fitpack mi, herbalife mi???

Bluelight14

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
164
223
35
Merhaba hanımlar. Yıllarım kilo vermeye çalışmakla geçti. Bir ara 99dan 73 e düştüm ama şimdi 85 kiloyum ve sürekli diyet yapmış olmaktan başlamaya takatim yok bir türlü. Belki bu ürünleri bir süre kullanmam bana iyi gelir diye düşündüm. Aranızda kullananlar var mı acaba???
23 ŞUBAT PERŞEMBE==> 82 KG
7 Mart Salı==> 80 kg
12 Mart Pazartesi==>> 78 kg
24 Mart Cuma===>>76 kg
7Nisan Cuma===> 72.8 kg
23 Nisan Pazar==>>70 kg
22 Haziran Perşembe==>> 64 kg

Son düzenleme:
Ben herbalife kullandim...sabahları hala kullanıyorum ama sadece kahvaltida...günde 2 öğün içmek baydi beni...yapamadim..sadece sabahları içiyorum..ve çayını içiyorum. ..4 ay olcak kilo veremedim...sadece vucudum sikilasti..vücuttaki kas oranını artırdığını düşünüyorum...çok da aham Şahan bişey değil. ..bence hiç bulaşma...çok da pahalı. ..5ten sonra bir şey yemeyerek kilo verme deneyimlerimiz topiginde kilo veriyoruz..gel sen de katıl...

Ben herbalife kullandim...sabahları hala kullanıyorum ama sadece kahvaltida...günde 2 öğün içmek baydi beni...yapamadim..sadece sabahları içiyorum..ve çayını içiyorum. ..4 ay olcak kilo veremedim...sadece vucudum sikilasti..vücuttaki kas oranını artırdığını düşünüyorum...çok da aham Şahan bişey değil. ..bence hiç bulaşma...çok da pahalı. ..5ten sonra bir şey yemeyerek kilo verme deneyimlerimiz topiginde kilo veriyoruz..gel sen de katıl...
Buldum sizi canım geldim. Kızlar ben 6 gündür kullanıyorum bu ürünü. 4.gün tartıştım 3 kilo gitmiş muhtemelen ödemdi çoğu. Sonrasında 16. Gün tartılacağım. Birincisi beni enerjik tutuyor. Galiba verdiğim paraya değdi. Hergün bir saat zumba yapıyorum. İki aylık aldım ya,bir daha almam galiba gerçekten pahalı. İki ay sonra ne şekilde devam edeceğime bakacağım. Geçen yıl çok güzel kilo verdim ama sıkıntılar düzenimi bozdu. Umarım bir daha olmaz. Kilomu 16. gün ve devamında her 15 günde bir güncellicem

Bencede buluşma bende kullandım olan parama oldu yani hiç girme o işlere canım .

selam,
ben de aldım bugün başladım. 2 öğün shake dışında neler yedin?
canım ben fitpack aldım. ilk etapta 5 kilo verdim ama ilginç olanı beni daha az kiloda göstermesi. detoxla başlanıyor. sonra iki öğün arto bir ana öğün. fb de topluluk var. menülerde neler ne kadar yenir koçumuz söylüyor. günde 1200 kalori lıyorum

Hicbiri . Sadece guzel beslenmek. Onlarin hepsi zararlı ve birakinca vucudun dengesini bozan seyler. Protein yiyerek spor yaparak 20 kilo verdim ben
canım te1brik ederim seni. ben 99 kiloydum zamanında. bir daha başlamaya tkadim kalmamıştı inan. ama şu aralar çok motiveyim. fitpack protein ağırlıklı bir ürün. spor da yapıyorum. öyle işte. dört kutu aldım ikincideyim. ürün bitince bildiğim yoldan devam edeceğim almayacağım bir daha yani

canım ben fitpack aldım. ilk etapta 5 kilo verdim ama ilginç olanı beni daha az kiloda göstermesi. detoxla başlanıyor. sonra iki öğün arto bir ana öğün. fb de topluluk var. menülerde neler ne kadar yenir koçumuz söylüyor. günde 1200 kalori lıyorum

