• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat farkına dikkat edin arkadaşlar

cenera

allahım ailemi koru..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
1.484
756
133
eger limongo markafoni ya da trenyol üyesiyseniz alışveriş yaparken aldıgınız ürünü internette karşılaştırın fiyatı ki eminim yapıyordursunuz mesala limongo asla uygun bi site değil kaç kere karşılaştırdım ya aynı fiyat ya 3 5 yukarı oluyor markafoni ve trend yol daha iyi sanki hatta li,mongoyada yazdım bunu

aynen öle canım bende bi bluz aldım 23 e marakafonide 18 e düşmüş aynı marka ve limangoda kargo 7 tl daha pahalı :/

sizin yine 3-5 miş
ben bot aldım 59 a limangodan
elime ulaştı aradan 1-2 hafta geçmedi aynı marka aynı bot trendde 39 aydı
içim kan ağladı valla

limongonun adı indirim sitesi aynı ürünler markafonide yada trende daha ucuz terliklerde falan kaç kere denk geldim artı kampanyalarıda çok kısıtlı

kızlar, bu tarz indirim sitelerini bence istanbula veya avmlere yakın olan kişiler kullanmasın.
çünkü avm lerde aynı ürünleri daha ucuza bulabilirsiniz, aynı fiyat olsa bile en azından deneyerek alırsınız.
örneğin inci, nursace, kemal tanca gibi ayakkabılarda bu sitelerde %50 indirim oluyor. ya zaten kendi mağazalarında da %50 indirim var. gidin deneyin öle alın.

anti internetçi değilim,bende bütün bu sitelere üyeyim ama araştırmadan alınmaz.

bide mağazadan ekstra ucuz bi ürün varsa oda 2,3 sezon öncesinindir, ona göre alın derim.

evet limangoya ben de yazmıştım, ürünlerini incelerken mağazasında çok daha ucuza olduğunu ildiğim bir ürün hakkında. cevap bile yazmadılar:1: limango da uzak durmalı bence de. en iyisi trendyol. hem daha çok çeşit oluyor, hem de ucuz diğerlerine göre.

Aynı şey benim başıma da geldi limangodan bambi marka bir ayakkabı aldım 49 tl ye aynı ayakkabı trendyol da 39 tl araştırmadan almamak lazım üstelik kargo da diğer sitelere göre daha pahallı

bir arkadaşım geçen gün alışveriş yaparken markafoni de bir bıçak setinin çektiğini daha sonra aynı ürünün limangoda 50 tl daha fazla olduğunu gördüğünü söyledi.Sonra limangoya mesaj göndermiş ve telefon ile geri dönmüşler.Araştıracaklarını söyleyip sonra tekrar aramışlar.Fiyat araştırması yaptıklarını ürünün fiyatını sitede düşürdüklerini ve alıcılara 50 tl olan fazla ücreti geri iade edecekleri bildirmişler.Bilginize arkadaşlar.....

evet limangoya ben de yazmıştım, ürünlerini incelerken mağazasında çok daha ucuza olduğunu ildiğim bir ürün hakkında. cevap bile yazmadılar:1: limango da uzak durmalı bence de. en iyisi trendyol. hem daha çok çeşit oluyor, hem de ucuz diğerlerine göre.

Limangoyu bi süredir bıraktım
Trendyolu kullanıyorum arada. Manya Marka yıda tavsiye ediyorum. Aldıklarım baya ii cıktı

Back