- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
bir arkadasimin tavsiyesi uzerine vagi_flora vaginal kapsul aldirdim,kapsul yazinca agizdan aliniyor sandim ben onu yuttum daha sonra sisesi nekadarda guzelmis diye incelerken uzerinde kocaman yutmayiniz yaziyor ,birde kutusundada yaziyormus ben nasil gormedim sizce borsey olurmu ben migde bulantisini kaldiramam ne yapmaliyim:26:
ya evet dogruya adi ustunde vajinal yaziyor ben onu ama vajina tedavisi olarak anladim agizdan alinip vajinayi tedavi edecek sandim cahile degilim ama biraz bekleyimde gideyim:hahahahahaCatlak vajinal kapsul yaziyor madem ne diye yutuyorsun.. Bence bi acile filan git ne olur ne olmaz :26:
Güldüm ama gecmis olsun..
bu saatte jinekilog zor bulurum sanirim birde utanirim yani yuzune soylerken istemsiz gulebilirimbibiskremversem kusura bakma ya güldüm istemsiz şekilde.
ciddi olabilir bence, en azından bi doktora danış..
yok canim fazla buyuk degil resmini atayim hak verirsini ayni oraldan alinan ilac gibicanım kusura bakma sesli güldüm ama
benim merak ettigim o kocaman seyi nasıl yuttun
sen bence hemn acile git
insallah migdemde hafif gaz yapti sankicanım inş bişey olmaz acile gitsen bi
yok canim fazla buyuk degil resmini atayim hak verirsini ayni oraldan alinan ilac gibi
yok canim fazla buyuk degil resmini atayim hak verirsini ayni oraldan alinan ilac gibi
yok yazmiyor, lactobacillius casei subps, rhamnosus donerlein liyofilize kulturu icerir.yardimci madde olarak laktoz monohidrat ve magnezyum stearat bulunmaktadir yaziyorKutunun yada ambalajın üzerini okuyup canlı probiyotik içerip içermediğine bakarmısın hemen
ESTAGFURULLAH canim cahil demedim yani cahillikle alakasi yok insanlik hali ama guluyor yinede insanya evet dogruya adi ustunde vajinal yaziyor ben onu ama vajina tedavisi olarak anladim agizdan alinip vajinayi tedavi edecek sandim cahile degilim ama biraz bekleyimde gideyim:
Eki Görüntüle 871611 Eki Görüntüle 871612 Yutmayınız yazıyor okumadan yuttum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?