Benimki 48% cikti. Ben hepten yagmisim la
Okadar uzullme ya. Asiri degilki. Hemencik verirsin. Sen yaparsin yaa. Sen yapmicanda kim yapacakkkBen aci gerçeğimle yüzleştim. 58.7 ile ayrılmıştım. Şu anda
Hedef 59.5
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2922060
İşte kalori sayımı yapıyorum. Karb düşürürsem olur yine. Bir ay verdim kendime ölçülerimi de alicam birazdanOkadar uzullme ya. Asiri degilmi. Hemencik verirsin. Sen yaparsin yaa. Sen yapmicanda kim yapacakkk
Senin adın kamçılı şişko olacak artık ojeli tırnak da olurBen aci gerçeğimle yüzleştim. 58.7 ile ayrılmıştım. Şu anda
Hedef 59.5
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2922060
Gayet iyi anladım inişler çıkışlar olabilir o zaman mezuniyete koşan toy bi tay gibiydim gençliğimin baharında diyetimin doruklarındaydım 58 i gördüm, bi hafta tatile gittim yedim içtim yuttum geldim şuan o zamanki sağlam diyet modunda değilim menülerim daha rahat daha kalorili ama kilom aynı sayılır nasıl sevinmeyim spor vs yapsam demekki oooo
Tatil donusu cokda almamissin. Hemen gider
Okadar kotu degil Sedum. Dedigin gibi karb i kesince verirsinBen aci gerçeğimle yüzleştim. 58.7 ile ayrılmıştım. Şu anda
Hedef 59.5
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2922060
Ben aci gerçeğimle yüzleştim. 58.7 ile ayrılmıştım. Şu anda
Hedef 59.5
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2922060
Gayet iyi anladım inişler çıkışlar olabilir o zaman mezuniyete koşan toy bi tay gibiydim gençliğimin baharında diyetimin doruklarındaydım 58 i gördüm, bi hafta tatile gittim yedim içtim yuttum geldim şuan o zamanki sağlam diyet modunda değilim menülerim daha rahat daha kalorili ama kilom aynı sayılır nasıl sevinmeyim spor vs yapsam demekki oooo
Sensin orta yaşDenisiklik her daim iyidir
Ama gencliginin baharindan orta yas bunalimina hızlı gecis mi yapacaksin
TamamGünaydın :)
Menün güzel, ama ayrıca yazmaya çalış menünü..
Onun dışında daha sık uğramaya çalış
Günaydın..
Çok geçmiş olsun, çabuk atlatırlar umarım..