bazen basasip geliyor istifayiyillarca calismadim. Calismayi cok seviyorum ama hicbir seye yetisemiyorum
Eneee benim aklimda 60 kilosun diye kalmissin. Sasirdim tartiya
Bu mu rest?? Benim en aktif gunum boyledir ya
bazen basasip geliyor istifayiyillarca calismadim. Calismayi cok seviyorum ama hicbir seye yetisemiyorum
Sadece ev isi degil de sosyallesme, bi kitap okuma vs hayal oldu. Evin isine yetissem kendime zaman kalmiyor. Yardim desen 3 5 saatlik yardimla duzen olmuyor.Yardim al kiz, akilli ol ne istifa etcen,
Yardimci gelsin eve, yetisir isler.
Gerekirse aksam yemegi falan disaridan soyle. Insan kiyamiyor ama olan sana oluyor.
Zamaninda ben cok kosturdum, gereksiz gereksiz, anca akillandim.
Evde oturup napacan yavrum.Sadece ev isi degil de sosyallesme, bi kitap okuma vs hayal oldu. Evin isine yetissem kendime zaman kalmiyor. Yardim desen 3 5 saatlik yardimla duzen olmuyor.
Herif desen elini ise surse ev duzeniylr ilgili herseye karismaya baslar.
Sadece ev isi degil de sosyallesme, bi kitap okuma vs hayal oldu. Evin isine yetissem kendime zaman kalmiyor. Yardim desen 3 5 saatlik yardimla duzen olmuyor.
Herif desen elini ise surse ev duzeniylr ilgili herseye karismaya baslar.
Evde oturarak calisiyorum zatenEvde oturup napacan yavrum.
Allahtan saglikliyiz ki calisabiliyoruz. Maddi konuda kimseye el acmiyoruz.
Herifinle paylas gorevleri. O calisiyorsa sende calisiyorsun. Bide hersey perfect olmasina gerek yok. Oldugu kadar.
Evde oturarak calisiyorum zatenherif de evden calisiyor. Basimda kumkuma gibi. Temizlikci de cagirasim gelmiyor boyle olunca. Haftada 1 gun ise gidiyor, o gune ayarlasam mi acaba
Eve simdi girdim. Is sonrasi kizi direk benim kuzenin kizinin dogum gunune birakacaktim. Kalkamadim ordan
Eskidendi onlar kız çok eskidenbazen basasip geliyor istifayiyillarca calismadim. Calismayi cok seviyorum ama hicbir seye yetisemiyorum
Eneee benim aklimda 60 kilosun diye kalmissin. Sasirdim tartiya
Bu mu rest?? Benim en aktif gunum boyledir ya
O gunu kendine ayarla laEvde oturarak calisiyorum zatenherif de evden calisiyor. Basimda kumkuma gibi. Temizlikci de cagirasim gelmiyor boyle olunca. Haftada 1 gun ise gidiyor, o gune ayarlasam mi acaba
Yakin olaydin benim kiz acayip bakicilik yapar hemide beleseayarla anacim ayarla,
Benim komsunun kizi var, gozumu ona kestirdim, cocuklara bakici dusunuyomsonra sabahlar olmasin
(Okuyan da cok gezerim sanacak, cok evcimenim ama 10 yildir evcimenim, yetti gari)
O gun calisiyorum ben evden de olsaO gunu kendine ayarla la
Yakin olaydin benim kiz acayip bakicilik yapar hemide belesecocuklara bayiliyor. Cocuklarda ona
Olsunn. Bazen nefes alisi bile batarO gun calisiyorum ben evden de olsa
Netflixtw izleyecek bir şey buluyor musun yavrumHahayt gunu kapatmisim sanki isim gucum bitti de
Adim 11 bin oldi. Simcik oturacam.
Ev mis
Alisveris
Gezme
Carsi
Yemek isi
Aha da netflix zamani geldiiii
Valla camdaki kizi izledim YouTube den. Yarin gecerim netflixe. Cok var lan. Simdide uyuyamiyorumNetflixtw izleyecek bir şey buluyor musun yavrum
Merhaba canim hosgeldin. Bence diyete basla. Yazin memlekette de dikkat edersin. iyi gelir sanaIyi geceler hanımlar.uzun zaman oldu gruba girmeyeli nasılsınız.
Benim sağlığım yerinde ama kilom adet olmadığım için midir bilmiyorum aldı başını gitti. Yazmaya utanıyorum. Bir haftadır dikkat ediyorum 1 .5 kilo verdim. Gruba girmek istiyorum ama yazın memlekette kalmam gerekiyor evimiz tadilata girecek 2 ay kadar sürer. Karmaşık bir durumdayım