Eşimin 2. Evliliği. Eltim zorla eşimin iş yerinde finans bölümünde çalışmaya başladı. Eşim iş kurduğunda yok muhasebede çok eksik var yok beceremiyorlar diye diye arada bir gelip hesaplara bakayım sonra ay yetişm iyor haftada 3 gün geleyim derken kalıcı iş yaptı kendine.. O işe başladığında eşimle 3 senelik ilişkimiz vardı yalnız ne iş yerinden kimse ne de ailesinden kimse bilmiyordu. O zaman eşimin 65-6 sene önce eski eşinden boşandığını da bilen yoktu gizliyorlardı ama eltim biliyordu boşandıklarını. Uyanık eltimin birlikteliğimizi anlamaması mümkün değildi tabi iş yerinde beni her yakaladığında eski eşinden söz edip duruyordu boşandıklarını bilmiyor gibi. Ben de kavga edip duruyordum onun yüzünden. Neyse sonra evlendik vs eşimin hoşlanmadığı konularda bana gaz vermeye başladı. Yok senin yerinde olsam haftada 3 gün temizliğe kadın tutarım vs. öncesinde eski eşinden söz ederken eşimin ona temizliğe bayan alması konusunda kızdığını vs söylüyordu bunları unuttu galiba.. Iş yerinde ben de müşteri temsilcisi olarak çalışıyordum. Alımlardan o sorumluydu. Telefonumda sorun olmuştu özellikle telsiz telefon istediğimi hatta hangisini istediğimi göstererek söyledim. Ertesi gün bi çalışan ile bana kablolu bir telefon gönderdi. Ben de geri gönderdim. Sonra eşimin yanında sordum neden telsiz almadın diye. Yok yanlış anlamışmış. Mğer ki telsiz telefonu kendine almış kendisininkini de bana göndermiş. Sonra tekrar başkasından telefon ayarladı. Iş yerinde bu tarz bir sürü abuk olaylarımız oldu.muhasebeden bir kızı işten attırdı kendisini aşıp eşimden maaş zammı istediği için..pisliği diz boyu yani. Ardından kaynanam yazın 6 ay boyunca haftada 1-2 kere ben aramama rağmen hiç beni aramıyordu. Ve bu kızın ona neler anlattığını vs bilmiyordum 2 senenin sonunda içimi rahatlatmak için konuşmaya karar verdim kaynanamla. Meğer kız benim farkında bile olmadığım saçma sapan şeyleri evirip çevirip kaynanama anlatıyormuş. Iş yerinen13 aylık oğlumla gitmiştim babasına sürpriz için bir ara. Bu geldi arabadan inerken grip olduğunu bilmeme rağmen konuşmasın yeterki diye bebeğimi verdim. Dışarı çıktığımda esiyordu. Burası esiyormuş ver battaniye sarıp götüreyim arabada terledi üşütecek dedim aldım. Sen kaynanama yok hiçbirşey demeden aldı benden bebeği. Yok ben de sevmek istiyorum bebeği ne var vs bir sürü demogoji yapmış. Yani ne yapsam etsem iş çeviriyor arkamdan. Iş yerinde de sürekli canım cicim diyip insanlar arkasını döndüğü anda dedikodusunu yapmaya başlıyor. Kankasının eşinin ladattığını öğrenmiş bir zevkle anletıyordu bana yüzünde gülücükler açarak ...bir sürü olayımız var.. Kaynanamla aramızı bozuğunu düşünüyorum sürekli olarak işi gücü yok milletin evinde aklı laf bulayım da konuşayım peşinde. Nasıl kurtulurum bu kızdan ömür boyu bunu mu çekeceğim. Takmayan bir ,nsan değilim keşke olsaydım. Kime ne diyordur kim bilir kimi düşman edecek bana diye içim içimi yiyor sürekli. Nbe yapmalıyım??? Aynı iş yerinde olduğu için her işimizin içinde çıkaramıyorum bir türlü uzak kalma şansım da yok
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Fitne eltimle baş edemiyorum ve hayatımda istemiyorum ama mümkün değil di mi?
- Konu Sahibi burukk
- Başlangıç Tarihi