• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:KK19::KK19:
nasılsın :36:
Teşekkür ederimm valla bi bebeğim var 2 yaşında yetişebildiğim sürece aranızda olmaya çalışacağım inşallah
Olsun canım hepimizin var ondan 1-2-3-4 tane :-) fırsatın oldukça yazarsın baktım ben senin paylaşımlarına öyle rast gele çağırmadım ;)
Günaydın 🥰

Geçmiş olsun 💐

Bu hafta çok yoruldun canım çok yıpratıcı oldu senin için 💐
İnşallah hepsi iyileşir bir an önce 💐

Harika 🥰

Hoşgeldin 🤩

Günaydın canım
Evet bu hafta öyle oldu ama genel olarak benim bi savsaklama huyum var ya :KK23:
Bizi gecmisiniz :))) ben batirdim bu hafta bizimkileri 😅😅😅😅

Hepinizi cok tebrik ediyorum kizlar 😍😍😍😍
Biliyordummmm benim kızlarım geçecekti biliyordum :71: :71: bizimkileri de ben batırıyordum valla :D son gün aç aç yattım kurtardım :D :D
Selamlar bugün kahvaltım domates salata 6 7 adet zeytin kibrit kutusu kadar peynir çay 3 tane galeta
Afiyt olsun canım akşam toplu halde de paylaşırsan daha anlaşılır olur :36:

nasılsın :KK36:

Olsun canım hepimizin var ondan 1-2-3-4 tane :-) fırsatın oldukça yazarsın baktım ben senin paylaşımlarına öyle rast gele çağırmadım :KK66:

Evet bu hafta öyle oldu ama genel olarak benim bi savsaklama huyum var ya :KK23:

Biliyordummmm benim kızlarım geçecekti biliyordum :KK71: :KK71: bizimkileri de ben batırıyordum valla :KK70: son gün aç aç yattım kurtardım :KK70: :KK70:

Afiyt olsun canım akşam toplu halde de paylaşırsan daha anlaşılır olur :KK36:
Bir akrep burcu ya hep ya hiç 😁
Bence yüklerin ağır canım 🥰
Yoksa 🦂 kadını isterse elinden hiç bir şey kurtulamaz🤩

nasılsın :KK36:

Olsun canım hepimizin var ondan 1-2-3-4 tane :-) fırsatın oldukça yazarsın baktım ben senin paylaşımlarına öyle rast gele çağırmadım :KK66:

Biliyordummmm benim kızlarım geçecekti biliyordum :KK71: :KK71: bizimkileri de ben batırıyordum valla :KK70: son gün aç aç yattım kurtardım :KK70: :KK70:

Afiyt olsun canım akşam toplu halde de paylaşırsan daha anlaşılır olur :KK36:
Hemen çek saçını 🤣
Hadi benim kiloma gel senle çok pis kapisicaz🤪🤪🤪

Kızlar dun 10.741 adım atmıştım bugün sabah uyudum bir güzel 🤣
Daha adimim 395 şımardim galiba 😁
Mezuniyetinin sarhoşlugu mu haftanın yorgunluğu mu 🤪🤪🤪
madamhd madamhd canım boğam kaç adım attın de bakım 🤩

4 bin oldu canım ama misafirlikteyim şimdi eve gidince sporumu da yapacağım. havada karada 10bin olur :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Back
X