- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
yok niye alınayım kuzumvalla ben diyecektim alınırsın diye demedim yoksa yine artıda olurdun
samimiyetimize güvenerek yapıyorum bende.siz alınıyorsanız yapmayayım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok niye alınayım kuzumvalla ben diyecektim alınırsın diye demedim yoksa yine artıda olurdun
bu çok iyiydi yaaabak senin aldığın dönem sesimizi çıkarmadık
SUHAN 1,58 64,9 1,9 64,2 64,4 64,3 64,4 64,5 64,5 63,1 63,4 63,2 62,8 64,2 63,5 63,9 64,2 63,7 63
hainlerbu çok iyiydi yaaa
Söz uçar yazı kalır diye boşa dememişler
Bu hale bir daha düşmemek için ben olsam ölüm orucuna başlarım suhancımhainler
yok niye alınayım kuzum
samimiyetimize güvenerek yapıyorum bende.siz alınıyorsanız yapmayayım bende
bu çok iyiydi yaaa
Söz uçar yazı kalır diye boşa dememişler
anlamadım nasıl?Haydi diğer tarafa biri liste su bişey yazsa araya kayacak
Merhaba melisp,ben admine üye olur olmaz pilates eğitmeni olduğumu ve buna yönelik bir paylaşım yapmamın etik olup olmadığını sorup onay almak istedim , burada çok reklam yapılıyordur ve bu konuda hassasiyetinizi anlıyorum fakat ben sosyal bir platformda kas gruplarının çalışma prensiplerini ve bölgesel olarak yapılabilecek hareketleri derli toplu anlatıp insanlara evlerinde egzersiz yapma konusunda destek olmak istiyorum aslına bakarsanız
Geyikte devam edelim demek istedim, sonra okudum ben bile anlamadımanlamadım nasıl?
little dora fitotellarin munesi .
SUHAN ugramiyormus gibi ama gözünden bişey kaçmıyor
teletubbies korkulu ruya etiketlendigimde kaç kez ziplatacak acaba diye düşünüyorum
amesia en sakinimiz sanki
Neysesakinim sucubası
E Evvab canım mortim bir zamanlar 80 diyorduk birbriimize ordan tanıyorduk
Uzun zamandır görmüyoruz sanki o rakamı değil mi
Geyikte devam edelim demek istedim, sonra okudum ben bile anlamadım
Beni banlamaya geldin sandim ablaMerhaba melisp,
diyet, pilates gibi bilgi sahibi olduğunuz konularda bir kişiye, bir yere yönlendirme yapmadığınız, site adı/linki, iletişim bilgisi vermediğiniz, kısaca reklama girebilecek herhangi bir paylaşımınız olmadığı sürece bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.
Suçun mu varBeni banlamaya geldin sandim abla
o neyyyyyikili savaşlar başlasınmı
süpersin kuzum ama spor?17.07.2019
Sabah bir büyük salatalık
Öğlen bir buçuk kabak ve bir kase yoğurt
Akşam bir tabak yoğurtlu patates ve iki dilim ekmek
Karpuz ve kiraz
Su 3lt
ahahahha ilk rakibem :)
sallapatı derken kuzum?Kizlar dun yediklerim yazmiyim cok yemedim ama baya sallapati oldu.
Bu Sabah peynir, zeytin ve acik koy ekmegi yedim. Oglen yemedim aksama da ton balikli salata yapmayi dusunuyorum.