- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
Gecmis olsun dalginlik.iste olur kadin dogum dr umun numarasini vermemi istermisin danisirsin en azindan ozel den atayimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevinirim:::tesekkur ederimGecmis olsun dalginlik.iste olur kadin dogum dr umun numarasini vermemi istermisin danisirsin en azindan ozel den atayimmi
sevinirim:::tesekkur ederim
sevinirim:::tesekkur ederim
Kızlar hepinize teşekkür ederim gayet iyim sadece migdemde biraz gaz var , yaren2007 arkadaşın dryla görüştüm kormamam gerektiğini söyledi ,eğerki gaz devam ederse yarın özele gideceğim:)
Kızlar hepinize teşekkür ederim gayet iyim sadece migdemde biraz gaz var , yaren2007 arkadaşın dryla görüştüm kormamam gerektiğini söyledi ,eğerki gaz devam ederse yarın özele gideceğim:)
gercektende cok gaygan birsey yag gibi kaydi gitti iyiki kutusunu benim gibi sonradan fark etmedin yoksa sende bir fitil zede olucaktinbu arada tesekkur ederimgeçmiş olsun ama çok güldüm
doktor bana da fitil vermişti ama tabii ben başka bi ilacımla karştırmışım açtım fitili ay ne güzel kaygan bişey hemen yutarım kolayca diye düşünürken kutusuna bi baktım yutmayınız yazıyor e napıcam diye söylenmeye başladım 2 dk sonra anladım ki fitilmiş
yani şu koca kk da yalnız değilsin
iyisin çok şükür. aman dikkat et bir daha. tekrar geçmiş olsungercektende cok gaygan birsey yag gibi kaydi gitti iyiki kutusunu benim gibi sonradan fark etmedin yoksa sende bir fitil zede olucaktinbu arada tesekkur ederim
bir ben d3gilmisim dersler falan dalmisim istemerak etmeyin benim annemde yuttu hap sanmış bişey olmadı allahtan.