- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Canim ben de yılbaşında kaçırmıştım ama iki gün cok sıkı dikkat ettim 1.5 kilo birden gitti. Bosver vücut sasirmis olur yılbaşı kacamagyla sen devam etGünaydınlar herkese;
Mutlu, sağlıklı çok güzel bir yıl olsun.
Çok koşturmacalı ama çok keyifli bir tatil sonrası ilk iş günümdeyim. Burası artık eskisi gibi aktif olacak mı merak ediyorum.
Yılbaşında biraz kaçırmış olmakla beraber sabahında 72.5 kiloyu gördüm. Daha fazla bekliyordum işin açığı.
Şimdi yeni bir yıl, yeni bir ay... Ocak sonunda 6 lı rakamları görmeyi hedefe koydum. Umarım gerçekleştirebilirim.
Saat 7.00'den sonra birşey yemeyeceğim. Şekersiz çay, kahve, limonlu su gibi geçiştirmeye çalışacağım. Aralıklı oruç gibi olacak. Tatilde geç vakitlerde kuruyemiş ve meyve yemeye başlamıştım.Canim ben de yılbaşında kaçırmıştım ama iki gün cok sıkı dikkat ettim 1.5 kilo birden gitti. Bosver vücut sasirmis olur yılbaşı kacamagyla sen devam et
Geçmiş olsun canım. Hpimiz hedeflerimize ulaşacağız inşallah. Yeter ki bırakmayalım.Günaydın 2 gün aciller ağrılar emarlar derken bugün biraz daha iyiyim biraz dah enerjiğim harika bi beslenme uzmanı ile randevum 2 deHergeçen gün alınan her bir gram kilonun bedenime verdiği zararları çekiyoyorum ve kendime söz veriyorum sağlığımı ve ideal kiloma kavuşucam
Teşekkür ederim inşAllahhhGeçmiş olsun canım. Hpimiz hedeflerimize ulaşacağız inşallah. Yeter ki bırakmayalım.
Anka umarım iyisindirCanlar ben biraz uzaklaşacağım burdan. Yapmak istediklerim var ama telefonu elime alınca vakit akıp gidiyor yakalayamıyorum. Konuya yazmaya devam etmek isteyenler edebilir. Onun dışında takımlara da geçebilirsiniz. Ben diyet yapmak istedikçe her şey daha çok karışıyor. İnşallah kafamı toparlayıp bi düzen kurarsam gelirim yineherkesi Allaha emanet ediyorum. Sizler zaten başarıyorsunuz daha da iyi olacağınıza eminim
Bendende selamlarAnka umarım iyisindir
Herşey gönlünce olsun
Özelden özellikle yazmadım hesap pasif okumazsin diye
Merak edip sayfayı okursan mesajımi görürsün
Kendine iyi bak
Sevgi dolu neşeli güzel anne
HoşgeldinSelam kızlar
Nasılsınız bakalım. Kimler devam ediyor kaç kilo verdiniz toplanın anlatın bakalımben kendi haline bıraktım artık
Hoş buldum canımHoşgeldin
Nasılsın?
Kilo değil sağlığın önemli
Bazen akışına bırakmak lazım.
Çok merak ettim iyi misin?
Uzak kalmak iyi geldi mi?
Hoş buldum canım
Elhamdulillah baya toparlandım sayılır tabii daha çok yolum var yavaş yavaş inşallahsen nasılsın
Dönmüşsün canımSelam kızlar
Nasılsınız bakalım. Kimler devam ediyor kaç kilo verdiniz toplanın anlatın bakalımben kendi haline bıraktım artık
Abooo kilonu gördüm gidiyom geri bi depresyona girip gelimDönmüşsün canımçok sevindim özlettin kendini. Sensiz ıssız kimsesiz kaldı buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?