- 23 Temmuz 2016
- 184
- 91
-
- Konu Sahibi frida_kahlo1
Bende 1 sene fitness yaptim cok faydasini gordum 17 kilo verdim vucudumda deforme olmadi fitnesstan sonra yer hareketlerini yapmalisiniz ve mekik cekmelisinizfitness yetiyor bana ekstra birsey yapmiyorum haftanin 3 veya 4 gunu gidiyorum eger agirliksiz calisirsaniz cok uzun vadade ise yariyor agirliklarla calisirsaniz vucudunuzda ki farkliliklari daha erken goruyorsunuz
Arti enerji icin biseyler yaptiniz miBende 1 sene fitness yaptim cok faydasini gordum 17 kilo verdim vucudumda deforme olmadi fitnesstan sonra yer hareketlerini yapmalisiniz ve mekik cekmelisiniz
Arti enerji derken neleri soruyorsunuz?Arti enerji icin biseyler yaptiniz mi
Yani demek istedigim spor sonucta yorucu bisey bunun icin enerji yukseltici bi takviye vitamin olabilir yiyecek olabilir icicek olbilir o tarz seyleri ek olarak spora ozel kullandiniz mi amac enerji zindelik icin :) cunku cok yoruluyorum ben basim donuyo bu seferde yapasim gelmiyo istikrarli olamiyorum malesefArti enerji derken neleri soruyorsunuz?
Sadece fitnessa giderken sade bir turk kahvesi iciyordum veya form bitki cayi ve nerdeyse ac karnina gideceksinizYani demek istedigim spor sonucta yorucu bisey bunun icin enerji yukseltici bi takviye vitamin olabilir yiyecek olabilir icicek olbilir o tarz seyleri ek olarak spora ozel kullandiniz mi amac enerji zindelik icin :) cunku cok yoruluyorum ben basim donuyo bu seferde yapasim gelmiyo istikrarli olamiyorum malesef
Cebime 1 avuc tuzsuz leblebi alirdim ve bol su icin spor esnasindaYani demek istedigim spor sonucta yorucu bisey bunun icin enerji yukseltici bi takviye vitamin olabilir yiyecek olabilir icicek olbilir o tarz seyleri ek olarak spora ozel kullandiniz mi amac enerji zindelik icin :) cunku cok yoruluyorum ben basim donuyo bu seferde yapasim gelmiyo istikrarli olamiyorum malesef
Tesekkur ederim dediklerinizi denicem genelde su siseme limon katiyorum ama portakal ve greyfurtta denicemKusura bakmayin aklima geldikce yaziyorum. Bir siseye taze sıkılmus portakal veya greyfurt suyuda goturebilirsiniz kan sekerinizin dusmesini onler..
Rica ederim. aklima gelenleri yazmaya calisiyorum. ilk bir ay bende 15 dk ile baslamistim. sonra yarim saate cikti kosu bandi ve bisiklet eliptic butun enerjimi aliyordu 10 dk yapmaya calisiyordum. Arkasindan aletler sonra yer hareketleri ve mekik. 15 dk twister hepsini yapiyorduk. Mekigide 30 ile basladim sonra ara ara dinlenerek 200 mekik cekiyordum. limonlu su. elma sirkeli su (munkunse biraz sicak su). yesil elma tarcin elma sirkesi limon karisimi. sade kahve. ozelliklede dogusun form karisik bitki cayini tuketin. Aciktikca tuzsuz leblebi.eti form kepekli biskuvi. Suzme peynir. Spordan ciktigimda canim tatli bisiler isterdi o zamanda nestlenin muslisinden 1 kase kuru kuru yerdim icinde meyve parcalari var. kansizliga gelince kan haplari kilo aldiriyor ve ve vucutta emilmeden atiliyor vucuttan mumkunse cekirdekli kuru uzum ve pekmez tuketinTesekkur ederim dediklerinizi denicem genelde su siseme limon katiyorum ama portakal ve greyfurtta denicem
Ayrica agirlik calismasi yapmiyorum daha 1 hafta oldu baslayali spor hocam 15 dk yuruyus 15 dk dikey bisiklet 15 dk eliptik bisiklet yapmami soyledi bu sekilde 2 hafta denicem 2 hafta sonunda tekrar kontrol yapicak malesef kansizlik var onun icin bol bol enerji takviyesi lazim bana :)
Evet haklisiniz vucut kendine getirdigi gibi malesef kiloda aldiriyo biraktigim an sporda yapamiyorum zaten tedavi oldugum icin bi cesaret spora basliyim dedim depom bosalmis depomu biraz dolduryim insallah gerisini pekmezle halletcem :) ben gun icerisinde yesil cay tuketiyorum yediklerime dikkat ediyorum tabiki tek spor olmaz insallah faydasini gorup aynaya baktigimda iste bu diyebilirimRica ederim. aklima gelenleri yazmaya calisiyorum. ilk bir ay bende 15 dk ile baslamistim. sonra yarim saate cikti kosu bandi ve bisiklet eliptic butun enerjimi aliyordu 10 dk yapmaya calisiyordum. Arkasindan aletler sonra yer hareketleri ve mekik. 15 dk twister hepsini yapiyorduk. Mekigide 30 ile basladim sonra ara ara dinlenerek 200 mekik cekiyordum. limonlu su. elma sirkeli su (munkunse biraz sicak su). yesil elma tarcin elma sirkesi limon karisimi. sade kahve. ozelliklede dogusun form karisik bitki cayini tuketin. Aciktikca tuzsuz leblebi.eti form kepekli biskuvi. Suzme peynir. Spordan ciktigimda canim tatli bisiler isterdi o zamanda nestlenin muslisinden 1 kase kuru kuru yerdim icinde meyve parcalari var. kansizliga gelince kan haplari kilo aldiriyor ve ve vucutta emilmeden atiliyor vucuttan mumkunse cekirdekli kuru uzum ve pekmez tuketin
Kilo vermeye baslayinca belirtileri gorunce insan seviniyor kendini daha cok begeniyor . 10 kilo dedim verdim. 5 kilo dedim verdim. ardindan 2 kilo dedim verdim. hep bir hedef belirleyin kendinize. verdikcede goreceksiniZ alirmiyim korkusuyla da daha cok dikkat ediyorsunuz kendinize. 44 bedenden 38 bedene dustum ☺Evet haklisiniz vucut kendine getirdigi gibi malesef kiloda aldiriyo biraktigim an sporda yapamiyorum zaten tedavi oldugum icin bi cesaret spora basliyim dedim depom bosalmis depomu biraz dolduryim insallah gerisini pekmezle halletcem :) ben gun icerisinde yesil cay tuketiyorum yediklerime dikkat ediyorum tabiki tek spor olmaz insallah faydasini gorup aynaya baktigimda iste bu diyebilirim