• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fitbackle Diyet Günlüğüm Herkesi beklerim :)

Buffy26

Herşey Çok Güzel Olacak..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.852
74
363
Merhaba,
Doğumlardan sonra kilolar kalinca başladım diyete. Ama duraklama olunca motivem düştü ve bıraktım. Daha once başarılı diyetlerim oldu ama daha kisa surede vermek istiyorum suanda ve bir eczanede fitback i gordum arastirdim ve baslamaya karar verdim. Baslayali daha 1 hafta olmadi. Balalim neler olacak :KK76: :) Bana katılmak isterseniz cok mutlu olurum katilan olmasazsada burda bir gunluk tutup geriye donup gelismelere herkezin bakabilecegi bir günlük olusmus olur derim :) herkese sağlıklı günler..

Ilk 2 gün detoksla başladım. 82.7l ile basladim detoks bitince 3.gunde tartida 80.4 cikti. Guzel bir ödem atışı oldu. Ama sansima regl oldum. Ve suan ne gidiyor bilemiyorum. Diyete baslama zamanim sanssiz oldu biraz ama sonrasi guzel olur umarim :) Regl bittikten sonra tekrar detoks yapip aradaki farki kapatmaya çalışıcam inşallah.

Hedef : 60
Hedef Tarihi : 15 Ekim (3 ay)

Son düzenleme:
Merhaba,
Doğumlardan sonra kilolar kalinca başladım diyete. Ama duraklama olunca motivem düştü ve bıraktım. Daha once başarılı diyetlerim oldu ama daha kisa surede vermek istiyorum suanda ve bir eczanede fitback i gordum arastirdim ve baslamaya karar verdim. Baslayali daha 1 hafta olmadi. Balalim neler olacak :KK76: :) Bana katılmak isterseniz cok mutlu olurum katilan olmasazsada burda bir gunluk tutup geriye donup gelismelere herkezin bakabilecegi bir günlük olusmus olur derim :) herkese sağlıklı günler..

yazınız çok geç gördum,fitback be 29.08 2018 tarihinde başladım bende çok araştırdım doktorada sordum ve onay aldım,bu bir ilaç yada guda takviyesı olmadığı soyledı bu sadece kalori kısıtlanmış gıda dedi bi sakınca yok içebilirsın dedi,bu urunun buçoyle bişe var,nekadar çok kilo varsa okadar hızlı verıyosun,ben 67 kiloyle başladım,ha bide herkezın metabolizması farklı çalişmakta olduğu için kişiden kişie değişir,ben yane biz eşimle kulanmaya başladık,ben 67 eşim 119 kiloyle,33 günde ben 5 kilo verdım eşim 8 kilo verdi,halada devam edıyorum 58 kiko duşenakadar devam edıcem şuanda 62 kiloyum bu sabah tartıldım,diyetiseynın tavsiye ilk başlangıç 2 gunluk detox sonra dıyet ama ilk 2 gün mutlaka detpx dedi,sonrada detox en fazla aralıksız 21 gün yapabilir ama ben 2 gun detox 1 gün dıyetle gittim bazem 3-4 gün detpx 1 gün dıyetşe gittim,bazem kaçamaklar yaptım bozdum bişeler kaçirdım yedim ona rağmen gemede 5 kilo verdım ve sanki 10 kilo vermışım gibi farkettı,bide sağlıkkı yemeye alişiyosun miden küçüliyo ve diyete geçtiğinde fazla yemiyosun sonra,diyete geçtiğinde mesela saatler kendi belirtiyosun ama ben boyle yaptım,9 de fitback 11 de 100 kalorilik kahvalte,1-2 arası 500 kalori ana oğun ,4 de 100 kalori atiştorma,6 de fitback,9 de 3 kaşik kırmızı biberli yoğurt,ha 1-2 arasındaki ana oğun akşam 6 deki fitbackle yerlerı değiştirebilirsın 1 de fitback akşam 6 de ana oğun yapabilirsın,bu boyle tarife dıyetisyenden aldım,bence çok başarılı bir urun,isyediğin kiloya ulaştığından sonra dikakt edıcen hamurlar pirinç makarına tüz şeker ekmek tatlılar bunlar hayatından çikart ben bunlar hepsi çikartım bu şekildede kiloya koruyucaksın,herkeze bol eksikler olsun

Back