• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
71,9 ki ben biliyorum ki :63:
Bilemedin bilemedin 🤣🤣🤣
Geçen hafta da 73,1 din. Bu iyiliğimi de unutma mesajların arasında boğulmaktan kurtardım seni :63:
Canımmm arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende bulup aklımınbir köşesine yazmıştım 🤣🤣
suukaa suukaa diyetisyen ne dedi listen değişti mi nasıl oldu hiç anlatmıyorsun
Canım süper geçti. Artık korumadasın dedi 🙈🤩🤩🤩 tabi ben sevinçten uçtum. Yediklerim genel olarak aynı. Sadece porsiyon azalttı. Yumurtayı günlük 1 e çekti. Balığın yanına Tahin helvası istedim. 🤣🤣Onu verdi. Bol bol kuruyemiş verdi. Çikolatam bile var 😍😍😍

Bilemedin bilemedin 🤣🤣🤣

Canımmm arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende bulup aklımınbir köşesine yazmıştım 🤣🤣

Canım süper geçti. Artık korumadasın dedi 🙈🤩🤩🤩 tabi ben sevinçten uçtum. Yediklerim genel olarak aynı. Sadece porsiyon azalttı. Yumurtayı günlük 1 e çekti. Balığın yanına Tahin helvası istedim. 🤣🤣Onu verdi. Bol bol kuruyemiş verdi. Çikolatam bile var 😍😍😍
Düşün düşün uyuyamadım acaba suukaa kaç oldu diye :işsiz:
Nasıl korumadasın ya artık vermeyecek misin😲 senin de mezuniyetini kutlayalım o zaman 😅

Kızlar vücut ölçümlerimi yağ su oranlarımi da aldım 🤭
Geçen 3 haftaya göre göğüs basen ve göbek 3 er cm incelmiş 🤩
Su oranım artmış 55.3 olmuş iyi birşey
Yağ oranım azalmış 24.2 olmuş buda iyi bir şey.
Su oranım 54.7 den artmış.🥰🥰🥰
Yağ oranım 25.1 den düşmüş 🤩🤩🤩
Çok şükür 14.8 kilo ile bu orandayim.
Allah hepimize sağlık sıhhat şifa versin 💐 amin

Günaydın hanımlar internetsizlikten giremiyorum 😫bu hafta benim için verimli olmadı yapamadim maalesef ama yine bu gruptayim yani inşallah tekrar silkinip duzene giricem 🤗bu arada
82.9 bu hafta 82.8 sadece 100grm😫🤫

Back
X