Amh 0.10 benim. Bir tüp bebek denemem oldu başarısız sonuçlandı şimdi bu bitkisel yönteme yöneldik. Rabbim şifamızı burdan versin inşallahAmh değeriniz kaç acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fitoterapi ile çocuk sahibi olmak
- Konu Sahibi Gul1996
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim ilaçlarım bunlar. Belki görünce benzetirsiniz böyle birşeyse diye atıyorum resminiKimden almıstınız ilacların markasını hatırlıyomusunuz
Eklentiler
Bizim aldigimizda bitkiseldi aynı şekilde ürünlerin içeriği falan yazıyordu ama kullanmadan geri verdik ikinci tüp denememde çok şükür tuttu doğum yaptım . Şimdi de normal yolla gebeyim benim de amh o zamanlar 0.63 tü. Yaklaşık 2 sene önceBöyle dediniz şimdi bende bir kuşkuya düştüm açıkçası. İçeriğindeki bitkiler üzerinde yazıyor aslında zararlı olacağını düşündüğüm bir bitki göremedim. Bilmiyorum ki kafam karıştı
Hatta bizim gittiğimiz fitoterapici adını duyurmuştu TV de falanda görmüştüm bir kaç kereBöyle dediniz şimdi bende bir kuşkuya düştüm açıkçası. İçeriğindeki bitkiler üzerinde yazıyor aslında zararlı olacağını düşündüğüm bir bitki göremedim. Bilmiyorum ki kafam karıştı
Rabbim bize de nasip etsin inşallah. 3 ay deneyeceğim başladım artık. Fayda görmezsem 3 ay sonunda tekrar tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyoruz.Bizim aldigimizda bitkiseldi aynı şekilde ürünlerin içeriği falan yazıyordu ama kullanmadan geri verdik ikinci tüp denememde çok şükür tuttu doğum yaptım . Şimdi de normal yolla gebeyim benim de amh o zamanlar 0.63 tü. Yaklaşık 2 sene önce
Yolunuz hayırla sonuclanisin en yakın zamanda inşallah gobişler bebek ile dolsunRabbim bize de nasip etsin inşallah. 3 ay deneyeceğim başladım artık. Fayda görmezsem 3 ay sonunda tekrar tüp bebek denemesi yapmayı düşünüyoruz.
Böyle dediniz şimdi bende bir kuşkuya düştüm açıkçası. İçeriğindeki bitkiler üzerinde yazıyor aslında zararlı olacağını düşündüğüm bir bitki göremedim. Bilmiyorum ki kafam karıştı
Bahsettiğiniz yöntem hakkında bilgi sahibi değilim Tabi iyice arastirmakta fayda var. Sadece inanarak o moral ve motivasyonla kanseri yenen bir sürü insan var. O yüzden umutsuz olmayın demeye geldim. Rabbım nasip etsin inşallah.
İnşallah inşallahYolunuz hayırla sonuclanisin en yakın zamanda inşallah gobişler bebek ile dolsun
Amin inşallahBahsettiğiniz yöntem hakkında bilgi sahibi değilim Tabi iyice arastirmakta fayda var. Sadece inanarak o moral ve motivasyonla kanseri yenen bir sürü insan var. O yüzden umutsuz olmayın demeye geldim. Rabbım nasip etsin inşallah.
Merhaba canm bende düşünüyorum ama emin olamaıyorum sen ne yaptınMerhaba doktorunuz kim
Ben düzenli kullanmadığım için faydasını göremedim belki düzenli kullanımda fayda sağlıyordurMerhaba canm bende düşünüyorum ama emin olamaıyorum sen ne yaptın
Allah isteyen herkesi anne baba yapsın inşallah. Çok güzel bir duygu. İlk bebeğim karnımdayken vefat etti. Kimse yaşamasın. Doktorlar eşimin sperm sayı ve formunun doğru olmadığını söylediler. Doktor hakan özkul u duymuştum. Onun asistanları ile iletişime geçtik. Kullandığımız tedavi sonucu bir bebeğimiz oldu. Şimdi bebeğim 2 yaşına girmek üzere. Çok mutluyum. İsteyen herkese yardımcı olmak isterim. Cep telefonu da değişmediyse …
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederiz rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahAllah isteyen herkesi anne baba yapsın inşallah. Çok güzel bir duygu. İlk bebeğim karnımdayken vefat etti. Kimse yaşamasın. Doktorlar eşimin sperm sayı ve formunun doğru olmadığını söylediler. Doktor hakan özkul u duymuştum. Onun asistanları ile iletişime geçtik. Kullandığımız tedavi sonucu bir bebeğimiz oldu. Şimdi bebeğim 2 yaşına girmek üzere. Çok mutluyum. İsteyen herkese yardımcı olmak isterim. Cep telefonu da değişmediyse …
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Instagram'da tesadüfen gördüm bana da aynı ürünleri verdi 1 ay olmadan 10.000₺ daha istedi şurup ilaç takviyesi olarak başka bir tedaviye daha devam etmemiz gerek dedi siz bir faydasını gördünüz müBenim ilaçlarım bunlar. Belki görünce benzetirsiniz böyle birşeyse diye atıyorum resmini
- 6 Ağustos 2022
- 692
- 300
- 33
- 32
Fayda gördünüz mü acabaMerhaba
Bizim ilaçlar geldi dün bugün başlayacağız. Sizin tedaviniz nasıl gidiyor. İlaçlarınızın resmini atar mısınız aynı ilaçlar mı merak ettim
merhaba sonucunuz nedir bende basladım 4 ay fitoterapıye gebe kalabildınızmiBenim yumurta rezervim ve kalitem düşük eşimin de sperm sayısı hareketi düşük
kaç ay sonra gebe kaldınız fitoterapı tedavisiyle bende başladım 4 ay oldu henüz gebe kalamadım ama eşimin degerlerı yükseldiAllah isteyen herkesi anne baba yapsın inşallah. Çok güzel bir duygu. İlk bebeğim karnımdayken vefat etti. Kimse yaşamasın. Doktorlar eşimin sperm sayı ve formunun doğru olmadığını söylediler. Doktor hakan özkul u duymuştum. Onun asistanları ile iletişime geçtik. Kullandığımız tedavi sonucu bir bebeğimiz oldu. Şimdi bebeğim 2 yaşına girmek üzere. Çok mutluyum. İsteyen herkese yardımcı olmak isterim. Cep telefonu da değişmediyse …
Yok hala devam ediyorum gebelik şuan yok ama hormon degerlerimi dengeliyormerhaba sonucunuz nedir bende basladım 4 ay fitoterapıye gebe kalabildınızmi
kaç ay oldu kullanalıYok hala devam ediyorum gebelik şuan yok ama hormon degerlerimi dengeliyor
Ara vermiştim tüp bebek denedim olmadı şimdi 2 buçuk aydır devam ediyorumkaç ay oldu kullanalı