canım te1brik ederim seni. ben 99 kiloydum zamanında. bir daha başlamaya tkadim kalmamıştı inan. ama şu aralar çok motiveyim. fitpack protein ağırlıklı bir ürün. spor da yapıyorum. öyle işte. dört kutu aldım ikincideyim. ürün bitince bildiğim yoldan devam edeceğim almayacağım bir daha yani
Anladim bir motive bir hazirlik asamasi icin guzel olabilir tabi uzun sure kullanilmayacaksa ama normal beslenmenize kompleks karbonhidrat aliminiza dikkat edin yoksa spor yarardan cok zarar getirir. Kandaki seker degeri fazla duserse seker hastaligi gibi degisik bir rahatsizlik oluyor ona yakalanabilirsiniz. Bazen goruyorum sitelerde sadece bunu tuketin kilo verin falan.. yani saclariniz dokulir cildiniz kotulesir sagliginiz bozulur. O fitbacki bir.ogun yerine kullanabilirsiniz mesela o zaman. Aksam yemegi yerine mesela. Ben fibershake kullanmistim bir dönem o da inun gibi bir sey.

Anladim bir motive bir hazirlik asamasi icin guzel olabilir tabi uzun sure kullanilmayacaksa ama normal beslenmenize kompleks karbonhidrat aliminiza dikkat edin yoksa spor yarardan cok zarar getirir. Kandaki seker degeri fazla duserse seker hastaligi gibi degisik bir rahatsizlik oluyor ona yakalanabilirsiniz. Bazen goruyorum sitelerde sadece bunu tuketin kilo verin falan.. yani saclariniz dokulir cildiniz kotulesir sagliginiz bozulur. O fitbacki bir.ogun yerine kullanabilirsiniz mesela o zaman. Aksam yemegi yerine mesela. Ben fibershake kullanmistim bir dönem o da inun gibi bir sey.
olmazsa bir ayı tamamlayınca bir öğüne düşüreyim. bir zamanlar dez pack almıştım. o da hiç ucuz sayılmazdı hani. sonra bir haftada çarpıntı falan yaptı göz altım morardı falan. korktum hepsini çöpe attım ama bu sefer öyle şeyler olmdı. bir ayın sonund kan değerlerime falan baktırcağım tekrar. motive de oldum sayılır aslında. bir iki haftaya bir öğüne düşürmeliyim haklısın.
teşekkür ederim tavsiyelerin için

Rica ederim canim son bir sey eger normalde aldığın kaloriyi aniden düşürürsen vücut savunmaya gecip yağları tutar daha az calisir metabolizmayi dusurur. Saglikli gunler :)

Rica ederim canim son bir sey eger normalde aldığın kaloriyi aniden düşürürsen vücut savunmaya gecip yağları tutar daha az calisir metabolizmayi dusurur. Saglikli gunler :)
biliyorum o yüzden iki hafta önceden ufak ufak başlayıp kısıtlama getirmiştim kademe kademe. metabolizmam iyi durumda. ayrıca incelme oldu bayağı. giden 5 kilo ama 80 değil de 75 gibi falan duruyorum. geçen sene 76 kg iken aldığım bir pantolon almıştım,şıp diye oturdu üstüme. sağlıklı bir öğün ve afa öğünler oluşturuyorum şu an geröekten iyi gibi herşey. hepimize kolay gelsin :KK49::KK19:

ben 1 ay oldu bugün tam herbalife kullanmaya başlayalı toplamda 7.2 kilo verdim günde 2 öğün shake 7 8 kere çayını içiyorum ve aloevera sı var içtiğim suya karıştırıyorum. günde ortalama 3-4 litre su içiyorum. ve yarım saat yürüyüş yapıyorum ev de de 150-200 tane ip atlıyorum. bebeğim spor yapmama engel oluyor malesef. aktif olarak spor yapmadığım ve aralarda kaçamak yaptığım halde herbalife in etkisi bence gayet başarılı. ben tavsiye ederim. hatta uzun bi süre kullanacağım için danışman olmayı bile düşünüyorum şu anda.

Hicbiri . Sadece guzel beslenmek. Onlarin hepsi zararlı ve birakinca vucudun dengesini bozan seyler. Protein yiyerek spor yaparak 20 kilo verdim ben
herbilafe ın avrupada ödül almış ayrıca rusyada bebeklere ek süt olarak veriliyormuş. herbilafe bi öğünde sabit 216 k<lori alıyorsun.ve insana inanılmaz enrji veriyor. 5 10 kilo fazlası olanlar için de kapsül var katılaşmıs yağları cayla yumuşatıp o kapülle parçalıyor. ve mükemmel sıkılastırıor. ben çok defa zafıflama girişimlerinde bulundum ama ilk defa bi sonuç aldım.üstelik aç kalmadan....

X