Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

canımm nolurrrr biraz daha yappp cumartesii düğün için alcammm kargo parasıdaaa varrr nolurr nolurrr

daha cok bişey yapamam canim 80 tl ye almislar gittim aldiklari yere baktim da :) 1.5 tl de kesinti olacak benden 43.5 tl ye gelecek
45 olsun kargoyla 50 ye gelir duz sana olurmu canim ;) oyle yapalim

ptt kargoyla gönderirsen en geç cuma elimde olması gerekiyooo

ptt kargoyla gönderiyorum ben ankaradayim suanda carsamba döneceğim eve ama eger alırsan arkadasima söylerim pazartesi yada sali kargoya verir sanirim.cumartesiye coktan gelmis olur o zaman canim;)

ptt kargoyla gönderiyorum ben ankaradayim suanda carsamba döneceğim eve ama eger alırsan arkadasima söylerim pazartesi yada sali kargoya verir sanirim.cumartesiye coktan gelmis olur o zaman canim;)

çokk iyii olurrr canımmm hiç giymedin galibaa temizz gözüküyo ayakkabııı

inşallahhh banadaaa olur yaaa peeki ödeme nasıl olucakkkk

insallah canim olmadi benim yaptigim gibi tabanlikla giyersin ;) odeme şöyle aslinda hrp kapida odeme ile gonderiyordum ama malesef Kastamonu'da kaldirdilar onu o yuzden ptt hesabima yatiriliyor bende ayni gun kargoya verip takip numarasini msj atıyorum canim :)

insallah canim olmadi benim yaptigim gibi tabanlikla giyersin ;) odeme şöyle aslinda hrp kapida odeme ile gonderiyordum ama malesef Kastamonu'da kaldirdilar onu o yuzden ptt hesabima yatiriliyor bende ayni gun kargoya verip takip numarasini msj atıyorum canim :)

ben kapıda almıyorumm zaten subeden alıyorumm canımmm pekiii canımmm nasıll istersennn

Back