Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta ben öyleydim regl ödemi gidince rahatladım. Senin bitti mi regl ?Allahim
Yok Boyle arti
75,8
Halooooo ladyler
Nerelerdesiniz ??
Tablo suan bu sekilde
Yeni Etap Kilo bildirimleri
1 - Alys ..................... 62,3
2 - tavsannesi .................61,7
3 - Melegimkorusun ...71,0
4 - Sismaniye .............76,5
5 - sedulu ................. 75,3
6 - A Arrietty_ .............. 75,3
7 - Lori ..................... 87,4
Aktif katilim bekliyorum sizlerden
Ne yediginiz,ictiniz. Spor ve adim var mi. Kacamak var mi? Hepsini bilmek istiyorum
En son ogununuz sonrasi yazmak en mantiklisi
Gecen hafta Güncel Fark Haftaya hedef Ilk hedef Alys 61,4 AppLesma 89,9 88,1 -1,8 A Arrietty_ 74,8 75,8 +1,0 75,0 65,0 Lori 86,0 86,3 +0,3 85,5 Melegimkorusun 72,4 sedulu 75,5 74,4 -1,1 68,0 Sismaniye 74,9 74,0 -0,9 tavsannesi 61,3
Cumartesi Tarti günü
Bitti kiz. Dun cok yedimGecen hafta ben öyleydim regl ödemi gidince rahatladım. Senin bitti mi regl ?
Kızlar bu hafta ben izinli olayım Salı gece Bulgaristan’a yola çıkacağız. Pazara döneceğiz. Döndüğümde de bol ödemli olurum sanırım o kadar yol misafirlik falan elimden geldiğince bol bol su içip yeşil çay içmeye çalışacağım orada da bakalımAdim yarisi yapalim mi
Lori sedulu Alys Melegimkorusun tavsannesi Sismaniye AppLesma
En az yuruyene spor cezasi 3 farkli egzersiz cezasi ,kac tekrar olacagini yarisi kazanan belirliyor. Ne dersiniz ?
Harika olur. Bu hafta gececiyim ama elimden geleni yapacamAdim yarisi yapalim mi
En az yuruyene spor cezasi 3 farkli egzersiz cezasi ,kac tekrar olacagini yarisi kazanan belirliyor. Ne dersiniz ?
Ozaman iyi tatillerKızlar bu hafta ben izinli olayım Salı gece Bulgaristan’a yola çıkacağız. Pazara döneceğiz. Döndüğümde de bol ödemli olurum sanırım o kadar yol misafirlik falan elimden geldiğince bol bol su içip yeşil çay içmeye çalışacağım orada da bakalım
Ödem vardı büyük ihtimalle canım ben de haşimato tiroidi var ya onda en büyük sorun çok kolay ve fazla ödem oluyorMasallah diyetisyen ile calismak ise yaradi herhal
Bana uyarAdim yarisi yapalim mi
Adim yarisi yapalim mi
Bu ay çok fena gazlıyım ay sonuna hazır olmam lazım kampta azıcıkta olsa fit durayım