Fitness'a yazıldım ama... Ne olur okumadan geçmeyin..

Brrk

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.555
21.144
Kızlar merhaba,
4 gün önce fitnessa yazıldım ve 3 gündür yapıyorum hocalar eşliğinde. Kas ağrılarım falanda oldu yani kaslarım gayet düzgün çalışıyor.. Ama şöyle ki benim kilo problemim var çok zayıfım ne yaptıysam kilo alamıyorum 1.65 boyunda 41 kiloyum varın siz düşünün. Salona yazılmadan önce antrenöre söyledim kilo almaya çalışıyorum diye oda zaten herkesin vücuduna göre program yapıyoruz dedi ve böylece bana bir program yapıldı bu konularda bilgisi olan varsa programı yazabilirim.. Çevremdekiler beni korkutmaya başladılar zaten zayıfsın iyice zayıflayacaksın,kadınsı hatların gittikçe yok olacak,kilo alamadığın gibi erkeksi kasların olacak,göğüslerin bile erkeksi duracak diye. Bir anda o kadar korktum ki direkt gecenin bu saatinde kk ya koştum konu açtım. Çok fenayım. Ne olur bi el atıverin :KK14::KK14::KK14:

eger fitness yapmassaniz sismanlamaya calisirken vucutunuz yag baglar,bununla ilgili kisi sismanlayim derken cesitli hastaliklara maruz kalabilir,kalp,tansiyon sekerv.s gibi
ancak fitnese giderek saglikli bir sekilde kaloriler vucutunuza dagilir yag yerine kas olusur
ve daha saglikli kilo alirsiniz insallah

eger fitness yapmassaniz sismanlamaya calisirken vucutunuz yag baglar,bununla ilgili kisi sismanlayim derken cesitli hastaliklara maruz kalabilir,kalp,tansiyon sekerv.s gibi
ancak fitnese giderek saglikli bir sekilde kaloriler vucutunuza dagilir yag yerine kas olusur
ve daha saglikli kilo alirsiniz insallah

İçimi bir nebze olsun rahatlattın akabecim :) o kadar korktum ki temel reis gibi kaslarım olacak daha da zayıflayıp iğne ipliğe döneceğim diye :KK14:

yok korkmayin bir ara zayiflamak icin rehabilitasyon merkezinde kalmistim
orda yaklasik 178cm boyunda 40 kilo gelen bayanlar vardi, saglikli bir sekilde sismanlamalari icin özel fitnes prog.uyguluyorlardi
tabiki uzman spor hocalarin destegi altinda yapilmali..kilonuz sürekli takip edilmeli
yani sira bir dietisyenden de destek alirsaniz cok daha saglikli kilo alirsiniz ins.

Son düzenleme:
Canım temel reis gibi kaslar kolay kolay olmaz.istesen bile aslında kas yapmak çok zor.Bazı kişiler spor yaparken kaslar şiştiği için kas yaptıklarını zannediyolar.Ama spordan sonra kolları ve bacakları normal hale geliyor.Sana özel bi program uygulayacaklarsa kilo alacaksın demektir.Bence spora devam et bir taraftan kilo alırken bir taraftan da vücudun şekillenir.Yağ değil kas kütleni arttırmış olursun.Diğer türlü bir düşünsene hem zayıfsın hem de kilo alırsan o kilolar büyük ihtimalle sadece göbeğe gidicek.Bence o çok kötü bi görüntü olur.Ayrıca spor yapmak sana dinçlik verecektir.Kendine güvenini arttıracaktır.

Pilates ya da yoga deneyimin oldumu hiç canım.Olmadıysa eğitmen eşliğinde deneyimleyebilirsin.İsteyen varsa gittiğim ve memnun kaldığım yeri önerebilirim.

Çok memnunum akabe'cimm vücudum sertleşti herkes farketti çok fit bir görüntüm var üstelik programla beraber 1,5 kiloda almışım :KK64:

iyi ya cok sevindim senin adina masallah
aklimda kaldin öyle düsünüp duruyordum acaba faydasini gördümü diye
Allah daha da iyi etsin insallah

iyi ya cok sevindim senin adina masallah
aklimda kaldin öyle düsünüp duruyordum acaba faydasini gördümü diye
Allah daha da iyi etsin insallah

Sağol canım benim,amin inşallah :KK54:

X