Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,bizimde 3 negatif tüp bebek denememiz oldu eşimde morfoloji sıkıntısı var. Eşim keşfetmiş fitoterapiyi ve doktorla iletişime geçip tedaviye başladı daha 1 hafta oldu. 20 gün kadar sonra sperm testi istedi doktor fark görmek için bakalım inşallah faydasını görürüzMerhaba,
Bugün sosyal medyada gördüğüm bir doktorla telefonda görüşme sağladım. Fitoterapi yöntemi kullanarak 3 ay ile 6 ay arasında çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. Olumsuz bir tüp bebek tedavisi geçirdim. Sizce fitoterapi denemeli miyim. Deneyen hamile kalan var mı?
İnşallah. Bizde yeni başvuru yaptık ilaçlarımız gelecek başlayacağız. Bizim de eşimde ve bende sorun varMerhaba,bizimde 3 negatif tüp bebek denememiz oldu eşimde morfoloji sıkıntısı var. Eşim keşfetmiş fitoterapiyi ve doktorla iletişime geçip tedaviye başladı daha 1 hafta oldu. 20 gün kadar sonra sperm testi istedi doktor fark görmek için bakalım inşallah faydasını görürüz
Sorununuz nedir peki eşinizin ve sizin?İnşallah. Bizde yeni başvuru yaptık ilaçlarımız gelecek başlayacağız. Bizim de eşimde ve bende sorun var
Benim yumurta rezervim ve kalitem düşük eşimin de sperm sayısı hareketi düşükSorununuz nedir peki eşinizin ve sizin?
Anladım.. bizim sayı hareket normal morfoloji %2 sadece. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızBenim yumurta rezervim ve kalitem düşük eşimin de sperm sayısı hareketi düşük
Merhaba doktorunuz kimMerhaba,
Bugün sosyal medyada gördüğüm bir doktorla telefonda görüşme sağladım. Fitoterapi yöntemi kullanarak 3 ay ile 6 ay arasında çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi. Olumsuz bir tüp bebek tedavisi geçirdim. Sizce fitoterapi denemeli miyim. Deneyen hamile kalan var mı?
Amin inşallahAnladım.. bizim sayı hareket normal morfoloji %2 sadece. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Ayşe çetinMerhaba doktorunuz kim
MerhabaMerhaba,bizimde 3 negatif tüp bebek denememiz oldu eşimde morfoloji sıkıntısı var. Eşim keşfetmiş fitoterapiyi ve doktorla iletişime geçip tedaviye başladı daha 1 hafta oldu. 20 gün kadar sonra sperm testi istedi doktor fark görmek için bakalım inşallah faydasını görürüz
Bunları siz mi eşiniz mi kullanıyor? Probleminiz neydi? Eve gidince bende fotoğraf atacağımMerhaba
Bizim ilaçlar geldi dün bugün başlayacağız. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor. İlaçlarınızın resmini atar mısınız aynı ilaçlar mı merak ettim
Merhaba
Bizim ilaçlar geldi dün bugün başlayacağız. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor. İlaçlarınızın resmini atar mısınız aynı ilaçlar mı merak ettim
Bende kullanıyorum eşimde kullanıyorBunları siz mi eşiniz mi kullanıyor? Probleminiz neydi? Eve gidince bende fotoğraf atacağım
Keçiboynuzu da kullanıyoruz. İnanmadan da hiçbirşey olmuyor ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu yolda ne denememiz gerekiyorsa onu deneyelim dedikinanmayın böyle şeylere.. daha kötü olan insanlar var.. sadece bal polen arı sütü, keçi boynuzu gibi şeyler biraz destekliyor..
Ben de evlat sahibi olmak için fitoterapi yöntemine basvurmustum. İlaçları aldık yolda gelirken içimize bı kuşku girdi hem aldigimiza dair bir belge ya da fatura vermemislerdi hem de bir eczaneye gidip alınan kapsulleri gösterdik sağlık bakanlığı onaylı mi değil mi diye. Eczacı sağlık bakanlığı onaylı değil bunla diyince ertesi gün iade ettik hemen . Tabi şifanın nerden gelicegini bilemeyiz . Sonuçta umut kapısı aranıyor .Merhaba,
Amh değeriniz kaç acabaBenim yumurta rezervim ve kalitem düşük eşimin de sperm sayısı hareketi düşük
Kimden almıstınız ilacların markasını hatırlıyomusunuzBen de evlat sahibi olmak için fitoterapi yöntemine basvurmustum. İlaçları aldık yolda gelirken içimize bı kuşku girdi hem aldigimiza dair bir belge ya da fatura vermemislerdi hem de bir eczaneye gidip alınan kapsulleri gösterdik sağlık bakanlığı onaylı mi değil mi diye. Eczacı sağlık bakanlığı onaylı değil bunla diyince ertesi gün iade ettik hemen . Tabi şifanın nerden gelicegini bilemeyiz . Sonuçta umut kapısı aranıyor .
Yok hatırlamıyorum baya geçti üstündenKimden almıstınız ilacların markasını hatırlıyomusunuz
Böyle dediniz şimdi bende bir kuşkuya düştüm açıkçası. İçeriğindeki bitkiler üzerinde yazıyor aslında zararlı olacağını düşündüğüm bir bitki göremedim. Bilmiyorum ki kafam karıştıBen de evlat sahibi olmak için fitoterapi yöntemine basvurmustum. İlaçları aldık yolda gelirken içimize bı kuşku girdi hem aldigimiza dair bir belge ya da fatura vermemislerdi hem de bir eczaneye gidip alınan kapsulleri gösterdik sağlık bakanlığı onaylı mi değil mi diye. Eczacı sağlık bakanlığı onaylı değil bunla diyince ertesi gün iade ettik hemen . Tabi şifanın nerden gelicegini bilemeyiz . Sonuçta umut kapısı aranıyor .