- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Yok ben dahil değilim sohebte geleceğim spora başladığımda mümkün olursa dahil olmak isterim daha yazolamadim maalesef salona :/katılıyor musun canım yazayım mı adını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben dahil değilim sohebte geleceğim spora başladığımda mümkün olursa dahil olmak isterim daha yazolamadim maalesef salona :/katılıyor musun canım yazayım mı adını
ne zaman yazılacaksın o arada kontrollu gitmek lazım eğer bırakırsan ucu kaçıyor ama hazır hissetmiyorsan sen bilirsin tabiYok ben dahil değilim sohebte geleceğim spora başladığımda mümkün olursa dahil olmak isterim daha yazolamadim maalesef salona :/
Bir düzen tutturamadim buraya da katılmama rağmenne zaman yazılacaksın o arada kontrollu gitmek lazım eğer bırakırsan ucu kaçıyor ama hazır hissetmiyorsan sen bilirsin tabi
Evett canımm, devam inşallahhpatili devam ediyor musun bizimle yazayımmı adını
gelirim de bak susmam ömrünüzü yerim, yemelere doymamlittle dora sezonu açtık biz başımızda asker olmak ister misin
BAŞIMIZIN üstünde yeriniz var hanımefendigelirim de bak susmam ömrünüzü yerim, yemelere doymam
tşkler minikimGünaydın kizlar hepiniz e başarılar
tamam moon senide ekliyoruz.tekrardan hoş geldin.boy kilo bildirimi yapmışmıydın geçmişe çok bakamadımBen de ben deee
böyle güzel canım hele bi başlayalım inşallah gerisi güzel gelecekyarın sabah ilk bildirimlerle tabloya işlem yapacağım.
bu dönemki sistem şu;
ikişerli grup olup herkes kendi grubundan sorumlu olacak.ekstradan da menülere- suya yorum yapılabilecek.biririmize teşvik sonsuz aynı şekilde cezada.her hafta ikili gruplar değişecek.isteyen istediği kişiyi alabilir.olmadı ben ayarlarım.herkes kendine haftalık su hedefi koyacak.spor 3 gün.5 tanede menü bildirimi şartı var.
bunların üzereni eklemek isteyen yada değişiklik isteyen varmıdır
yarın sabah ilk bildirimlerle tabloya işlem yapacağım.
bu dönemki sistem şu;
ikişerli grup olup herkes kendi grubundan sorumlu olacak.ekstradan da menülere- suya yorum yapılabilecek.biririmize teşvik sonsuz aynı şekilde cezada.her hafta ikili gruplar değişecek.isteyen istediği kişiyi alabilir.olmadı ben ayarlarım.herkes kendine haftalık su hedefi koyacak.spor 3 gün.5 tanede menü bildirimi şartı var.
bunların üzereni eklemek isteyen yada değişiklik isteyen varmıdır
tmm canımbirde şunu isteyelim yapabilen yazabilen motive olan arkadaşlar gelsin
hali hazırda yavaşız zaten birde arkadaşlar yavaş olduğunda iyice batıyoruz.
Hosbuldum tekrar teşekkür ederim canimtamam moon senide ekliyoruz.tekrardan hoş geldin.boy kilo bildirimi yapmışmıydın geçmişe çok bakamadım