Fit Club 🏋🏻‍♀️

Cancazlarim bana bel bölgesi göbek eritmek için ,video hareket gonderebilirmisiniz. Benim en çok sıkıntım bu bölgeler malesef 😔

Bende takildim. 70-71,5 arasi gidip geliyorum.
Sinir bozucu . Beslenmem oyle kotu degil. Sporsuzluk diyesim geliyor. Daha onceleride boyle beslenip sporum coktu gidiyordu.
Bende de spprsuzluk var. Aslında bende iyi besleniyorum sağlıklı sadece çerez aşırıya kacabiliyorum.. Ondan uzaklassam iyi olacak. Yoksa hamir işi yok makarna yok pirinç yok, olsa dahi tadımlık oluyor. Hele tatlı pasta işi de yok anlamıyorum. Bı kaçak uyor ama bakalım.hayirlisi

Cancazlarim bana bel bölgesi göbek eritmek için ,video hareket gonderebilirmisiniz. Benim en çok sıkıntım bu bölgeler malesef 😔
Leg raise gobus icin iyidir.
Video altda

Bel bolgesi icin side plank olabilir

Üç gün fikri kafama yattı ben de plates haricinde kalan günlerde biraz yürüyüş mü yapsam diyordum ki aşırı soğudu havalar cesaret edemiyordum :bicak:
Soğukken açık hava yürüyüşü güzel yağ yaktırır. Softshell montla hiç usunmuyor. Eline de eldiven. Yağmur fazla yağarsa çöpçü yağmurlugum bile var.
Fotoda komiklik olsun diye oğlumun lastik çizmelerini de giymiştim.🤣 🤣Herkesin tuhaf bakışları altında giyip yürüyorum, hiiic umursamam. 😎😎

IMG20211014221127.jpg

Ne yedin Bebe
Bende az once makarna yedim 🙄🙄 kabakli yogurt doyurmadi 🤪
Ben dibine yaktım bacılar yarın diyet var diye bira partisi başlatıyorum bebeler uyusun zıkkımlanacağım yarın için ise tertemiz bi sayfa açıyorum kirlerimden günahlarımdan karbonhidratımdan arınmış vaziyette :KK53: :KK70:

Lori Lori öz hakiki topalak ım nerdesin bakim

Soğukken açık hava yürüyüşü güzel yağ yaktırır. Softshell montla hiç usunmuyor. Eline de eldiven. Yağmur fazla yağarsa çöpçü yağmurlugum bile var.
Fotoda komiklik olsun diye oğlumun lastik çizmelerini de giymiştim.🤣 🤣Herkesin tuhaf bakışları altında giyip yürüyorum, hiiic umursamam. 😎😎

Eki Görüntüle 2951815
Hiç umursamazsan kesin yay burcusun ehuehheeh :KK53:

Len değişik naptın buldun mu üstüne oturcak birini :KK53:
Bulmadim. Bugun sececem yavru🤣🤣
Tamamdır ben bugün bunu yaparım, kaçar adet yapalım, yirmişer yirmişer üçer şans mı yapalım acep?
Ben ağırlık da ekleyeceğim. 😉
100 altinda beni kesmiyor🤣🤣
Lusi Lusi dedim sana yilbasina kadar ayrilma bir yere diye, 2022 de hepinize benden izin, simdi sikin disinizi 1. 5 ay bakem 😁
Ah ulen tr klavye olmadan neler yaziyoruz🤣🤣
Ben dibine yaktım bacılar yarın diyet var diye bira partisi başlatıyorum bebeler uyusun zıkkımlanacağım yarın için ise tertemiz bi sayfa açıyorum kirlerimden günahlarımdan karbonhidratımdan arınmış vaziyette :KK53: :KK70:

Muhahahahaha bidaha gidersen ustune oturacam bilesin🤣🤣🤣

Ben de odul yapacam ama ne yapacam bilmiyorum 😀 sabah beri ödül yapicam diyorum, sağlıklı şeyler yiyorum, olmuyor boyle 😜

X