Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar kullanan varmı ya da ismini vermem yanlış mı bilmiyorum ama fitpack kullanan ve zayıflayan var mı ben de facebookta gördüm satın aldım bugün kullanmaya başlıyorum. 66 kiloyum hedefim 60 olmak boyum 168
kızlar kullanan varmı ya da ismini vermem yanlış mı bilmiyorum ama fitpack kullanan ve zayıflayan var mı ben de facebookta gördüm satın aldım bugün kullanmaya başlıyorum. 66 kiloyum hedefim 60 olmak boyum 168
Facebook da grubu takip ettim önce. Aslında kalori diyeti gibi ama kalori diyetinde vücut besinsiz kalabiliyor bu diyette yağ yaktığımı fark ettim. İlk iki gün, günde 3 saat aralıklarla yağsız sütle 1 poşet Fitpack içtim. En az iki litre su içtim. Takip eden günlerde günde 6 öğün yiyorum iki tanesi Fitpack, öğle öğünü 500 kaloriyi aşmayacak sağlıklı yemekler, 3 ara öğünde de 100 kaloriyi aşmayacak ( leblebi, haşlanmış yumurta, 1 meyve vs.) yiyecekler yiyorum. Arada saatleri değiştirdiğim oldu, plansız bir misafirlik olduysa ve yanımda Fitpack yoksa 200 kaloriyi aşmayacak yiyecekleri yerine koydum. Yukarıda kendime ait foto var, bence fark bariz belli.
Ben de kullanıyorum 2016 Ocakta 90 kilo ile başladım ve bugün 70 kiloyum ki çok aralıklı kullandım ve düzensiz uymadım tam ama bence mucize gibi bir şey 44-46 beden ken şuan 40 bedene 38 bedene giriyorum
fitpack = hayvan yemi olarak tarım bakanlığından onayı olan ürün.ürünün onayı olup olmadığını sorduğunuzda gönderdikleri evraklarda 5996 sayılı veteriner hizmetleri kapsamında incelendiği yazılı fakat kırmızı kalemlerle kodeksinın altını çizdikleri icin üşengeç halkımın sazan gibi atladığı ürün.bunun dışında bütün belgerinde yem,hayvan hatta hatta ingilizcelerinde animal ibarelerinin daksille silindiği dikkatli gözlerden kaçmaz hayvan yemi kullanmak istiyorsanız içeriğini bildiğiniz köpek kedi mamaları tercih edin çok daha iyidir. ha firmaya soru sorduğunuzda bu veteriner onayı dansil ne alaka dediğiniz anda şuuuuttt :d:d