- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes beni bırakıp gidiyor zatenBende 71,7![]()
![]()
Ne gitmesi ben daha burdayımHerkes beni bırakıp gidiyor zaten![]()
Yok yani uzaklaşıyor arayı açıyor demek istedimNe gitmesi ben daha burdayımilk hedef 69. İkinciyi söylemedim daha
![]()
YetisirsinYok yani uzaklaşıyor arayı açıyor demek istedim![]()
Ya ben her gün sabah başlıyorum ama çocuklar çok geriyor öğleden sonra bozuluyorYetisirsinbaşlarsan
Bizi zayiflatacan kendin böyle mi kalicaaaann pışııııkkkYa ben her gün sabah başlıyorum ama çocuklar çok geriyor öğleden sonra bozuluyor![]()
Hosgeldin komsu iyiyiz sen nasilsinMerhaba arkadaşlar nasılsınız![]()
Bilemedin bilemedin71,9 ki ben biliyorum ki![]()
Canımmm arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende bulup aklımınbir köşesine yazmıştımGeçen hafta da 73,1 din. Bu iyiliğimi de unutma mesajların arasında boğulmaktan kurtardım seni![]()
Canım süper geçti. Artık korumadasın dedisuukaa diyetisyen ne dedi listen değişti mi nasıl oldu hiç anlatmıyorsun
İyiyim teşekkür ederimHosgeldin komsu iyiyiz sen nasilsin![]()
Insallah bugun az icmeye calistim yarinda deniycem boyle boyle azaltirim insallah Turk kahvesini cok severimİki iyi canım
Bir filtre bir Türk kahvesi güzel olur![]()
Düşün düşün uyuyamadım acaba suukaa kaç oldu diyeBilemedin bilemedin
Canımmm arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende bulup aklımınbir köşesine yazmıştım
Canım süper geçti. Artık korumadasın deditabi ben sevinçten uçtum. Yediklerim genel olarak aynı. Sadece porsiyon azalttı. Yumurtayı günlük 1 e çekti. Balığın yanına Tahin helvası istedim.
Onu verdi. Bol bol kuruyemiş verdi. Çikolatam bile var
![]()
Yok cano diyetisyene başlıyorum işte 2 2 veririm artık haftalıkBizi zayiflatacan kendin böyle mi kalicaaaann pışııııkkk
Hoş geldin canımmm.Merhaba arkadaşlar nasılsınız![]()