- 13 Kasım 2013
- 2.186
- 4.159
- 34
ben çok severim salatama koyarım ya da sade peynir zeytinle yerimton balığı tüetetn varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok severim salatama koyarım ya da sade peynir zeytinle yerimton balığı tüetetn varmı
o zaman bi akım başlatalım akşam salata ayran ya da salata çorba en azından haftada 3 günbende geçen sene kış baya tükettim sonra bıraktım.zamanım olmayınca akşam öğünü için ton balıklı salata kurtarıyordu.tekrar başlıcam galiba
evet mantıklı akşamları 1 akşam ton balıklı 1 akşam sezar yapayım.unutmazsam bugun marketten alayım.o zaman bi akım başlatalım akşam salata ayran ya da salata çorba en azından haftada 3 gün
tamam polisim dostum beni de al yanınaKızlar ben akşamları hafta da 3 gün sadece kabak detoksu yapıyorum ama sadece akşam yani 2 kabak rendeliyrum tavada öldürüyorum biraz 3-5 dk yağsız tuzsuz içine 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı pul biber hafta da 3 gün bunu yiyorumm harika valla
aynen aynen yapalım bişeylerevet mantıklı akşamları 1 akşam ton balıklı 1 akşam sezar yapayım.unutmazsam bugun marketten alayım.
diyet listeni atmışmıydın buraya daha önceKızlar ben akşamları hafta da 3 gün sadece kabak detoksu yapıyorum ama sadece akşam yani 2 kabak rendeliyrum tavada öldürüyorum biraz 3-5 dk yağsız tuzsuz içine 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı pul biber hafta da 3 gün bunu yiyorumm harika valla
Çok attım kız yani liste gibi değil de menü bildirimi olarak atıyorum yanidiyet listeni atmışmıydın buraya daha önce
Sana 1 haftalık diyet listesi atacağım akşam eve geçince onu 1 hafta uygula lütfen.tamam polisim dostum beni de al yanına
Tam anlamı ile uygularsan kaçamaksız ve günde en az 2,5 lt su ile desteklersen önümüzdeki hafta sana - 2 kilo ve fazlası garanti veriyorum :)tamam polisim dostum beni de al yanına
söözz veriyorum harfi harfine uyguluycamSana 1 haftalık diyet listesi atacağım akşam eve geçince onu 1 hafta uygula lütfen.
ama lütfen uygula
Doğum günü oğlunun ama tatlişkomm senin değilsöözz veriyorum harfi harfine uyguluycam
sadece cuma akşam oğlumun doğum gününü kutluycaz o zaman emin değilim ilk günden yaz çiziyo deme ama :)
misafirler olacakya hani o bakımdan şeyettim bebekimDoğum günü oğlunun ama tatlişkomm senin değil
o yüzden yemene gerek yok, ya da çok az yiyeceksinn minicikkkk
Yememen snin için daha hayırlı canımcım :) seni düşünüyorum ben göz hakkıdır azıcık ucundan alırsın ama kaçırmamaya dikkat etmisafirler olacakya hani o bakımdan şeyettim bebekim
ama yeme dersende yemem artık napim
oofff ben bu gazla 2 hafta giderimYememen snin için daha hayırlı canımcım :) seni düşünüyorum ben göz hakkıdır azıcık ucundan alırsın ama kaçırmamaya dikkat et
istediğimiz kilolara ulaşınca bol bol yerizz olur mu :) unutma zafere giden yolda herşey mübahtır
kadınsın sen ! kilo snn derdin olmasın olmayacak
çok ciddiyim bak sık dişini !oofff ben bu gazla 2 hafta giderim
kız vallahi yaşam koçu gibi bişeysin hadi bakalım bugün milat olsun tamamdır ne diyorsan onu yapıcamçok ciddiyim bak sık dişini !
hatta çok sevdiğin üstüne suan olmayan bir elbisen pantolon bluz var sa odanda görebileceğin bir yere as duvara vs inan daha çok azmediyorsun ben öyle yaptım her sabah uyandığım da seni giyeceğim diye konuşuyordum her hafta denedim oluyor mu oldu mu diye 5. haftanın sonun da içine girmeyi başardım
Aynen canım bol su tüket tarçın ve limon koy içine ödem attırıcı şeyler bunlarr. ben sana listemi de göndericem 1 hafta dene sadece zorlanırsan gene bırakırsın ama 1 haftadan ölmeyiz değil mi ?kız vallahi yaşam koçu gibi bişeysin hadi bakalım bugün milat olsun tamamdır ne diyorsan onu yapıcam
bi de Neysesakinim in dediği gibi suyu artırıp tarçınlı limonlu su hep birlikte görelim değişimi