp cumartesii düğün için alcammm kargo parasıdaaa varrr nolurr nolurrr
daha cok bişey yapamam canim 80 tl ye almislar gittim aldiklari yere baktim da :) 1.5 tl de kesinti olacak benden 43.5 tl ye gelecek
45 olsun kargoyla 50 ye gelir duz sana olurmu canimoyle yapalim
pekiiii ne zamnn gönderebilirsinnn kiii
cumartesi elinde olmasi gerekiyor alirsan ona gore ayarlayip gönderebilirim canım
ptt kargoyla gönderirsen en geç cuma elimde olması gerekiyooo
ptt kargoyla gönderiyorum ben ankaradayim suanda carsamba döneceğim eve ama eger alırsan arkadasima söylerim pazartesi yada sali kargoya verir sanirim.cumartesiye coktan gelmis olur o zaman canim![]()
çokk iyii olurrr canımmm hiç giymedin galibaa temizz gözüküyo ayakkabııı
hic giymedim canim geldiginde denedim ayagimi sıktı biraz kutusuna koyup kaldirdim oylece duruyor bir aydir.altindaki etiket bule duruyor.
inşallahhh banadaaa olur yaaa peeki ödeme nasıl olucakkkk
insallah canim olmadi benim yaptigim gibi tabanlikla giyersinodeme şöyle aslinda hrp kapida odeme ile gonderiyordum ama malesef Kastamonu'da kaldirdilar onu o yuzden ptt hesabima yatiriliyor bende ayni gun kargoya verip takip numarasini msj atıyorum canim :)
ben kapıda almıyorumm zaten subeden alıyorumm canımmm pekiii canımmm nasıll istersennn
olmadi mi uymadimi canim sana![]()
ne uymadıı canımmmm anlamadımmm
odeme sekli uymadi zannettim canim ilk okuduğumda :)
ama söyle bir durumm varrr ptt ye yatırıncaa 2,5 tl fazladan vermem gerekiyoo :26::26::26:
yok canim ptt nin disardaki matiginden hesabima direk 45 tl yatiracaksin sen benden 1.5 tl kesecekler senden ekstra ucret alinmiycak![]()
ama benim hesabım yokk öylee yatırılıyor muuu
yatiriliyor canim sen matikte giriş tusuna bastiktan sonra hesaba para yatirma diyeceksin benim hesal numarami yazip gondereceksin canim